Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaderimizde anne olmak yoksa bunu kimse bilemez
olmama ihtimalini kabullenip dualardan uzaklaşmak mı mantıklı
iyi niyetle yazdıgınızı sölemişsiniz ama
bende bu yolda kaç senedir mücadele veriyorum
ve hiç aklıma acaba kaderimde anne olmak yokmu boşa mı dua ediyorum diye düşünmedim
çünkü dua etmenin boşa oldugunu asla düşünmüyorum
olursada Allah tan olmazsada Allah tan
kimbilir belki bir gün kaderimizi degiştirecek ettiğimiz dualar kabul olur
eger anne olmayı yürekten istiyorsanız inanın bazen dua etmekten başka hiçbi şansınız olmuyor
çünkü Rabbim ol demeden olmuyor
Lütfen bana yönelik yazmayın.Ayrıca hakaret etmedim kızmadım sadece dedimki daha iyi araştırıp yorum yapmanı öneririm dedim canı sıkılıp kimle atışsam deyip burayı buldun sanırım
Canimm illaki duayi rabbimden bir karsilik gelsin diye okumuyoruz dua insanin manevi duygularini pekistiriyor seytanin verdigi sevki bozuyor ici ferahliyor insanin kaderimizde varsa anne olmak yasariz yoksada aallahim sabribi selametini versin cunlemizeŞu inancınıza hayranım, hatta özeniyorum. Ama anlamadığım kaderinizde çocuk sahibi olmak yoksa, dualar işe yaramayacak ki Mesajım lütfen yanlış anlaşılmasın, çok temiz kalple yazıyorum.
İnş. hayırlısından olur, gerçekten annelik yapabilecek, gerçekten baba olabileceklerin, yani gerçekten isteyenlerin hayalleri gerçek olsun dilerim.
Canim daha baska bir dr git isdersen devlete gidiyorsun anladim ama bir baskasinida dene allahim gonlune gore versin klomenle igne yaptiranlarida duymustum bn ayrica niye bole yapmis dr bir anlam veremdim ki sen bence birine daha muayeneye git hemen hsg film cektirme bekle bence baska bir dr ne dicek ona bak allahim hakkimizda hayirlisini versin sigorta karsilamadi canim bnm birtek hastanede muayene ucreti90tl yerine biz harbis diye indirim ceklerimiz var esimden dolayi ona indirim yaptilar 78tk odedik hastaneye o yani diger ilk dr da cok uygundu 35tl ondanda indirim almistik. Klomeni kullandigindan beri hic hastaligin geciktimi ilacin ne gibi etkileri oldu bnm kullandiklarim ilac degil deben de tüm testleri yaptırdım sorun çıkmadı adetim de düzensiz değil hep gününde olurum dediğin ilaç canım sigorta karşılıyor mu yoksa karşılamadan mı alınıyor özel farklı bakıyor canım benim doktor sadece klomen dedi onu da ben söyledim de öyle
senin inancın yokmu,her hangibişey için hiç dua etmezmisin, çocuğun var mı. şu hikayeyide okumanı tavsiye ederim yorumunu görünce direk bu geldi aklımaŞu inancınıza hayranım, hatta özeniyorum. Ama anlamadığım kaderinizde çocuk sahibi olmak yoksa, dualar işe yaramayacak ki Mesajım lütfen yanlış anlaşılmasın, çok temiz kalple yazıyorum.
İnş. hayırlısından olur, gerçekten annelik yapabilecek, gerçekten baba olabileceklerin, yani gerçekten isteyenlerin hayalleri gerçek olsun dilerim.
canım senin kullandığın ilaç şimdi ilaç gibi dğil mi onu 3 ay kullanacaksın ama sürekli kontrole falan gitmeyeceksin değil mi? klomen kasık ağrısı yaptı bende canım ama tam gününde yine de adet oldum bilmiyorum bu ay kullanmadım işte bakalım ne olacak bilemiyorumCanim daha baska bir dr git isdersen devlete gidiyorsun anladim ama bir baskasinida dene allahim gonlune gore versin klomenle igne yaptiranlarida duymustum bn ayrica niye bole yapmis dr bir anlam veremdim ki sen bence birine daha muayeneye git hemen hsg film cektirme bekle bence baska bir dr ne dicek ona bak allahim hakkimizda hayirlisini versin sigorta karsilamadi canim bnm birtek hastanede muayene ucreti90tl yerine biz harbis diye indirim ceklerimiz var esimden dolayi ona indirim yaptilar 78tk odedik hastaneye o yani diger ilk dr da cok uygundu 35tl ondanda indirim almistik. Klomeni kullandigindan beri hic hastaligin geciktimi ilacin ne gibi etkileri oldu bnm kullandiklarim ilac degil de
eklerim taqbii canımCanim msJ aldim saol dusundugun icin benide eklermisin
3 ay okunmalı diyor ama sitede bir kişiye 3 ay okuyamayız ki zaten ben de bunu diyorum kişi başına biz canı gönülden dua edelim taktir ALLAH'IN kaderi yazmak da yeniden bozmak da her şey onun elinde dualarımız kabul olur inş aminBenim anlamadığım kısım 3 ay okunması gerekiyormuş ya o kısım canım niye anlamadım ki acaba
kişi başına 1267 defa okuruz tam bu sayıyı okuruz ne eksik ne fazla ona göre bölüştürürüz kpss çalışıyorum ama bir kez de olsa bebek için bu listeyi başlatırım 1 seneden fazladır ben de bebek istiyorum çünkü
bebek için okunuyormuş bu dua canım ama bilmiyorum başka dilekler içinde okunur heralde tam bilemiyorumancak bebek icinmi okunur?
ALLAH analı babalı büyütsün canım darısı bize dua etsonuncu da beni yaz. hamileyim saqsalim cocugumu kucagima alip esimle onun hos gunlerini goreyim. imanli bir evlat olsun