Cilt Bakımı Ürünleri innova mı? olay mı? yardımmm :(

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
  • Konu Sahibi cemilesultan
Ben Olay kullanıyorum, memnunum da. İnnova'yı denemiştim bir ara pek memnun kalmamıştım. Olay'dan belki pek çok marka daha iyidir ama Olay bence İnnova'dan daha iyi...

Ben de neutrogena ve olay kullandıktan sonra, mağazadaki satıcı kızın tavsiyesi üzerine innovanın nemlendiricisi aldım 36 ytl ye ama hiç memnun deilim, yüzümde kuruluk ve gerginlik yaptı, nemlenmiş gibi hissetmiyorum cildimi, şu an yine arayış içersindeyim, roc tavsiye ettiler, roc, olay ya da neutrogena arasında düşünüyorum..:bbo:

Roc kullandım ben, Roc'a vereceğin parayı Vichy'ye ver bence. Olay ile neutrogena arasında kaldıysan, cildin yağlı ise neutrogena'nın likit temizleyicisi ile yağsız nemlendiricisinden, normal veya normale yakın karma ise Olay'in temizleyicisi ile SPF15li losyon şeklindeki nemlendiricisini almanı öneririm

merhaba cemilesultan yasin baya genc bencede bitkisel bir urun kullan the bady shopu incele nette bence

ben olayin yikama jelini ve nemlendiricisini ve gozalti kremini kullandim. olay yikama jelinden inanilmaz memnunum. hem cok bereketli hemde guzel temizliyor fiyati uygun. nemlendiricisi karma cilter icin olani, az nemlendiriryor. ama sivilce yapmiyor yalniz bereketli degil cabuk bitiyor. fiyati uygun ancak cok kullanmak gerekiyor. yalniz memnumdum ne yalan soyleyeyim.
goz alti kremi ise bence bir ise yaramiyor yani benim goz altlarim hala mor ve cokuk.

simdi neutreginanin kremini ve maskesini kullaniyorum. nemlendirmesi az ve alnimda sivilcelenme basladi. biraz dayanip her an olaye donebilirim. ama verdigim paraya aciyorum.

maskesi ozel bir sey yapmiyor. ben siyah noktalarimi her hafta sikiyorum. ustune arindirici maske, ustune tonik ,ustune nem maskesi yapiyorum. buna karsin siyah nokta sorunum devam ediyor.

tonik kullanmaya ise yeni basladim 15 gun falan oldu useniyordum cunku. clarinsin tonigini kullaniyorum. ozel bir fark hissetmiyorum. cok az kaldi dibinde bitsin diye ugrasiyorum. bittiginde almak icin dusundugum 2 urun var. ilki olayin skin adapt tonigi. bilmiyorum memnun kalirim gibi geliyor.

ikincisi maden suyu, gul suyu karisimi belki icine kayisi yagi. bu karisimi ben yarattim. gulsuyu ve maden suyu her seye iyi geliyor. kayisi yagini aktar soyledi. karistirir kullanirim. hem bereketli hem ucuz hem de dogal olur diye dusunuyorum.

cok uzun oldu farkindayim. ama umarim yardimci olmustur.

merhaba.bende innovanın fondotenini , pudrasını , allığını, yüz temizleme kremini kullanıyorum.cilde zarar vermiyor. tavsiye ederim.ama farı maskarası ve rujları kötü.

innovanın jeli idare eder geri ürünlerini çok beğenmedim bana yaramadı yağlandırdı baya

bende bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine innovanın peeling'i ve maskesini aldım. kullanıyorum ve mennum. cildim karma ve gözenekli. gözeneklerimde gözle görülür sıkılaşma var. haftada 2 kez peelingi uyguluyorum ardından gül suyuyla siliyorum ve nemlendirici uyguluyorum. makeyide haftada 1 uyguluyorum. nemlendirici olarak şuanda nivea kullanıyorum ama bitince neutrogena su bazlı nemlendiricisini almayı düşünüyorum...

olay'ı kardeşim kullanıyor ve çok memnun...
bende şu anda niveanın q10 plus yüz temizleme serisini kullanıyorum.pek memnun değilim bu yüzden bende olay kullanmaya başlayacağım...
herkese verdiği bilgiler için teşekkürler...en azından artık ne almayacağımı biliyorum :)

harika bir ürün.ben rimel ve tonik kullanıyorum.hepsinden daha çok memnun kaldım.

