ingiltere ye alisamiyorum diyenler buraya!!!!

sude0616

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
1.070
136
arkadaslar ben 1 yildir burdayim ve cidden problemler yasiyorum benim gibi alisamayan arkadaslarimi gormek belki yalniz olmadigimizi bize gosterir. amacmi: bianlikta olsa iyi hissetmek. Yasadiginiz yalnizligi paylasin sevgiler...

Son düzenleme:
sevgili suder neden alışmadın canım çok güzel imkanları olan biryer ingiltere fakat tr deki ortamın iyiyise alışman zor olabilir tabi sen i anlıyorum çünkü aynı duyguları bende tr için yaşıyorum yani bir london a dönsem dişye yanıp tutuşuyoırum

sevgili suder neden alışmadın canım çok güzel imkanları olan biryer ingiltere fakat tr deki ortamın iyiyise alışman zor olabilir tabi sen i anlıyorum çünkü aynı duyguları bende tr için yaşıyorum yani bir london a dönsem dişye yanıp tutuşuyoırum

hic bi imkani yok arkadasim benim icin boyle yani kursa gideyim dedim otururm olmagi icin 500 paunddan asagi kurs yok masallah soyle islek yerde ev istesem cogu belediye evleri elit kisiler nedense insan gecmeyen yerlerde yasiyor aksam 6 dedimmi acik tek yer yok kalsin canim ben londrayi sana vereyim benim memleketim gibisi varmi gece 10 da cik disari helede yazin heryer civil civil tum magazalar acik parklar insanlarla dolu en uzak mesafe 1 otobus mesafesi .1 saat yuruki neymis carsiya gidesin:_))insanlarin suratinda sahte bi gulumseme kalsin ben almayayim alanada mani olmayayim:))) insanin dogdugu yer ne yapsada nasil olsada baska oluyo canim sende buraliysan tabiki senin icin cok farklidir

bende 4 ay kaldım ve gerçekten çok çok özlemiştim tr yi en uyuz oldugum seyse heryerin erkenden kapanması hele pazarları 5 de her yer kapalı o havası varya, o yağmur bende her yağdıgında bas ağrısı yapıyordu gerçekten ing gezip görmelik bir yer yaşamalık değil su andada kuzenim ve eşi ordalar yengemle konusuyorum çok sıkılıomuş ama o ücretsiz kurslar varmış ing kursları oralara gidiyormuş hem çevre ediniyor hemde evde kalmıyor bi araştır istersen cnm hem orda çok fazla türk vardı gerçi ben manchester da kaldım ingilizden fazla türkle tanıstım

bende 4 ay kaldım ve gerçekten çok çok özlemiştim tr yi en uyuz oldugum seyse heryerin erkenden kapanması hele pazarları 5 de her yer kapalı o havası varya, o yağmur bende her yağdıgında bas ağrısı yapıyordu gerçekten ing gezip görmelik bir yer yaşamalık değil su andada kuzenim ve eşi ordalar yengemle konusuyorum çok sıkılıomuş ama o ücretsiz kurslar varmış ing kursları oralara gidiyormuş hem çevre ediniyor hemde evde kalmıyor bi araştır istersen cnm hem orda çok fazla türk vardı gerçi ben manchester da kaldım ingilizden fazla türkle tanıstım

hayy agzina saglik arkadasim kimse beni anlamiyor bi insan bir sene 2 aydir bir nebzede olsun alismazmi deli olcam burada kurs felan yokki bana ustelik henuz vizem limitsiz olmadigindan bedava olayi hic yok.bulundugum yerde sadece 2 kere turkle karsilastim canim oda yok yani tek care bi an once bi yolunu bulup burdan kurtulmak:KK43:((((((((((((

merhaba arkadaşımm slmlar türkiyeden ne yazıkki ben ingilterede olan yanlızlığını paylaşacağın değilim ..ama sana buradan merhaba diyorummm yanlızlık heryerde yanlızlıkk...bende izmirliyim ve şu anda antalyadayım aynı senin gibiii kendimi çok yalnız hissediyorummm

merhaba arkadaşımm slmlar türkiyeden ne yazıkki ben ingilterede olan yanlızlığını paylaşacağın değilim ..ama sana buradan merhaba diyorummm yanlızlık heryerde yanlızlıkk...bende izmirliyim ve şu anda antalyadayım aynı senin gibiii kendimi çok yalnız hissediyorummm

