Canım kişi başı 97 düşüyo. Dün aaynaa öyle hesaplamıştı. Üstüne ekleyebilirsen ekle, yoksa biz tamamlarız.
Okuyabilirsin diye biliyorumkızlar merhaba hepinize iyi hafta sonları diliyorum ben bugün adet oldum bu duayı okuyabiliyor muyum ?
Slm ayna we slm arkadaslar bnı de al ayna ben pek gıremedım hastanelerdeydım hastaydım megersem hamıleyım ısım
Slm ayna we slm arkadaslar bnı de al ayna ben pek gıremedım hastanelerdeydım hastaydım megersem hamıleyım ısım
Dilerim nasip olur sizede allah hayırlısını wersın allah dua edenlerden razı olsun cocugum oluyor ama dusuk yasıom ana suan ozel hastaneye gıdıyom ıgne vuruluyom claxane 4000 doktor verdı dualarım sızlerleoo çok sevindim dualar kabul oldu ha bize de dua et yaramaz kız arkadaşımızla diğer dua topiğinde beraber dualar ettik ALLAH dileğini kabul etmiş darısı hayırlısıyla bize
ALLAH sağlıcakla kucağına aldığın günü de görürsün inşDilerim nasip olur sizede allah hayırlısını wersın allah dua edenlerden razı olsun cocugum oluyor ama dusuk yasıom ana suan ozel hastaneye gıdıyom ıgne vuruluyom claxane 4000 doktor verdı dualarım sızlerle
canım okuyabiliyorsan 7 şer tane daha okur musun? bir arkadaş ayrıldı aramızdan onun için sırası gelen de kime okunuyorsa da o da 103 okuyacak
senin adına çok sevindim canım allah tamamına erdirsin inş. bizler içinde dua et canımSlm ayna we slm arkadaslar bnı de al ayna ben pek gıremedım hastanelerdeydım hastaydım megersem hamıleyım ısım
darısı başımıza inş. canımarkadaşlar diğer açtığım dua topiğimizden bir arkadaştan hamile haberi aldım darısı ve daha çoğu bu dua toğimize inş
Kendini hazır hissettiğinde başla canım hakkında hayırlısı olsun bende heyecanla kırmızıları bekliyorum 18 gün var daha ama olsun vaktinde gelsinde :)evet canım tek dezavantaj ben bugün adet oldum canım ama bu ay yaptırıp yaptırmamak da karar veremedim
Haklısın canım eşimle konuşup karar vereceğiz bakalım Hakkımızda Hayırlısı olsun senin de az kalmış :) hafî HayırlısıKendini hazır hissettiğinde başla canım hakkında hayırlısı olsun bende heyecanla kırmızıları bekliyorum 18 gün var daha ama olsun vaktinde gelsinde :)
Amin canım inşallah sapmazda yaptırabilirimHaklısın canım eşimle konuşup karar vereceğiz bakalım Hakkımızda Hayırlısı olsun senin de az kalmış :) hafî Hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?