Bende uzun süre innovanın su bazlı nemlendiricilerini kullandım ve çok memnundum ama benim kullandığım innova ürünlerini piyasadan çekmişler. aqua moistten memnundum baya, o hala piyasada. city cream diye birşey verdiler, o da innovanın, hiç memnun değilim. bitmesini bekliyorum, boşuna para vermişim, ben de olayı deniycem bu bittikten sonra.

ciltteki lekeler için innovanın leke kremini kullandım toniği ile beraber ve hiçbir sonuç alamadım uzun bir arayıştan sonra Barbara Bort diye bir markanın 24h ACTİVE isimli leke kremini aldım 4-5 ay oluyor kullanıyorum.Eskiden pudrasız çıkmazdım dışarı şimdi ise lekelerim ve çillerim hafifledi artık pudra kullanmıyorum.
Leke kremi arayanlar için tavsiye ederim ama biraz sabır gerektiriyor...

olayı hiç denemedim ama innovanın jeli tonik i ve nemlendiricisini kullanıyorum çook memnunum cildim yağlı ve düzene sokuyor hem ipek gibi hem de ışıl ışıl oluyor..ama fondöteni hiç iyi değil yağlı cilt için olanından almama rağmen sivilce yaptı üstelik belki ayda bir sürerim fondöten..rimelide fena değil yani kıvrık kirpikleriniz varsa güzel uzatıyor tek tek ayırıyor ve dolgun gösteriyor ama malesef kıvırmıyor flor mar bile daha iyi kıvırıyor hemde 8 lira :)))))))))))))))))))

benim lisede cildimde çok sivilce vardı özellikle alnımda sebamed temizleyici ve innova tonik ve nemlendirici kullanıyorum ama benim cildim karma yanaklarım kuru yanaklarımı yeteri kadar nemlendirmiyor ama sivilceli bir cildin varsa iyi bir ürün

olay ilk çıktığında bi gazla almıştım. boynerde ve ykm de satılıyodu. ama bence nivea kalitesinde bi marka. kesinlikle innova derim..hihoyyyt

eğer düzenli kullanabilirsen kesinlikle innova...
olay denenmeye bile değmez bence..

innova ile olay arasında seçim yapmak zorundaysan ben sana innova öneririm..
ama yüzündeki sivilce lekeleri için vichy norma derm serisi çok güzel...
ya da la roche-porsay'ın effacler serisi...
cilt için kaliteli sonuç almak istiyorsanız eczanede satılan ürünlere yönelin...
biraz daha fazla para belki ama değer..

ben dün tonik aldım innovanın kadının dediğine göre lancom un yan ürünüymüş ve bitkiselmiş ... 2 kullanımda yüzümde baya güze değişiklik oldu .. böle bi parlaklık canlılık geldi...
bnmde sivilce sorunum var mesela... lorealin pure zone kullanıyordum şimdi innovanın temizleme jelini alıcam .. ben baya memnun kaldım ...

ınnovanın peelıngını, nemlendırıcısını, tonıgını, goz altı kremını ve yuz temızleyıcısını uzun sure kullandım, şu donemde tekrar ındırıme gırmesını beklıorum, tonıgı baya gıttı bana memnunum tonıkten ama arkadasın dedıgı gıbı aqua serısını cektıyse halım nıce olur

olay in yüz temizleme jelini alayım dedim sırf meraktan .. sonra düşündüm .. iyisimi innova almak .. tonikle yüzüm harika oldu benim sivilce sorunum çok var hemde ...
ama arkadaşın işi zor .. belki ne innova ne de olay yarayacak ona .. bence önce innovayı denesin .. bitkisel ve eczanelerdedde satılan bi ürünmüş..
loreal'in pure zone yi ise sivilce sorunu olanlara hayatta tavsiye etmiyorum ... 3lü setini amıştım suratım ABD haritasına döndü :mad: ...
vıcık vıcık yağ yapıyordu .. şu zamana kadar sadece yüz jelini kullanıyordum ama onuda bıraıcam artık .. bi innova satan bi yer bulduğumda tabiki direk çöpe gidecek jel :KK70:

innova ya verdiğin paraya değmez arkadaşım
olay dene bence daha iyi yorumlar aldım hep.

X