olsun kardesim ne olcak dedigin gibi yalnizlik yalnizlik boguluyorum yine kalbimin ustunde biri oturuyoi sanki ciglik atasim geliyo bu sessizlik beni cok yordu sokaga bakiyorum korku filmi gibi bir tane adam yok nasil bi ulke bura terkedilmis gibi buz gibi ruzgarlari sevimsiz insanlari. keske suan biri beni tukiyeme isinlasa hangi sehri olsa burdan daha iyi olurn:KK43:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

cnm bnm üzülme hangi şehirdesin ordamı yaşıyorsun yoksa geri dönüş yapıcak mısın seni anlıyorum gerçekten ben orda kuzenimin yanında kaldım o 3 haftalığına tr ye gelmişti ben yalnız kaldım anlatamam kursta 2. dönem bi türk kız arkadasım wardı onunla bişeyler yapıyorduk o 5 tane türk kızıyla yaşıyordu ama yinede ben çok özlemiştim bide yapabileceğin aktivitelerde sınırlı burdaki gibi değil eğer londra daysan orayada gittim ve küçük türkiye var resmen orda bazı dernekler vardı bak kkda da ingde yasayanlar var bence hemen kestirip atma bak bizde varız hem:teselli:

selam kizlar bende 2007 de geldim buraya ilk zamanlar alisamadim cok aglayip sizladim esimle cok kavgalar ettim.beni neden bu allahin cezasi yere getirdin diye maddi durumumuz iyi degildi yeni evli oldugumuz icin kursa verecek paramiz yoktu kursada gidemedim ilk basta.sonra 1 kac ay sonra bedava bir kurs bulduk haftada 1 gundu ama en azindan kursta birilerini gorup cat pat konusuyordum.hi,how are you?felan ayyyy cok komikti ya o gunler bazen anlayamiyordum ne konusuldugunu eve geldigimde esime yine kiziyordum.ama artik gecti hepsi alisiyor insan zamanla bende alistim esim beni gezdirir hafta sonlari evde durmayiz pek kucukte olsa bir cevrem oldu.full-time koleje gidiyorum artik arkadaslarimla konusabiliyor onlari anlayabiliyorum.bunlari yapmak icin cok emek harcadim cok kotu gunler gecirdim ama sonunda basardim.

sudercim canini sikma canim zaman inan bana zamanla hersey yoluna girecek ben sana yakinim hem ne zaman istersen gezip dolasabiliriz canim .

ayrica felthamda meeting place diye bir yer var BINGO nun tam karsisinda orasi ucretsiz kurs veriyor haftada 2 gun ben oraya gitmistim kizinida goturebilirsin yanina orada gozunun onunde bakici ilgileniyor canim.bir arastirin olmazsa insallah hala faliyettedir kurs.

sagol canim ben bilmiyorum esime sorayim bi baksin ama felthamda bana cok uzak baya yuruyup otobuse binmem gerekiyor artik dayanamiyorum rain bugun yine deliriyodum yok yapamiyorum benden bu kadar dondukten sonra en fazla 3-5 ay daha sonrasi yok esimde anliyo bende senin yerinde olsam yapamazdim diyo:KK43:(((((((((((

cnm bnm üzülme hangi şehirdesin ordamı yaşıyorsun yoksa geri dönüş yapıcak mısın seni anlıyorum gerçekten ben orda kuzenimin yanında kaldım o 3 haftalığına tr ye gelmişti ben yalnız kaldım anlatamam kursta 2. dönem bi türk kız arkadasım wardı onunla bişeyler yapıyorduk o 5 tane türk kızıyla yaşıyordu ama yinede ben çok özlemiştim bide yapabileceğin aktivitelerde sınırlı burdaki gibi değil eğer londra daysan orayada gittim ve küçük türkiye var resmen orda bazı dernekler vardı bak kkda da ingde yasayanlar var bence hemen kestirip atma bak bizde varız hem:teselli:

canim cok tesekkur ederim zaten en buyuk zevkim bu site esim burda calisiyor aslinda burda yasamaya geldim 1 tili gecti zerre alisamadim zaten seneyede donme karari aldim kafayi siyirmadan surdan bi kurtulsam iste:KK43:((((

hayirdir canim ne olduki bir sorunlami karsilastin bende cok oldum zamanla ilk geldigimde afedersin ama bende kazik yemistim.bir dukkandan tabak almistim parasini fazla odemisim adam ustunu bile vermedi parasina acemiydim o zamanlar ama daha sonra adamdan catir catir aldim parayi birde rezil ettim onu oh olsun ona

