Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidin oturum izni aldiktan sonra zaten aciktan üniversite tamamlayin. Türkiyede olmasanda uzaktan egitim denen birsey varİngiltere'ye gidip cafede orada burada çalışıp (5 sene boyunca) daha sonra oturum izni almak mı yoksa Türkiye'de çalışıp didinip iyi bir bölümde okuyup uzaktan yabancı ülkeye çalışmak mı? Hangisi daha mantıklı?
Bir akrabam İngiltere'ye taşınıyor temelli, eşi falan orada. Eşinin kuzeni İngiltere'ye gidip kaçak çalışacakmış. 5 sene sonra da oturum izni alacakmış. Bana da aynısını sordular, gidip çalışabilirsin 5 sene sonra da oturum iznini alır orada yaşarsın diye. Hayallere kapılıp da kötü şeylerle karşılaşmak istememİngiltere'ye nasıl gideceksiniz peki turist vizesi ile mi eğer turist vizesi ile gidilecekse işiniz zor olur .
Gitmek istiyorsanız buradan gitmeden önce işinizi hazırlamanız gerek yurt dışı işlerinde şirketker vize, çalışma izni,oturum izni gibi işlerde sponsor oluyorlar ve daha çabuk vize çıkıyor.
Cafeler de çalışmak için kimsenin sponsor olacağını düşünmüyorum çalışma izni de çıkmaz.
Yurtdışı istiyorsanız Türkiye'de yazılım alanında eğitim alın ve yabancı dilinizi ilerletin okulunuz bitince gidersiniz.
Kaçak gidecekseniz o zaman işin rengi değişir.Bir akrabam İngiltere'ye taşınıyor temelli, eşi falan orada. Eşinin kuzeni İngiltere'ye gidip kaçak çalışacakmış. 5 sene sonra da oturum izni alacakmış. Bana da aynısını sordular, gidip çalışabilirsin 5 sene sonra da oturum iznini alır orada yaşarsın diye. Hayallere kapılıp da kötü şeylerle karşılaşmak istemem
Kaçak gocek işlere hiç girismeyin sinir dışı edilirseniz vize filan alamazsınız tekrar gitmek isterseniz.Bir akrabam İngiltere'ye taşınıyor temelli, eşi falan orada. Eşinin kuzeni İngiltere'ye gidip kaçak çalışacakmış. 5 sene sonra da oturum izni alacakmış. Bana da aynısını sordular, gidip çalışabilirsin 5 sene sonra da oturum iznini alır orada yaşarsın diye. Hayallere kapılıp da kötü şeylerle karşılaşmak istemem
O zaman hiç bulaşmayayımKaçak gocek işlere hiç girismeyin sinir dışı edilirseniz vize filan alamazsınız tekrar gitmek isterseniz.
Yakalanırsan sınır dışı edilirsin. Ayrıca kaçak çalışabileceğin yerler hem çok azdır hemde seni ölesiye sömürürler. 5 sene sonra oturum değil vatandaşlık alınıyor bildiğim kadarı ile ama onun içinde yasal yollardan giriş yapmış olmanız, sigortalı bir işte çalışmanız gerek.Bir akrabam İngiltere'ye taşınıyor temelli, eşi falan orada. Eşinin kuzeni İngiltere'ye gidip kaçak çalışacakmış. 5 sene sonra da oturum izni alacakmış. Bana da aynısını sordular, gidip çalışabilirsin 5 sene sonra da oturum iznini alır orada yaşarsın diye. Hayallere kapılıp da kötü şeylerle karşılaşmak istemem
5 yıl sonra 27 yasında oluyorum orada5 yıl kaçak çalışınca oturma izni veriliyor gibi bir bilgi kim verdiyse tamamiyle yanlış. Yakalanırsanız dimdirekt sınırdışı ederler. Ben 5 yıl burda kaçak bulundum şimdi bana yasal izin diye yabancılar daresine giderseniz orda da memur dimdirekt polisi çağırır. Bu plan tek şekilde işe yarayabilir, o da BMnin tanıdığı Afrika ülkeleri var mülteciyim ordan kaçtım derseniz olur. Afrikalı zenciysen bu plan tutar yani, onda da 5 yıl beklemiyorsun zaten pasaportunu yırtıyorsun polise sığınıyorsun.
Anlayamadım, orda 5 yıl sürününce kaçak göçek çalışınca geliceksin 23 yaşına sonra hayatboyu garson mu olucaksın? Bence çok kotü bir planBurda adam gibi bir okula kaydol, 3.sınıfta yarım dönem Erasmusa kaydol git bak , ordan master için tez hocası, tez konusu bak masterla kapağı at. Sana bu aklı kim verdiyse de selam söyle.
5 yıl sonra 27 yasında oluyorum oradaHaklısınız hayat boyu garsonluk çok da güzel bir fikir değil. Orada kafe açacaklarmıs tabı akrabam eş vizesiyle gidiyor. Bu akıl da onun tarafından verildi. Bıktım bu yanlış yönlendirmelerden...
Çok teşekkür ederimŞimdi canım ablacım, o adam kaçak gitmiyor vizeylle gidiyor. Eş vizesiyle gidenler bir zamandan sonra vatandaşlığa , kalıcı oturma iznine vb başvurabiliyor, çoğu ülke zaten hak tanıyor. Ama senin durumun farklı. Turist vizen bittiği anda kaçaksın, yakalanırsan cezası çok direkt sınırdışı var zaten. Haydi bunları d ageçtim gidip ne iş yapacaksın? Kaçak işte hiçbir yasal güvencen yok, çalıştırıp paranı vermezler, az para verirler, tehdit ederler her şeyi yaparlar zaten kaydın kuydun olmayacak başına bir iş gelirse kimsenin haberi bile olmaz. Lütfen kalkışma bu işe, başına gelebilecek çok sayıda tehlikeli şey geliyor aklıma.
Çok teşekkür ederim
İngiltere'ye gidip nasıl kaçak çalışıp oturum alacaksınız? Turist vizesiyle olmaz, dil eğitimi vizesiyle olmaz.Bir akrabam İngiltere'ye taşınıyor temelli, eşi falan orada. Eşinin kuzeni İngiltere'ye gidip kaçak çalışacakmış. 5 sene sonra da oturum izni alacakmış. Bana da aynısını sordular, gidip çalışabilirsin 5 sene sonra da oturum iznini alır orada yaşarsın diye. Hayallere kapılıp da kötü şeylerle karşılaşmak istemem
Hayır akrabanida anlamadım kendisi normal yollardan gidiyor aile birlesimi ile size nasıl böyle akıl veriyor hiç anlamadım.5 yıl sonra 27 yasında oluyorum oradaHaklısınız hayat boyu garsonluk çok da güzel bir fikir değil. Orada kafe açacaklarmıs tabı akrabam eş vizesiyle gidiyor. Bu akıl da onun tarafından verildi. Bıktım bu yanlış yönlendirmelerden...