O.K. Nice to meet you... I am very tired today, I went to park with my niece and nephew. We played together also we walked too much. I think I will sleep early. See you soon...
I see that you have nice and also tiring day. I'm glad to meet you, too :) See you..
hi guys :) you can learn english easily watching seriesım not good at english but ı always watch them."how ı met your mother" is my favourite,and sex and the city is also good.ı will be here,wait for me.(selam millet!dizi izleyerek ingilizce öğrenebilirsinz kolayca.ingilizcede çok iyi sayılmam ama her zmn izliyorum.annenizle nasıl tanıştım benim favori dizim.sex ve şehir de iyi.burada olacağım,beni bekleyin )
Yes dear, my day was wonderful and very joyful... These are the last days of my holiday so I try to spend it how I want. Good nights...
bi ara nerden bulduysam house dizisinin ingilizce altyazılısını bulmştum. inanılmaz işe yarıyodu. ingilizce konuşmaları alttan ingilizce takip ediyosun, anlayamadığın yerlerde ne dediğini görüyosun ordan. ama bi daha öyl bişey bulamadım.
hello everybodyı want to ask you something about learning english .Can ı learn english by reading english book ?
hello everybodyı want to ask you something about learning english .Can ı learn english by reading english book ?
yanlıs anlamazsanız bir soru sormak istiyorum tamamen bilgisizligimden kaynaklanıyor yabancı dillerle ilgili gelistirmekten bahsederken develop diyebiliyor muyuz improve olması gerekmez mi yada ikisi de mi oluyor??Yes absolutely... When I was at primary school, Iwas bad at English... But at high school, I developed my English by reading stories...
boyle dusunurseniz kafanız gercekten almaz yas ilerledikce ogrenme zorlugu cektigimiz dogrudur fakat ogrenilmeyecek diye bir sey yoktur azimle hersey halledilir zekanızın da en az ortalama oldugunu varsayıyorum yani yapmamanız icin hic bir neden yok tek ihtiyac istek pek alakalı olmayacak ama 90 yasında bir dedenin hukuk bitirdigini biliyorum o kadar kitap bilgi vsç ezberlemeyi 90 yasında bir dede basardıysa siz hayli hayli yaparsınız heralde ingilizceyi kaldı ki ingilizce cooook zor bir dil de degildir :))of yaaa ne gzl konuşuyonuzzzz bensee bakıyorum iki saat çözmeye çalışıyorum nasıl öğrenecem ben bu ingilizceyikafada almazki bu saatten sonraaa yaş 38 oluyor yaaa kasımdaa
Helloo i am new here :)
i am 17 years old and tyring to improve my english :)
yanlıs anlamazsanız bir soru sormak istiyorum tamamen bilgisizligimden kaynaklanıyor yabancı dillerle ilgili gelistirmekten bahsederken develop diyebiliyor muyuz improve olması gerekmez mi yada ikisi de mi oluyor??
Yes, we can use both of develop and improve.
Thanks for the answer :))
but i think i am going to use improve it sounds better to me :))