merhabalar,
eğer kurs imkanın yoksa yapabileceğin en iyi şey hem cdlerden kurları takip etmek, hem de pratik yapmak. konuşma pratiği yapmak zor olabilir ama seviyeli olan kısa kitaplardan okuyabilirsin, sevdiğin ingilizce şarkıların sözlerini internetten arayıp türkçe'ye çevirmeye çalışabilirsin. dizileri alt yazılı izleyebilirsin.
kızlar merhaba hatta ek olarak internet üzerinden yabancı arkadaşlar edinebilir dilininin pratikliğini o şekilde konuşarak yazışarak halledebilirsin
bazı ingilizce ögretimi yapan sitelerde böyle bir secenek var iyi birşey aslında
evet canım bu çok iyi benim bir arkadaşım bu şekilde yaparak erasmusu kazandı ve suan ingilizcesi çok iyi derecede
ne güzel darısı ögrenmek isteyenlere olsun inşallah:))
amin canım inşallah biraz azim ve istekli olduktan sonra halledilir vakit lazım
haklısın çok teşekürler..:))
rica ederim Allah istek versin yeterki :) biz biraz tembel milletiz bol bol yazış çekinme yanlış cümleler kurmaktan böyle öğreniliyr yeni bir dil tıpkı bizim ilk konuşmalarımız gibi çocukken herşeyi sorgulayarak kem küm konuşa konuşa öğrendik ozamanda hatalarımıza güldüler sevimliydik :) şimdi biraz daha kolay arkadaşım şimdiden kolay gelsin
Murat Kurt'un English Grammar Today diye bir kitabı var bu kitabı önerebilirim ben çevirmenlik okuyorum son senem olacak grammari tekrar etmeyince haliyle unutabiliyorum ne zaman başım sıkışsa yardım alıyorum bu kitaptan çok açık anlatımı
:) o kolay gelsin ingilizce bölümü okuyanlar basit kolay geçiyoruz falan diyorlar ama ben ingilizceden okadar korkuyorum ki(
teşekür edrim kısa sürede alıcam inş:))
ilk başta bende çok zorlandım ama gerçekten istemek çok önemli ve sonrasında sabırlı olup öğrenmek öğrendikçe de zevk alıyorsun muhteşem birşey bu umarım bu zevki en kısa zamanda tadarsın :13:
inşallah egelenceli ve zevklidir ama korkuyrmda :44::44:
inşallah olcak ama :))
korkma yapamayacağım diye yapamasam ben yapamazdım you'nun ne olduğunu bilmiyordum üniversiteye başlayana kadar gerisini sen düşün artık1 sene dişini sıkıp gerçekten iyi öğrenirsen gerisi çorap söküğü gibi geliyor :)
hiç bir şey yapamıyorsan küçük bi sözlük alabilirsin kendine,her gün bir tanecik kelime ezberlesen bile çok çok yararlı,çevrende gördüğün herhangi bi ingilizce kelimeye anında bak,çok kalıcı oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?