90 adet okudum canım allah kabul etsinİnne rabbeke hüveI hallâkul alim. (Hicr, 15/81)
Anlamı :Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir demektir.
sngl35
arkadaşımız için okuyoruz. ALLAH (C.C) hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün tam salih ve saliha akıllı uslu evlatlar nasip eder ona inş amin.
1.aaynaa=========>
2.damla_22=======> 90
3.dyg_brk=========>90
4.betul8516========>
5.ecrin87=========>
6.Frdaa===========>100
7.agustos72========>90
8.Veson===========>90
9.btlsrdr==========>
10.Nara87==========>90
11.sydhtn==========>
12.sngl35===========>97
13.perikız91 =========>
14.HAbibte(melekim adına okuyor)=========>107
İnsallah hamilesindir ...bugün adet olmam lazım henüz olmadım dün akşam değilde sabahtan sonra bir rüya gördüm rüyamda doktora gitmişim doktor bana bebeğimin kalp atışlarını dinletiyor aaa diyorum test yaptım negatifti diyorum doktor aha atan kalbimi inkar edeceğiz diyor hamilesin diyor... inanmazsan ikinci kez yine bakarız biraz dinlen diyor bir eve gidip dinleniyorum sonra tekrar hastaneye giderken ezan sesi mi mi sela mı okunuyor bir dede koşuyor camiye ya diyor namazı kaçıracağım orada uyandım
Hayırlısı canım ama umut etsem mi etmesem mi bilemedim 3 gün önce test yaptım negatiftiİnsallah hamilesindir ...
Aynı şeyleri bende yaşadım yaşıyorum..allah yardımcımız olsun. Bekle biraz acele etme..testte yapmaHayırlısı canım ama umut etsem mi etmesem mi bilemedim 3 gün önce test yaptım negatifti
evet bekleyeceğim yapıyorum yapıyorum üzülen yine kendim oluyorum varsa elbet çıkar ortayaAynı şeyleri bende yaşadım yaşıyorum..allah yardımcımız olsun. Bekle biraz acele etme..testte yapma