kalacak yeri ayarlayıp gidin bence gidince cok zor olabilir
ne kadar süreliğine gidiceksiniz?
ben 12 yıl londrada kaldım, vizeniz çalışma izini olmayan vizeyse illegal olarak garsonluk temizlikçilik vs yapabilirsiniz ama çalışma izniniz olmadıgı için sizi sömürürler bundan emin olun. bi ingilize saatine 30 dolar verdikleri iş için size 5 dolar civarı bişey önerirler ve ağır şartlarda çalıştırırlar. kısa süreli vize alırsanız size iş vermek istemezler, zaten uzun süreli de olsa izin olmadığı için kem küm ederler, türklere başvurun eğer orda keşfederseniz, inglzlere göre cok daha insaflılardır ama her gelen türkü kücücük işletmesinde işe alma şansları olmuyo malesef.
au pair gbi veya work&travel gbi bişey düşünün bence yaş, okul vb ksıtlamalara uygunsanız. riske atmaya gerek yok ilk gidişte... ben çifte vatandaş olmama ve 12 yıl orda yaşamama rağmen, gidiym kalcak yeri hemen ayarlarım diye gidemem
güvenilir büyük bi otelde kalmak için gidiyosam olur tabi ama bunun içinde gecelik 50 euro civarı gözden cıkartmam lazım, 50 euro cok değil verilir ama madem vericem neden son anda rasgele seciym ki önüme hangisi gelirse? zaten tatil amaçlı da olsa kalıcagınız yeri ayarlamadan vize almanız zor. kira kontratı, tanıdıgınızda kalcaksanız ondan yazılı belge veya otel rezervasyonu sorarlar vize için
aklına takılan bişey olursa sor bana mutlaka yardmcı olurm