- 14 Aralık 2007
- 490
- 6
- Konu Sahibi cemilesultan
Ben Olay kullanıyorum, memnunum da. İnnova'yı denemiştim bir ara pek memnun kalmamıştım. Olay'dan belki pek çok marka daha iyidir ama Olay bence İnnova'dan daha iyi...
Roc kullandım ben, Roc'a vereceğin parayı Vichy'ye ver bence. Olay ile neutrogena arasında kaldıysan, cildin yağlı ise neutrogena'nın likit temizleyicisi ile yağsız nemlendiricisinden, normal veya normale yakın karma ise Olay'in temizleyicisi ile SPF15li losyon şeklindeki nemlendiricisini almanı öneririm
Ben de neutrogena ve olay kullandıktan sonra, mağazadaki satıcı kızın tavsiyesi üzerine innovanın nemlendiricisi aldım 36 ytl ye ama hiç memnun deilim, yüzümde kuruluk ve gerginlik yaptı, nemlenmiş gibi hissetmiyorum cildimi, şu an yine arayış içersindeyim, roc tavsiye ettiler, roc, olay ya da neutrogena arasında düşünüyorum..:bbo:
Roc kullandım ben, Roc'a vereceğin parayı Vichy'ye ver bence. Olay ile neutrogena arasında kaldıysan, cildin yağlı ise neutrogena'nın likit temizleyicisi ile yağsız nemlendiricisinden, normal veya normale yakın karma ise Olay'in temizleyicisi ile SPF15li losyon şeklindeki nemlendiricisini almanı öneririm