Cilt Bakımı Ürünleri innova mı? olay mı? yardımmm :(

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
  • Konu Sahibi cemilesultan
ınnova çok kötü bir marka bence...gereksiz pahalı hem de...:dilcikar:

Olay de ortalama...

ben eczane ürünleri öneririm...

innovanın bir kil maskesi vardı, bu kadar mı güzel olur... denemiştim ve sonra büyük paketini alma fırsatım olamadı hiç.cildi çok güzel yapıyordu.
şu anda da innovanın makyaj temizleyicisini kullanıyorum. innova eski ve güzel bir markaymış olay hiç kullanmadım ama innova güzel bence zemuszemus

innovanın maskesi üzerine tanımam. deneyin kızlar ondan sonra anlarsınız neden böyle dediğimi. zaten ödül alan bir maske.
olay'ı beğenmiyorum kullandım bazı ürünleri. herkese göre değişir tabi.

bende ınnovaya bugün başladım.çok kararsızdım ama bakalım denicez :)

innovanın eczane ürünü olduğunu söylüyorlar 2 ayrı yerde de bana ınnovanın temizleme köpüğünü önerdiler kullanıyorum güzel birde su bazlı nemlendiricisi varmış ama daha kullanmadım kullanan var mı aramızda ?

Merhaba ürünlerin hepsinden aşırı memnun kaldım gerçekten cok güzellerdi.

Merhaba ürünlerin hepsinden aşırı memnun kaldım gerçekten cok güzellerdi.
Hangi ürünlerini kullandın. Cilt tipin nasıl. Benim kuru cildim ve bugün yüz temizleme köpüğü, toniği ve de göz çevresi kremini aldım. İlk kez bugün denedim.Nemlendiricisini de alıp almama konusunda kararsız kaldım. Sabah akşam günde 2kez düzenli kullanmak gerekiyor. İlk önce köpük ardından tonik daha sonra nemlendirici ile cilt temizliğini bitirmiş oluyoruz.Ayrıca göz çevresi kremini de eksik etmiyoruz. Fiyatları da makul.

Hangi ürünlerini kullandın. Cilt tipin nasıl. Benim kuru cildim ve bugün yüz temizleme köpüğü, toniği ve de göz çevresi kremini aldım. İlk kez bugün denedim.Nemlendiricisini de alıp almama konusunda kararsız kaldım. Sabah akşam günde 2kez düzenli kullanmak gerekiyor. İlk önce köpük ardından tonik daha sonra nemlendirici ile cilt temizliğini bitirmiş oluyoruz.Ayrıca göz çevresi kremini de eksik etmiyoruz. Fiyatları da makul.
Cilt tipim kuru Nutrima diye bir ürünü var onu kullandım. Gerçekten çok faydasını gördüm.

Cilt tipim kuru Nutrima diye bir ürünü var onu kullandım. Gerçekten çok faydasını gördüm.
Benimde cildim kuru. Su bazlı kremini aldım. Çok az sürmek bile yetiyor. Sabah akşam temiz cilde diğer ürünlerini de kullandıktan uyguladım. Pullanma yok artık. Çok memnunum.İnnovanın bi toniği var yok böyle bişi. Herkes kullanmalı daha ilk kullanımlarda fark ettim. Aşırı memnun kaldım.

X