• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları İnmemiş testis

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

taha0203

EVLİ-MUTLU-ÇOCUKLU:)
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
354
2
96
Yalova
Arkadaşlar merhaba.2 yaşında oğlum var.iki testiside inmemiş durumda 29 unda ameliyatı var aynı zamanda sünnet de olacak.bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı?çok endişeliyim ameliyat sonrası iyileşme dönemi nasıldır.Ayrıca doktor önce 1 testisi indiricez 3 ay sonra ikincisini, ikisi ibirden olmuyor dedi..bilgisi olan arkadaşlar yada bu durumu yaşayan arkadaşlar yorum yapabilir mi?teşekkürler

Arkadaşlar merhaba.2 yaşında oğlum var.iki testiside inmemiş durumda 29 unda ameliyatı var aynı zamanda sünnet de olacak.bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı?çok endişeliyim ameliyat sonrası iyileşme dönemi nasıldır.Ayrıca doktor önce 1 testisi indiricez 3 ay sonra ikincisini, ikisi ibirden olmuyor dedi..bilgisi olan arkadaşlar yada bu durumu yaşayan arkadaşlar yorum yapabilir mi?teşekkürler

öncelikle çok geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum
bizde kaç gündür aynı sıkıntıyı yaşıyorduk çok tedirgindim bende
benim 13 aylık bir oğlum var bizimde yumurtalarımız yerinde değildi bugün üroloğa gittik bize bu oynak testis şimdilik sorun yok mudaheleye gerek yok dedi ilerde bakarız dedi
benim görümcemin oğlu bu sene ameliyat oldu 1 haftada toparladı kendini 4 yaşındaydı

Bizde dün bu ameliyatı olduk. ancak pansuman için doktor 4 gün sonrasına bizi çağırdı ve bu 4 gün içinde ayağa kaldırmadan yatarak istirahat önerdi. Şimdi bu 4 gün içinde (yürümeye başlamış) oğlumu nasıl yatarak istirahat ettirecez bilemiyorum. dün ameliyatın etkisiyle olsa gerek bir sorun olmadı ve sürekli yatırabildik. ancak bugün durum farklı. sürekli kalkmak istiyor. bir ara kollarından tutarak ayağa kaldırayım dedim. aslında yürümek filanda istemiyor ama oturmak istiyor. emeklemek itiyor. kucağımıza alınca vya yatırmaya çalıştırğımızda kıyameti koparıyor. ne yapacaz bilemiyorum. tecrübesi olan arkadaşlardan akıl-fikir bekliyorum.....

Back