Merhaba Adetime 1 hafta var innovita gebelik testi yaptığımda hayalet cizgi goruyorum sizde gorebiliruor musunuz acaba? Sizce gebelik var mı böyle olup pozitife dönen var mı? 9-10 aydır istiyorum olmuyor cok heyecanlandim pkos var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok erken yapmışsın. Bu testler yanıltıcı çizgiler çıkarabiliyor. Biraz bekle sonra tekrarla testi. İnşallah hamilesindirMerhaba Adetime 1 hafta var innovita gebelik testi yaptığımda hayalet cizgi goruyorum sizde gorebiliruor musunuz acaba? Sizce gebelik var mı böyle olup pozitife dönen var mı? 9-10 aydır istiyorum olmuyor cok heyecanlandim pkos var
Bekliyeceğim zaten kopkoyu olana kadar kan vermeyi dusunmuyorum ama sadece benmi goruyorum acaba diye sormak istedimCanım çok erken yapmışsın. Bu testler yanıltıcı çizgiler çıkarabiliyor. Biraz bekle sonra tekrarla testi. İnşallah hamilesindir
Ayy amin insallahh erken olmasina ragmen pozitiflik gorunce baya umutlandimBen de hayalet çizgi oluştu canım reglimi 3 gün varken reglimi bekliyorum ayni uygulamadan kullaniyorum senin gibi testinle aynı ama daha erken diye kan vermedim ama bildigim kadarıyla pozitif Allah utandırmasın canım
Anladım canım. Bende görüyorum çizgiyiBekliyeceğim zaten kopkoyu olana kadar kan vermeyi dusunmuyorum ama sadece benmi goruyorum acaba diye sormak istedim
Teşekkür ederimm inşallah bu ay bebişim geliyordurr :))Anladım canım. Bende görüyorum çizgiyi
İnşallah haberdar et mutlakaTeşekkür ederimm inşallah bu ay bebişim geliyordurr :))
olsunda edeyim inşaallah :))İnşallah haberdar et mutlaka
Merhaba, erkenden yapmanı önermiyorum ben pişman oldum kafam çok karıştı çünkü o gün bu şekilde çıkıp ertesi gün akşam test yaptığımda negatif çıktı ben yukselmesini beklerken negatif görmek üzdüİnanır mısın innovita gebelik testi 1 hafta öncesinden sonuç verir mi diye aratmıştım karşıma sen çıktın üstelik soruyuda yeni sormuşsun testinde çizgiyi gördüm canım inşallah hamilesindir yanlış anlamadan çatlama üzerinden kaç gün geçti bende ona göre test yapmak istiyorum
Çatlama üzerinden 9 gün gecmisti bugün 11.günİnanır mısın innovita gebelik testi 1 hafta öncesinden sonuç verir mi diye aratmıştım karşıma sen çıktın üstelik soruyuda yeni sormuşsun testinde çizgiyi gördüm canım inşallah hamilesindir yanlış anlamadan çatlama üzerinden kaç gün geçti bende ona göre test yapmak istiyorum
Çok üzüldüm şuan hamile misiniz değil mi kav verdiniz mi ?Merhaba, erkenden yapmanı önermiyorum ben pişman oldum kafam çok karıştı çünkü o gün bu şekilde çıkıp ertesi gün akşam test yaptığımda negatif çıktı ben yukselmesini beklerken negatif görmek üzdü
Erken olduğu icin vermedim hemde idrarda kesin pozitiflik görürsem vericem yani bende bilmiyorum henüz sabah yapsaydim yine cikacakmiydi aksam yaptigim icin mi cikmadi bilemiyorum değerim artmiştir gozukur diye aksam yaptim ama negatif ciktiÇok üzüldüm şuan hamile misiniz değil mi kav verdiniz mi ?
Umarım pozitif görürsünüz tekrardan test yaptığınızda tekrar yazar mısınız merak ettimErken olduğu icin vermedim hemde idrarda kesin pozitiflik görürsem vericem yani bende bilmiyorum henüz sabah yapsaydim yine cikacakmiydi aksam yaptigim icin mi cikmadi bilemiyorum değerim artmiştir gozukur diye aksam yaptim ama negatif cikti
TabiiUmarım pozitif görürsünüz tekrardan test yaptığınızda tekrar yazar mısınız merak ettim
Canim bende reglime 4 gün kala yaptım hayalet çizgi çıktı dün sabah yapamadım öğle idrarimla yaptım 2 tane test negatifti biri innovita diğeri avox diye bir erken gebelik testi ikis öğlen su içtim yemek yedim ondan sonra yaptım acaba ondan mı bilmiyorum bugün bat gunum bakalım beklicem bende bugün yarın reglinim gelcek mi gelmicek mi buradan gelişmeleri yazalım bende aynı durumdayım Allah utandirmasin Pozitifi görürüzErken olduğu icin vermedim hemde idrarda kesin pozitiflik görürsem vericem yani bende bilmiyorum henüz sabah yapsaydim yine cikacakmiydi aksam yaptigim icin mi cikmadi bilemiyorum değerim artmiştir gozukur diye aksam yaptim ama negatif cikti
Aminn canim inşallah pozitiftirCanim bende reglime 4 gün kala yaptım hayalet çizgi çıktı dün sabah yapamadım öğle idrarimla yaptım 2 tane test negatifti biri innovita diğeri avox diye bir erken gebelik testi ikis öğlen su içtim yemek yedim ondan sonra yaptım acaba ondan mı bilmiyorum bugün bat gunum bakalım beklicem bende bugün yarın reglinim gelcek mi gelmicek mi buradan gelişmeleri yazalım bende aynı durumdayım Allah utandirmasin Pozitifi görürüz