D Deli dolu Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2019 69 23 15 Kasım 2019 Konu Sahibi Deli dolu #1 Merhaba ben ingilizcemi geliştirmek istiyorum film müzik haricinde denediğiniz yöntemler var mı acaba ?
Merhaba ben ingilizcemi geliştirmek istiyorum film müzik haricinde denediğiniz yöntemler var mı acaba ?
_dolce_vita_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2014 570 443 24 Kasım 2019 Konu Sahibi Deli dolu #2 Çizgi film izle tom ve jerry dgl de calliou gibi . Kitap oku sesli
E esraaydn4151 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 24 Aralık 2019 3 0 33 24 Aralık 2019 Konu Sahibi Deli dolu #3 Merhabalar, benim önerim sık sık İngilizce pratik yapman yönünde. Bende bunun için Speakingline diye bir uygulama kullanıyorum. Satın aldığıma çok pişman oldum. ASLA ÖNERMİYORUM Speakingline Şikayet Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2020
Merhabalar, benim önerim sık sık İngilizce pratik yapman yönünde. Bende bunun için Speakingline diye bir uygulama kullanıyorum. Satın aldığıma çok pişman oldum. ASLA ÖNERMİYORUM Speakingline Şikayet