İngilizce pratik yapalım diyenler burası sizin mekanınız artık

O.K. Nice to meet you... I am very tired today, I went to park with my niece and nephew. We played together also we walked too much. I think I will sleep early. See you soon...

I see that you have nice and also tiring day. I'm glad to meet you, too :) See you..

I see that you have nice and also tiring day. I'm glad to meet you, too :) See you..

Yes dear, my day was wonderful and very joyful... These are the last days of my holiday so I try to spend it how I want. Good nights...

hi guys :) you can learn english easily watching series ım not good at english but ı always watch them."how ı met your mother" is my favourite,and sex and the city is also good.ı will be here,wait for me.(selam millet!dizi izleyerek ingilizce öğrenebilirsinz kolayca.ingilizcede çok iyi sayılmam ama her zmn izliyorum.annenizle nasıl tanıştım benim favori dizim.sex ve şehir de iyi.burada olacağım,beni bekleyin )

I agree with you. I began to watch series couples months ago. "Prison Break" was great. And now, i follow "How i met your mother" like you :) it's so funny.

bi ara nerden bulduysam house dizisinin ingilizce altyazılısını bulmştum. inanılmaz işe yarıyodu. ingilizce konuşmaları alttan ingilizce takip ediyosun, anlayamadığın yerlerde ne dediğini görüyosun ordan. ama bi daha öyl bişey bulamadım.

yes we can do that :) i was at english preparation class 2 years ago :) but unfortunately i have started to forget some words but i believe that i am good at grammer oh yeah demek istiyorum son olarak

it's better than watching english series with Turkish subtitles. I'm looking like this thing, too .But i couldn^'t find until now. If you find, share with us, too :)

hello everybody ı want to ask you something about learning english .Can ı learn english by reading english book ?

hello everybody ı want to ask you something about learning english .Can ı learn english by reading english book ?

Yes absolutely... When I was at primary school, Iwas bad at English... But at high school, I developed my English by reading stories...

hi, I think it s the best way to learn new words, if we use only dictionaries to get some words it could be useless because the context is absent. Apart from readig books, we can follow english websites and forums, read online articles and news

of yaaa ne gzl konuşuyonuzzzz bensee bakıyorum iki saat çözmeye çalışıyorum nasıl öğrenecem ben bu ingilizceyi kafada almazki bu saatten sonraaa yaş 38 oluyor yaaa kasımdaa

Helloo i am new here :)
i am 17 years old and tyring to improve my english :)

Yes absolutely... When I was at primary school, Iwas bad at English... But at high school, I developed my English by reading stories...
yanlıs anlamazsanız bir soru sormak istiyorum tamamen bilgisizligimden kaynaklanıyor yabancı dillerle ilgili gelistirmekten bahsederken develop diyebiliyor muyuz improve olması gerekmez mi yada ikisi de mi oluyor??

of yaaa ne gzl konuşuyonuzzzz bensee bakıyorum iki saat çözmeye çalışıyorum nasıl öğrenecem ben bu ingilizceyi kafada almazki bu saatten sonraaa yaş 38 oluyor yaaa kasımdaa
boyle dusunurseniz kafanız gercekten almaz yas ilerledikce ogrenme zorlugu cektigimiz dogrudur fakat ogrenilmeyecek diye bir sey yoktur azimle hersey halledilir zekanızın da en az ortalama oldugunu varsayıyorum yani yapmamanız icin hic bir neden yok tek ihtiyac istek pek alakalı olmayacak ama 90 yasında bir dedenin hukuk bitirdigini biliyorum o kadar kitap bilgi vsç ezberlemeyi 90 yasında bir dede basardıysa siz hayli hayli yaparsınız heralde ingilizceyi kaldı ki ingilizce cooook zor bir dil de degildir :))
yanlız ingilizce profesoru gibi konusmusum

Yes, we can use both of develop and improve.

I'm kinda new here and already love it.. I live in USA. I didn't speak any english when I came here first. I learned english by watching tv. So you're doing the right thing to watch tv to learn english. It absolutely works believe me. the only differance is I was watching tv with no turkish subtitle. It was hard for me but I didn't have a choice I had to do it. So here I am. It worked for me, I will work you...
mostly tv shows that you were talking about from US, like "how I met your mother". So you will be hearing some American English words which is not used in England. Don't get confused.. I personally like American English better..
I am a mom to a sixteen years old boy. I just got a little adorable chihuahua puppy. She is just like a baby, wakes me up at nights which is not fun at all but I am getting used to it..
However, I am happy to be here.. I hope you all have a nice weekend..

Eda

Teachers are the only occupational group who can't be,move and think together!!
I hate this

Son düzenleme:
Selam

aslında bende ingilizce öğrenmek istiyorum hemde çok istiyorum acaba öğrenebilirmiyim ama burası baya ilerlemiş bir sayfa
kursa gitmek istiyorum ama zamanım yok çalışıyorum aynı zamanda çocuk var aslında bunlar bahane diyeceksiniz biliyorum

bende cumartesi önce kendime bir grammer kıtab aldım hem okunuşları hemde yazılış türkçe karşılıkları şeklınde anlatıyor inşallah başarabilirim sizce
arkadaşlar

Arkadaşlar benim sorunum ise okuduğumu anlıyorum fakat gel gör ki cümleye dökemiyorum. Sayfayı biraz inceledim çoğu yazılanı da rahat rahat anladım arada bilmediğim kelimeler oldu onlara da bakıp öğrendim bunlar için ayrıca teşekkür ederim ama ben bu ingilizce konuşup yazmayı nasıl çözücem bilmiyorum. Konuşmaya çalışınca aklıma o kadar çok bilgi yükleniyor ki hangisini seçip kullanacağımı bilemiyorum. Bir de ben başak burcuyum, şimdi bunu niye söyledi ki bu diyecek olursanız biraz (değil baya aslında) mükemmeliyetçiyim ve en doğrusunu söyleyemezsem kendimi mutsuz ve rezil olmuş hissediyorum. İlla ki en doğru kelimeleri en doğru gramerle kurmak istiyorum tabi kafam çok karışıyor ve bocalıyorum. Off ne çok konuştum, pratik yapsam bu düzelir mi acaba ne dersiniz :18: :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…