canim feltham uzak gelirse belediyeye basvurun onlar sana ucretsiz kurs bulur hic denedinmi?
durumunuzun iyi olmadigini soylersiniz vizenide soyle onlar buluyor uygun bir yer inan bu kadar karmsar olma be gulum iyi yonlerini gordukce seversin bend eyalnizim hic kimsem yok derdimi antacak ama yasamaya cabaliyorum iste burada

bilmiyorum canim aslinda tum bunlari yapacak gucumde kalmadi diyebilirim esim biraz daha yapamazsan zorla olacak is degil ya sabret seni gondereyim diyo cunku sen mutsuzken bende mutsuz oluyorum diyo bide malatyada kendi evim var yani oyle kimsede kalmiyorum kafam rahat yani esim 6 ayda bir geliyo iki arada kaldim resmen yaaaa

hayirdir canim ne olduki bir sorunlami karsilastin bende cok oldum zamanla ilk geldigimde afedersin ama bende kazik yemistim.bir dukkandan tabak almistim parasini fazla odemisim adam ustunu bile vermedi parasina acemiydim o zamanlar ama daha sonra adamdan catir catir aldim parayi birde rezil ettim onu oh olsun ona

alemsin yaaaa:)))))))))))))))))))))

esin alti ayda gelecek turkiyeye sen turkiyede kalacaksin ve malatyada mutlu olacaksin oylemi nediyeyim suder ben simdi esim nerdeyse ben orada olurum valla ben esimle mutluyum.turkiyeye gitmisim esim yok ne yapicam ben turkiyeyi ozaman ya

bilmiyorum canim hakkinda hayirlisi

benim burada ne yasadigimi bi ben biliyorum kimseden beni anlamasinida beklemiyorum yasamayan anlayamaz zaten artik anlatmakta istemiyorum bi daha ingiltere bolumune girmiycem.o kadarini bende dusunebiliyorum demekki ne kadar zor seyler yasiyorumki tek basima malatyaya gitmeyi goze aliyorum yada ne kadar zordayimki esim git yoksa delireceksin diyor bunlari ayrintisiyla bilmeden yok esim burda bende burda olurum demeyin isler o kadar basit bende salak degilim boyle ipini ucunu kacirmis ahlak denen kavramin bitmis oldugu bi ulkede esimi tek birakayim gunlerdir akrabalarin arasinda bu dedikodu deliricem artik

Son düzenleme:
iyide canim sen bana neden cikistin boyle simdi ben seninle burada tanistigimdan beri sana yardimci olmaya calistim gel bulusup tanisalim bile dedim.dertlerini anlatmak isteseydin iyi bir dinleyicide olurdum.

bu yorumunu hak edecek hic birsey yapmadim ben suder sana ayip ettin hemde cokkk

ben yorumumu yaparken kendi adima yaptim senin adina degilki.
tabiki sen istedigini yapmakta ozgursun ben bilemem senin aile icini yada yasantini

bana yazigin yorumu hic hak etmedim gercekten

sana huzurlu saglikli gunler diliyorum kendine iyi bak.

aslinda sorun senle ilgili tabiki degil sadece benim ruh sagligim gocmus durumda.ozur dilerim haklisin biliyorum yardim etmeye calistigini sadece senin yazdigin bu meseleyle ilgili yani esini birakip gitmekle ilgili cok kotu bi hafta gecirdim cok uzuldum ve cok yiprandim laf etmeyen kalmadi icimde neler yasadigi mi bilmeden akrabamiz canimiz dedigimiz insanlar o kadr uzduki beni bu hafta bide bugunde biseyler duydum yine (ki arkamdan konusulmasindan nefret ederim)ustune bide ayni konu hakkinda tesaduf bu yaziyi okuyunca koptum beni mazur gor kusura bakma

Merhaba Suder,
mesajlarini okudum benim burada 5.yilim ilk yillari sorma bende ayni seyleri yasadim ama simdi alistim inan kendine zaman ver zaman herseyin ilaci...simdi belki sana alisamadigin dedigin seyler biranda alisir duruma geliyorsun.Ben Londraya bir bucuk saat mesafede cambridge e yakinim eger gelmek gorusmek istersen gelebilirsin.Yanliz oldugunu dusunme hepimiz bir sekilde yanlizligimizla bogusuyoruz.Kendien iyi bak

X