• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Inkontinans (İdrar kaçırma) yaşayan, yada ameliyat olan var mı?

Asmilecook

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2019
36
50
18
28
22 yaşındayım ve idrar kaçıyorum ve 97 kiloyum 1.60 boyundayim. Utancımdan Dr gidemiyorum. Yaşayan var mı kendisi ya da çevresinde tedavi olarak Dr ne önerdi lütfen yardımcı olur musunuz?

Merhaba canım bende 21 yaşındayım 89 kiloyum stress inkontinans tipi idrar kaçırmam var daha önce kadın hastalıkları doktoruna gittim fakat beni pek takmadı enfeksiyon ilacı yazdı yolladı daha sonra üroloji doktoruna gittim oda üropan verdi sürekli içmem için fakat bende çok yan etkisi oldu aynı zamanda egzamam da var aşırı alevlendirdi vs çeşitli sebeplerden devam edemedim.Kegel egzersizleri öneriyorlar ama ben yapamadım şimdi tekrar doktora gidicem mesane botoxu yaptırmak istiyorum onun dışında gezmeye falan uzun yola giderken canpedin yeni çıkardığı kaçırma pedlerinden kullanıyorum işe yarıyor.Bu arada çekinmene hiç gerek yok insanlık hali oluyor işte bence hemen doktora gitmelisin.

Back