ingiltere ye alisamiyorum diyenler buraya!!!!

dondunmu canim turkiyeye bende bir kac aya tatile gidicem :)
kaynanam ve kaynatam kusadasina tatile geldi kizlar benim esim evet yabanci ama cok iyi biri yani yemegimi onume getirir giki cikmaz evin temizligini yapmiyayim yapmamda kendi yapar acayip iyi insanlar tek sorun farkli kulturler bazen bayiyio insani ona normal gelen bize tuhaf geliyo turkcede bilmiyo mesela bazi zorluklar var ama simdi sikayet edipte yalan soyliyemem turk erkeginden kat kat fedakar giki cikmiyo buna yaptikalrimi turk erkegine yapsam dakka cekmez benim stresimi ama streste iste gurbetten yanlizktan kaynaklaniyo anliyo allahtan sikildikca catiyorum :):)

ohhhhhhhhhhhh beeeeee tam 3 ayım bıttı malatyada 16 sına donuyorum ama bır sure kalıp memleketıme temellı donus yapıcam kendıme geldım kızlar az daha kafayı sıyırıyodum valla :)))))))))))))))))

Kimisin uk den dönmek için can atıo, bende gitmek için canımı vericem.

Bende bir tek huzuru mutluluğu orda buldum, çok zorluklar çektim ama hepsine güldüm geçtim, bu iş sevmekten geçiyo.

Ne biliyim tuhaf : ))
yorumları okuyorum da şaşırdım ağzım açık kaldı.Sonrada hak verdim.
Allah herkesin kalbine göre versin.

ciddimisiniz kizlar yaaaeaa valla ne bileyim hayat iste demek gercekten her kalp her his herkes icin ayri oluyo ama insallah Rabbim hepimizin gonlune gore versin:)))dondum bende yine ama bu sene biraz daha farkli oldu oncelikle onceki cehennem yerden cok uzuk bi yere tasindik calisiyorum bu sene ama nseviyomusun derseniz zerre desen sevmiyorum:))

ciddimisiniz kizlar yaaaeaa valla ne bileyim hayat iste demek gercekten her kalp her his herkes icin ayri oluyo ama insallah Rabbim hepimizin gonlune gore versin:)))dondum bende yine ama bu sene biraz daha farkli oldu oncelikle onceki cehennem yerden cok uzuk bi yere tasindik calisiyorum bu sene ama nseviyomusun derseniz zerre desen sevmiyorum:))

Hiç ama hiç anlayamıyorum, tabi öncelikle saygı duyuyorum sana suder44, ama ne biliyim gene de tuhaf geliyo.
Ben o kapalı havası ne biliyim yağmurları, hafif hafif böyle yağmurun cama vuruşu, yağmurdan ıslanmamak için acele edip o koşuşturmacasını o kadar ama o kadar çok seviyorum ki.ve bi o kadar özledimmmm.
Özelliklede manchester, hayatımda geçirdiğim en güzel günlerdi şu ana kadar.
bi daha nasip olucak ama balalayına :nazar:

arkadaslar ben 1 yildir burdayim ve cidden problemler yasiyorum benim gibi alisamayan arkadaslarimi gormek belki yalniz olmadigimizi bize gosterir. amacmi: bianlikta olsa iyi hissetmek. Yasadiginiz yalnizligi paylasin sevgiler...

selam...bende 3 senedir burdayım cnm bende alıştımmı alışamadımmı bılemıyorum arada kaldım...bır kızım var onunla gecıyor butun zamanım kımse yok arkadaş yok sohbet yok yanı burdakıler bızımkıgıbı degıller kıme yaklaşıp konuşacaksın bı tuhaf....bılmem öyle yazayımn dedım bende alışamayanlardanım........sana arkadaşlık gonderdım kabul edersen sohbet ederız arada..sevgıler

tabi ederiz canim ben malatya topigine takiliyorum genelde bu topige fazla girmedigimden simdi gordum bu cehennemde elimden geleni yaparimsenin icin cunku yalnizligi cok iyi bilirim ne tarafta oturuyosun bana ozelden yaz gorusmek uzere

tabi ederiz canim ben malatya topigine takiliyorum genelde bu topige fazla girmedigimden simdi gordum bu cehennemde elimden geleni yaparimsenin icin cunku yalnizligi cok iyi bilirim ne tarafta oturuyosun bana ozelden yaz gorusmek uzere

görüştük özelden cnm çok şeker ama gidicek :KK43: ama dınleyınce haklı oldugunu anladım....

