Cilt Bakımı Ürünleri innova mı? olay mı? yardımmm :(

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
C

cemilesultan

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi cemilesultan
mrb arkadaşlar ciltteki sivilce lekeleri gözenekleri için ne yapmam gerekiyoo ya cildimde yağlı dün olayın ürünlernden almak için mağazaya ittiğimde senin yağına uygun değil 30 yaş üzeri için var dediler tavsiye etmediler innova markayı önerdiler sizde innovamı olaymı arasında kaldım :S:sm_confused: innova nasıl bir marka kullanların görüşlerini alabilirmiyim şimdiden tsk ederim hepinize

vallahi innovanın peelingini kullanıyorum ben memnunum. ama olayı hiç denemedim.

annemde denedi ama annemin cildine yaramadı innova. her cilt tipine göre değişiyor valla canm. genelleme yaparsak yanlış olur. benmde cildim yağlı ben faydasını gördüm. karar senin canm.

Bitkisel ürünler cilde daha iyi gelir sanırsam. Aman ya her satıcıda kendi ürününü tavsiye ediyor diğerini kötülüyo kafa karıştırıyo. EE kanka napacaz şimdi :) :1hug::teytey:[/QUOTE]

vallaha bilemicem kankişş innovayı deneyek en iyisi anladın sen oni ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

kanka yazdım da gitmedi galiba. anladım ben onu zaten. Başka kullananlar yokmu kıi

kanka yazdım da gitmedi galiba. anladım ben onu zaten. Başka kullananlar yokmu kıi

beklioz yorumlarınızı kızlar yüreğim sızlar :Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:

bende innova fondeten kullanıorum bir çok fondotene göre ii benim de yüzümde sivilce lekeleri var dierlerine göre daha ii kapatıo böle fondeten olduğunu hissetmiorsun ma kişiden kişiye deişebilir tabii....

kesinlikle olay çok daha uzman bir marka abd de en çok satanlar arasında ve her yaşa uygun ürünleri var ben kullandım ordan biliorum cnm,30 yaş üstü ürünü de var 20 yaş için de var.jel yüz kremi,göz jeli kullandıım ürünler,sonra suda köpüren cildi temizleyen mendilleri var onlardan almayı düşünüorum izmitte okuorum her iste gidişimde tonik,jel fln taşımak zor gelio çünkü.göz makyajı temizleme kremini kullanıorum şu an hiç tahriş etmio çok güzel.istersen güneş korumalı kremi de var ,cadı fındıgı özlü toniği çok gzlmiş a.s.

ben olayin yagli ciltler olanini kullaniyorum yasimda 23 daha. yani cok fark etmiyor.sivilce geciren bir sey degil. ben hic bir urunden memnun kalmadigim icin sana urun soyleyemem hele doktora git hic demem.
yine de eubos deneyebilirsin olaydan biraz daha pahali.

innovanın nemlendiricisini almıştım.mersinde 30 milyondu ama çok kaliteli.ince kırışıklıkları önlüyor demişti satıcı kız.özellikle nemli şehirden kuru ayaz bi şehire gidnler için kurtarıcı gibi oldu.benim cilti tipim karma.

Olayın üürnleri hakkında bilgialdım.30 yaş üstü ürünleri gerçekden güzel. Diğer ürünleri sıradan bildiginiz temizleme jelleri tonikler. Onlarda lekelere biçözüm getirmez zaten sadece cildi temizler. Kanka yaş 30 olunca alırız olay sabret :):)

evet ben kırışıklarım için kullanırım artık ama tamı tamına 10 yıl var :dance:
ŞenizŞeniz

ben INNOVA kullandım.hiç memnun değilim.sadeve maskesi iyi.en iyi ürün şu anda OLAY..fiyatıda ınnova gibi ..olay amerika'da kanıtlanmış bir marka..denemeye değer..

olayi kullandim nemlendiricisini hala kullaniyorum ve cok memnunum. benimde cildimde bi donem sivilce problemi oldu. inan bana cok seyi denedim. en iyi sonucu clinique den aldim. cok sukur hicbir sorun kalmadi.

İkiside vasat markalar bence. Yani çok birşey beklemiyorsanız alın derim. Ama bonlara kıyasla Noutregena daha iyidir. Fakat Olay'ın yüz yıkama jelini ve İnnova'nın kil maskesini beğeniyorum ayrıca innova'nın makyaj altı su bazlı kremide fena değil.

bende şu anda innova kullanıyorum. yüz temizleme jelini tonik ve nemlendiricisinide yüzüm yağlı ya dönük çok da aman amann bir ürün değil başka markada kullanmadım henüz karşılaştırma yapamam ama daha iyisi varsa innova alma derim ben.

Ben de neutrogena ve olay kullandıktan sonra, mağazadaki satıcı kızın tavsiyesi üzerine innovanın nemlendiricisi aldım 36 ytl ye ama hiç memnun deilim, yüzümde kuruluk ve gerginlik yaptı, nemlenmiş gibi hissetmiyorum cildimi, şu an yine arayış içersindeyim, roc tavsiye ettiler, roc, olay ya da neutrogena arasında düşünüyorum..:bbo:

bence de olay yurtdısında iyi bilinen bi marka denemelisin

olay in her yaşa uygun ürünü var ve süperrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…