- 14 Aralık 2018
- 163
- 30
- 98
- 24
- Konu Sahibi yaserinannesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resimde pek belli olmuyor başka açıdan atsanızKızlar selam ben yumurtlanmanın 11. Günündeyim İnnovita gebelik testi vardı yaptım ama 5 dk içinde hafif gölge çıktı bunu dikkate almalı mıyım?almamalı mıyım ?
Resimde pek belli olmuyor başka açıdan atsanız
Yaaİnnovitanın iki testini yaptım bundan çok daha belliydi çizgileri beta verdim 3 çıktı yanıltabiliyor en iyisi kan vermek
İnşAllah internetten test almıştım laboquick marka yarın gelir birde onunla yaparımMerhabalar, ben iki kez kullandım bu testi ikisini de yumurtlamanın 14. Gününde yaptım bende çizgi falan çıkarmamıştı negatifti sonuç ve regl oldum zaten ardına da belki bazı testler hatalı olabilir ama siz yine de bir kaç gün sonra testi yeniden yapıp koyulaşma var mı onu gözlemleyin o zaman emin olursunuz
Benimde hemen çıktı belki çok hassas olduğu için onu algıladı üzülmeyin herkeste durum farkli olabiliyorYaa5 dk içinde çıkınca ümitlenmiştim en iyisi beklemek
İnşAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Benimde hemen çıktı belki çok hassas olduğu için onu algıladı üzülmeyin herkeste durum farkli olabiliyor![]()