İngilizce ve gramer ....topiğimiz hayırlı olsun :)

[video=youtube;jhC1pI76Rqo]http://www.youtube.com/watch?v=jhC1pI76Rqo[/video]..............bu da o şarkı....

Zindanda oturmaktan sıkılmış olan arkadaşımız, bulduğu küçük bir taş parçasıyla, su borularına vurup dan çın, dan çın diye sesler çıkarıyor, hem vakit geçiriyor, hem de eğleniyor.

şuan delirdim galiba kaç saattir buradayım ve bazen uzun cümleleri okumaktan kk cıkmısım haberm yok ama ben burdayım ok artık gulle eklendi bu siteye sizi gidiler :) sevdm sizi ödevlerinin cogu bitmiş yarın saat 7 de size konu anlatımı ve ödev vercm öptüm kiss me baby!

Yarın IN , ON ,AT işliorz bayanlar :)

canım , konu anlatımlı ödev falan vermezsen sevınırım
burada bazı kurallarımız var.

ben ve greenjade , dışında kimse ödev verme yetkısıne sahip değil

Gulle,

Sen bu sayfaya yeni geliyorsun ve hop hemen konu anlatımı yapıyorum, ödev veriyorum diyorsun.

Önce bize sorman gerekmez mi?

Kafana göre iş yapamazsın canım burada.

[h=2]Was, Were Örnek Cümleler[/h] Was ve were örnek cümleler…
Was ve were, to be (olmak) fiilinin geçmiş zaman halidir. Diğer bir ifadeyle was/were, am/is/are ‘ın geçmiş zaman halidir.
[h=2]WAS/WERE OLUMLU CÜMLELER[/h] I was a student. (Ben bir öğrenciydim.)
I was good at tennis. (Ben teniste iyiydim.)
I was bad at volleyball. (Ben voleybolda kötüydüm.)
I was hungry. (Ben açıkmıştım.)
I was eating meal. (Ben yemek yiyordum.)

Son düzenleme:
5 olumlu
5 olumsuz
5 soru cümlesi hazırlayalım yarın

Son düzenleme:

[h=2]WAS/WERE OLUMSUZ CÜMLELER[/h] Not: was not ‘ın bitişik hali wasn’t -were not ‘ın bitişik hali weren’t
I was not a lazy student. (Ben tembel bir öğrenci değildim.)
I was not a student. (Ben bir öğrenci değildim.)

2. üyelik olduğun belliydi zaten
acaba kimsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…