sagol canim yaaa cok sukur benide anlayan oldu insallah gitmeden tanisir yuz yuzede dertlesiriz

selam kızlar.
ben de bir zamanlar ordaydım. 4 sene yaşadım. sonra eşimle tanıştık onu ikna ettim ve türkiyeye dönüp burda yaşamaya başladık. 4 senem eşimle olan zamanlar dışında çok zor geçti. çok ıskıntı üzüntü çektim. çalışma şartları yeterince ağırdı bir de okul beni yedi bitirdi.
ben dönme kararı aldığım için hiç pişman olmadım, umarım orda kalıcak olanlarda hiç pişman olmaz çok mutlu olurlar. forumunuzu yeni keşfettim. bebeğim doğup biraz ele avuca gelince tatile geleceğiz, eşimle tanıştığımız yere götürücez onu :)
belki sizle de görüşürüz :):KK54:

selam kızlar.
ben de bir zamanlar ordaydım. 4 sene yaşadım. sonra eşimle tanıştık onu ikna ettim ve türkiyeye dönüp burda yaşamaya başladık. 4 senem eşimle olan zamanlar dışında çok zor geçti. çok ıskıntı üzüntü çektim. çalışma şartları yeterince ağırdı bir de okul beni yedi bitirdi.
ben dönme kararı aldığım için hiç pişman olmadım, umarım orda kalıcak olanlarda hiç pişman olmaz çok mutlu olurlar. forumunuzu yeni keşfettim. bebeğim doğup biraz ele avuca gelince tatile geleceğiz, eşimle tanıştığımız yere götürücez onu :)
belki sizle de görüşürüz :):KK54:

evet alışayamana zor,gerçekten..aslında ben çok sevıyorum ve asla tr ye donmeyı düşünmüyorum hayat şartları,eğitimi fln çocugum için burası tamamdır...tek sıkıntım samımı bır dost olmaması...onuda artık arada annem gelıyor öyle idare edişyorumm....
ama siz şimdi mutluysanız ne guzel....
umarım görüşüz...:KK66:

arkadaslar bende londra da yasiyorum ve cooook yalnizim kimsem yok.ne yazikki ben bu ulkeye hic alisamadim ve asla da alisamiycam sanirim.

Arkadaşlar bende bir ay sonra İngilterede aşamak zorundayım yeni evliyim ve eşim orda oturum aldı bende onunla gideceğim. Ama hiç istemiyorum çok korkuyorummmmm :KK43:
Nedense ürkütüyor beni alışamam gibi geliyor ben ülkemi çok seviyorum burdan ayrı kalmak ailemden ayrı kalmak istemiyorum ama bi yandanda dil öğreneceğim diyip kendimi avutuyorum nolur bişeyler söleyin gerçekten o kadar sıkıcı mı zormu hayat

slm kizlar 2 sene oldu geleli az once acip ilk mesajlarima baktim ve simdi goruyorumki dogru bi karar vermisim cunku ilk mesajimda ne hissediyosam hala oyleyim nefret ediyorum burdan hala. safak 29 artik arada tatil icin gelmekten baska (Allah zorunluluk vermesin insallah)buraya adim bile atmam iki sene icinde ulkemin memleketinim kiymetini o kadar iyi anladimki yalnizligi o kadar cok ve derin yasadimkiii kizim artik ilk geldigim zamanki gibi bile degil surekli aglayan mutsuz bi cocuk oldu:KK43:( artik gidelim ne kadar kaldi deyip duruyorrr o bile hic alismadii.cocuksuz gelecekler bir nebze olsun sansli tekken daha rahat sosyallik olabiliyoo kursa felan gidebilirsiniz tabi imkaniniz varsa.ama cocugunuz tr dogumluysa ve kalabalik bir aileden cikarip getirdiysenizzz tek istedigi arkadaslari ve hep yasadigi cevre oluyo neyseki benim donecek kapim ve yerim vardi Allaha cok sukurr esimi cok seviyorum oda beni ama sevgi herseye yetmiyor istee:KK43:( umarim sizlerin hayalleri benimki gibi yarida kalmazzz umarim seversiniz burayi cunkuu sevmeden kendinizi ne kadr zorlarsaniz zorlayin olmuyorrrr

Arkadaşlar bende bir ay sonra İngilterede aşamak zorundayım yeni evliyim ve eşim orda oturum aldı bende onunla gideceğim. Ama hiç istemiyorum çok korkuyorummmmm :KK43:
Nedense ürkütüyor beni alışamam gibi geliyor ben ülkemi çok seviyorum burdan ayrı kalmak ailemden ayrı kalmak istemiyorum ama bi yandanda dil öğreneceğim diyip kendimi avutuyorum nolur bişeyler söleyin gerçekten o kadar sıkıcı mı zormu hayat

bende ilk gelcegım zaman korkuyordum aynen senın gıbı dusunuyordum korktugum başıma geldı ama şöyle benım şanssızlıgım eşımın ailesınden kaynaklandı ama geçtı o gunler şimdi sadece bır dost samımı bır sohbetı guzel bı arkadaşlıgı özlüyosun o kdr...konuşalım yaz cnm

ingiltereye yada baska bir avrupa ulkesine alismiyorsunuz aslinda ben yasadikca onu fark ettim.sadece zamanla is kurs cocuk derken zaman geciyor daha az dusunuyorsunuz. kendinize ayiracagniz zaman azaldikca daha az akliniz geliyor.yada daha az getiriyorsunuz akliniza.olay budur.ama tabi gurbet hep zordur allah herkeze kolaylik versin arkadaslar

X