• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ingilizceyi Hic Konusamayacakmisim Gibi Geliyor

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
26
Derdim ingilizce ablalarim :110:

Soyle ki, ailemde ingilizce bilen kimse yok. Ingilizceyi kendim ogrendim bu yuzden.

Ogrendim derken, tabi ki cok super konusmuyorum, hatta hic konusmuyorum. Yazarken cok iyi ama biriyle konusmaya gelince is en basit bir cumle bile kuramam.

Konustugum tum yabancilar ingilizcemin cok iyi oldugunu soylerler, ama bir turist nasilsin dese kalirim oyle yuzune far tutulmus tavsan gibi. Tezat bir durum.

Konusurken dusunmeye ihtiyacim oluyor . Hizlica konusmak istersem kullanmak istedigim kelimeleri degil baska kelimeler seciyorum bu sefer de. Kelimelerin telaffuzlarinin nasil olmasi gerektigini tam olarak biliyorum ama uygulayamiyorum.

Acaba bu pratik eksikliginden kaynaklanan bir sey midir? Ingilizce benim cok onemli cunku, ilerde yabanci bir ulkeye yerlesme planlarim var onun disinda dillere takintiliyimdir ve elimden gelenin en iyisini yapmak isterim. Goruyorum avrupalilar ana dilleri gibi konusuyor, aksansiz akici ve dogru.

Tavsiyeleriniz nelerdir acaba? :KK6:

Ablamın arkadaşının kızı almanyada oda fransızcaya merak sarmış illaki fransızca öğrenmek isteyince fransızca dersler veren internet sitelerinden ve cdler'den bunu başarmış artık konuşmayada başlamış ama tabi başka yöntemlerde var yabancıların bulunduğu yerlerde çalışmak en iyi pratik budur bence

Çünkü siz Türkçe düşünüyor Ingilizce konuşmaya çalışıyorsunuz. Eğer bundan kurtulmazsaniz Avrupaya da gidin durum yine ayni olur.
Ingilizce dusunurseniz Ingilizceyi de rahatca konuşabilirsiniz.
Nerede öğrendin?

Kac yildir ing ogreniyorsunuz? Seviyeniz nedir?toefl yada yds ye girdiniz mi? En cok konusmaya mi ihtiyaciniz var neden bu kadar sorun yaptiniz ki?isinizle mi ilgili ? Bazi kurslarda sadece pratik konusma ingilizcesi var. Yani ing ogretmiyorlar da speaking grup lari var . yabamcilarla filan muhabbet ediyosun. Bi arastirin

Ingilizce diziler izleyin, isterseniz turkce alt yazili olabilir. Kullaginiz mutlaka alisacaktir, tavsiye edebileceklerim Supernatural, Walking Death, Homeland vs.

Ablamın arkadaşının kızı almanyada oda fransızcaya merak sarmış illaki fransızca öğrenmek isteyince fransızca dersler veren internet sitelerinden ve cdler'den bunu başarmış artık konuşmayada başlamış ama tabi başka yöntemlerde var yabancıların bulunduğu yerlerde çalışmak en iyi pratik budur bence
Tesekkurler :)
Ben zaten biliyorum dili genel olarak, ama sesli olarak konusamiyorum.

Çünkü siz Türkçe düşünüyor Ingilizce konuşmaya çalışıyorsunuz. Eğer bundan kurtulmazsaniz Avrupaya da gidin durum yine ayni olur.
Ingilizce dusunurseniz Ingilizceyi de rahatca konuşabilirsiniz.
Nerede öğrendin?
Turkce dusunme gibi problemim yok, demek istedigim yazarken cok iyi yaziyorum ama sesli olarak konusamiyorum rahat bir sekilde

Kac yildir ing ogreniyorsunuz? Seviyeniz nedir?toefl yada yds ye girdiniz mi? En cok konusmaya mi ihtiyaciniz var neden bu kadar sorun yaptiniz ki?isinizle mi ilgili ? Bazi kurslarda sadece pratik konusma ingilizcesi var. Yani ing ogretmiyorlar da speaking grup lari var . yabamcilarla filan muhabbet ediyosun. Bi arastirin
seviyem C1.
Dedigim gibi yurtdisinda yasamak istiyorum, o olmasa bile ingilizceyi guzel konusabilmek istiyorum. Kurslari arastiririm ama acikcasi pek umudum yok, genelen para tuzaklari olduklarindan bahsedilmis yorumlarda

Ingilizce diziler izleyin, isterseniz turkce alt yazili olabilir. Kullaginiz mutlaka alisacaktir, tavsiye edebileceklerim Supernatural, Walking Death, Homeland vs.
Dizi film izlerim zaten, turkce altyazisiz da anlarim hatta. Ama iste konusamiyorum malesef. Yani bilgi var uygulama yok gibi

Bakırköy Dilko İngilizce Kursu Devri 3.400 TL

Derslere yabancı ve türk hocalar giriyor speaking sınıfları var etütler (grammar tekrarları) var ve gelmediğiniz eksik olduğunuz konular için hocalardan birebir ders alabiliyorsunuz size uygun saat ve günde birebir yapılıyor hepsi ücretsiz istediğiniz seviyeden başlayabiliyorsunuz 4 kur hakkınızı istediğiniz seviyelerde kullanabilirsiniz 2.400 TL peşin 1.000 TL taksit yapılabilir toplamda 3.400 TL kursu başka kursumun saatleriyle çakıştığı için dondurdum devam edicektim ama planlarımda değişiklikler oldu satmaya karar verdim 2kur aldım ve hocaları çok sevmiştim çok sıcak kanlılar yardımcı oluyorlar sınıfça whatsapp grubu açmıştık hocalarımızla ingilizce sohbetler ediyorduk düşünen varsa sorularını cevaplayabilirim

Back