İngilizce pratik yapalım diyenler burası sizin mekanınız artık

Hi everyone,

İ decided to improve my english. İ will study hard next year.

May i join you for practicing?

Please do not have fun with my mistakes but also do not hesitate to correct them.

hi guys

Hello Everyone
My english not good but im trying to improve.
So Let's learn English ! =)

Whenever you need to talk or ask something, you can write here ladies :) how is going?

meraba burada herkes ing. konuşmuş ama ben türkçe sorayım. benim sıkıntıma yardımcı olursanız şimdiden tşk. ler. Ben kelime haznemi çoğaltma adına kısa makale çeviriyorum ort.30-40 bilmediğim kelime çıkıyor (A4 boyutunda bir yazıda) Bu kelimeleri 5 er kere yazıp ezberleyelim mi?yoksa bir defter tutup bilmediğim kelimeleri cümle (ing. cümle) içindemi kullansam ya da 3. bir yol sizin daha iyi dediğiniz.

Hi everyone. Good morning!

It's 7:07 a.m. The weather is sunny today @ İstanbul, Bahçelievler. It's 22°C for now. There's not a cloud in the sky. What a beatiful day! The Sun is shining, birds are chirping. Well... How are u today? I'm feeling very sick but I'm fine. I'm still awake. But um... I need sleep. I'm going to sleep now.

See ya! Have a nice day and don't forget to have breakfast!

Always be happy!

hi narante

how re you? nobody is here. i m trying to speak english too. actually i like speaking but i dont know how to do? because i m a little bit shy:) so i cant speak on daily life.

if i have enough time, i will communicate with you via here. i think we can improve to english skills.

take care, bye

çeviri dile hakim olanın yapacağı iştir sadece. moralinizi bozmaktan başka bir işe yaramaz, ortaya koyduğunuz cümleler bir arada pek anlam ifade etmeyecektir çünkü. yapmanız gereken alıştırma çözmek. seneler evvel gireceğim dil sınavı için sadece kelime alıştırmaları içeren bir kitap bulup çözmüştüm bayağı işe yaramıştı. yazarı cesur öztürk'tü. araştırırsanız güncel halini de bulursunuz eminim.

hello ladies, how's your sunday?

Up together: Birlikte
All together: Hep birlikte

Thank you very much Leslie

Hi everyone! Im new user. If you want speak English write me. I know a little English . So, it's not so good. Goodbye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…