- Konu Sahibi almagester06
-
cnm ben armadadaki inglottan 3lü far aldım kahverengi tonlarında çok güzel sırnaşık şey
ayrıca armadada geçerken gördüm dün, tekli farlarda yüzde 50 indirim varmış a.s
bir de far paletini kendin oluşturabiliyorsun, istediğin renkleri seçerek 4 lü falan yapabiliyorsun mesala çok hoş bence :lepi:
Burası mahrumiyet bölgesi gibi yaaa kahretsin ne rosense var,ne body shop,ne yves rocher,daha çok güzel olduğunu duyduğum hiç bi marka yok antepte yaaa
Ayrıca o LUSH'ın sitesine baktım Allahımmmm aklım uçtu gitti taze maskelerine psikopat oldum resmen ama antepte o da yok,olacağını da hiiç sanmıyorum senağlama senağlama
İnanmıyorum antepte inglot varmış :1shok: :1shok: :1shok:
fransa deil de belçikadan getirmişti,kendisi de kullanıodu maskesi flan vardı parfümü vardı mükemmeldi ama neden türkiyedeki farklı olsun ki bunlar standart deil mi? türkiye de ayrı mı üretilio?
ah inglot ah diyorum burdan sadece o ne renkler öyleee. herşeye parmağımı sokasım geliyo o mağazada...:asigim::asigim::asigim:
forumda varmış bak çok sevndim gidip bakim birgün =) fiyatlarını bilen varmı kaçla kaç arası bişey??
Saol canım sayende öğrendim inglotu da sitesine baktım hoşuma gitti adresi de aldım en kıza zamanda gitcem fiatlar da uygunmuş zten,gerçi tek bir şeye bile ihtiyacım yok zira çok meraklıyım 2 valiz dolusu makyaj malzemem var ama fazlası göz çıkarmaz dimi :icecream: a.s.
hazır konusuda açılmışken, makyaj malzemesi dizicem yeni, ordan mı dizsem ki hem ucuz da kaliteliyse ordan dizmek daha mantıklı deil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?