Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ingilizce kitaplar okuyarak, altyazısız temel ingilizce filmleri izleyebilirsinizKizlar ingilizceyi nasil ogrendiniz? Benim temelim var ama kendi basima gelistirmek istiyorum.
Ben ilk okul mezunuyum alt yazılı dizi izleyerek baya öğrendim kelimelerin çoğu aklımdaKizlar ingilizceyi nasil ogrendiniz? Benim temelim var ama kendi basima gelistirmek istiyorum.
Dizileri turkce altyazili mi izledinBen ilk okul mezunuyum alt yazılı dizi izleyerek baya öğrendim kelimelerin çoğu aklımda
İlk başlarda öyle izledim sonra ingizce yazılı izledim dualingo indirdim ondan çalıştım konuşmadan sıkıntı yaşıyorum sadece camby gibi uygulamalara yönelmek istiyorum o yüzdenDizileri turkce altyazili mi izledin
Peki anliyor musun dinledigin konusmalari altyazisizİlk başlarda öyle izledim sonra ingizce yazılı izledim dualingo indirdim ondan çalıştım konuşmadan sıkıntı yaşıyorum sadece camby gibi uygulamalara yönelmek istiyorum o yüzden
Hmm ne guzel :)Çok hızlı farklı aksanlı konuşmalarsa anlıyorum mesela eşim video izliyorsa ingilizce ben onu çevirebiliyorum
Bırakın onlar Türkçe konuşsun yahuAslında cocuk kitapları ile cok daha rahat baslangıc yapabilirsin pratik olarak. Benim de ingilizcem cok iyi değil hızlı bir sekilde ilerletmem lazım.
yurtdısına cok gidip geliyorum gidince mecbur iletişim kuruyorum ama cok hızlı konusunca hık diye kalıyorum
Aslında cocuk kitapları ile cok daha rahat baslangıc yapabilirsin pratik olarak. Benim de ingilizcem cok iyi değil hızlı bir sekilde ilerletmem lazım.
yurtdısına cok gidip geliyorum gidince mecbur iletişim kuruyorum ama cok hızlı konusunca hık diye kalıyorum
Canim anlamadigin yerleri ceviri yaparak calis. Bol bol okuman ve dinlemen lazimBenim de pratiğe çok ihtiyacım var filmler Türkçe İngilizce altyazılı, çevirmeli hikaye kitapları hiç fayda etmiyor. Ne kadar ugrassam da yapamıyorum. Instagram'dan bir grup kurup pratik yapsak katılım olur mu
Senin ingilizcen nasil canimDaylight English setinden başla canim. Sonra da ODTU'nun reading kitapları var onlari oku. Duolingo uygulamasını kullan. Her gün en az bir alıştırma yap. Temel dilbilgisi kurallarını öğrendikten sonra reading listening ve writing alistirmalari yap. Kolay gelsin
Orta seviye. Çok iyi değilim maalesef Martta YOKDIL'e gireceğim ona hazırlanıyorumSenin ingilizcen nasil canim
Anladim canimOrta seviye. Çok iyi değilim maalesef Martta YOKDIL'e gireceğim ona hazırlanıyorum
Biraz zaman işi İngilizce. Yani zamanla oturacak bazı şeyler. Her gün en az yarım saatini ayırAnladim canim