- 6 Eylül 2009
- 356
- 3
-
- Konu Sahibi EU1
- #3.061
Tannrımmmmmm bu son yazılanlar şaka mı yaaa..:1shok::1shok:
Bir insan nasıl zahmet edip de inglizce kelimesi ingiliz dilinde nasıl yazılıyor diye sözlüğe bakmaz aklım almıyor.:1shok: Elimizde internet var işte en basitinden.. Hemen bir iki tıkla sözlüklere bakılabilir. Hiçbir çaba harcamadan aklımıza estiği gibi yalan yanlış cümleler kurarsak kimse ilerleyemez burda.
İngilizce hocamın bir lafı vardır. İngilizce öğretilmez öğrenilir diye. Umarım anlatabilmişimdir.
Herkese iyi yazışmalar diliyorum. Ve şoklar içinde ayrılıyorum.sempatiksalakcinni Bir daha asla gözatmamak üzeree..
Ben doğru yazığımı sanıyorum bilsem öyle yazmam zaten. Bu kadar çıkışmaya hiç gerek yoktu. Yazmaya çalıştım çabaladım. Ve sizin gibiler yüzünden benim gibiler ilerleyemiyorlar çünkü böyle çok bilenler diğerlerini aşağlıadıkça birileri hep eziliyo sessiz kalıyo.Tebrik ederim çok iyi bir şey başardınız bütün hevesim şevkim gitti. Sizde bu şekilde çok doğru bi hareket sergilediniz. Neyse iyi akşamlar.
[ı]:bbo: Yanlış anlaşılma var sanırım. Ben sadece senin yaptığın ufacık olmadığını düşündüğüm yanlışı göstermek istedim onun dışında yaptığım düzeltme de gereken bir şeydi. Niye s takısını kullanmadın demiyorum ki. çook bariz ve yanlış olanları yazıyorum.
Bunlar kesinlikle belirtilmeli yoksa bir gelişme olmaz bence. Yerimseniben
eleştirilere tabi ki de açığım. ı m came new ya da im new came miydi -neyse iştee- tarzı bir cümleyi düzeltmemek olmaz bana göre.
Keşke herkes belirtse. çok daha faydalı olur.
Bir de insan azıcık araştırmalı yani. Sonuçta ingilizce gelişimi için paylaşım yapıyoruz. Biraz doğruluğunu teyit edip öyle yazmak lazım.
Herkes kafasına göre yazarsa olmaz.
Bunlar da benim düşüncelerim.[/ı]
Oh my god! I was really surprised when i saw all these messages which were heartbreaker :1shok: Nobody is perfect, girls oh please come round..
canım burda hiç kimse çok bilmiyor. Almanca dan dolayı karıştırmışsın ve spelling hataları yapmışsın. almancada 'sch' genelde bir arada kullanılır. sen de ingilizcede bunu yapmışsın :) ya da year yerine jear yazman gibi :) spelling hatalarını kolaylıkla telafi edebilirsin hevesin kırılmasın sakın. Bol bol reading yaparak kelimelerin nasıl yazıldığını daha rahat öğrenirsin. eğer ingilizceni kendin ilerletmek istersen, daylight senin için uygun olur diye düşünüyorum. 70 cd lik bir eğitim seti sanırım ve gayet güzeldir. Grammer i de ordan halledersin.
if everything is, ok we can still speak eachother :)
today was tiring day for me so i am going to bed now. see you later girls!! :)
if everything is, ok we can still speak eachother :)
today was tiring day for me so i am going to bed now. see you later girls!! :)
this sentence sounds like incorrect but i am not sure what is the right one..
maybe it sounds so Turkish..i am not sure :))olumunekankayizsmile if anyone knows it can tell me the right one i really wonder it ?
maybe i am wrong..
'' today was tiring for me '' or '' it was a tiring day for me '' can be better a.s
I think (but I'm not sure) "which one is correct" sounds better.
Not which is the true...Which is true of them?
Of course: grammar..
I think (but I'm not sure) "which one is correct" sounds better.
Bence her hatayı düzeltebiliriz, önemli olan konuşacak konu bulmamız. Yani biri gelir "whats is all up" yazar, biz buna "doğrusu whats up" demeliyiz, ama o kadarla kalmamalı adam gibi bir cevap da vermeliyiz. Böyle böyle konular açılır. Bunu da İngilizce yazamazdım kusura bakmayın.
Mesela ben başlayayım. Most of you are saying that you learn English from watching American tv series/movies, right? Which tv series do you watch? Prison Break? Lost? Or something else?
i watch sometimes seinfield..it is a comedi film..I think (but I'm not sure) "which one is correct" sounds better.
Bence her hatayı düzeltebiliriz, önemli olan konuşacak konu bulmamız. Yani biri gelir "whats is all up" yazar, biz buna "doğrusu whats up" demeliyiz, ama o kadarla kalmamalı adam gibi bir cevap da vermeliyiz. Böyle böyle konular açılır. Bunu da İngilizce yazamazdım kusura bakmayın.
Mesela ben başlayayım. Most of you are saying that you learn English from watching American tv series/movies, right? Which tv series do you watch? Prison Break? Lost? Or something else?
"i little watched(i hope its truebilmiyorumkismile) heroes"i guess you asked me. am i all right?
i watched lost, prison break, the o.c. and pushing daisies.
i still watching how i met your mother, ghost whisperer, the tudors and dexter.
sometimes i watching gossip girl and chuck.
i little watched(i hope its truebilmiyorumkismile) heroes and las vegas but i dont watching yet. las vegas was finish but maybe i'll watch.
do you love watching tv series?
i know i have some mistakes and i hope you show me.bilmiyorumkismileopuyorumnanaktan