- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
-
- Konu Sahibi EU1
- #3.041
Arkadaslar sakin olalim, tartismaya gerek yok ki burda herkes belli ki hem kendini gelistirmeye hem de baskalarina yardim etmeye calistigi icin burda. Birbirimizi kirmamiza gerek yok o yuzden.
Bazi arkdslar cok elestiri oluo cekinenler oluo bu yuzden demis. Dogru olabilir gercekten de, sinifta da ole olmaz mi zaten, ogretmen her yanlisimizi duzeltirse bi sure sonra konusmaya korkariz ya hani aynen ole, o yuzden biraz daha esnek olabiliriz die dusunuorum. Ama yapisal bazi yanlislar da duzeltilmeden gecilirse bu da dile bazi seylerin yanlis yerlesmesine sebep olur. O sebeple ortayi bulmak gerek die dusunuorum.
Have a nice dayyerimseniben
yessss!!! i wanted to say these. opuyorumnanaktan
slm kızlar sizden bir şey rica edicem alttaki cümleyi bana çevirebilirmisiniz teşekkür ederim
Don't walk in front of me, I may not follow.
Don't walk behind me, I may not lead.
Just walk beside me and be my friend.
hi guys, I 'd like to join you. Would you mind if I be here and share sth with you? Will you let me ina.s. ?
Here is sth that I wanted to say:
I guess both is ok to use " I want to be a biologist" or
"I want to become a biologist"
it should be that way: "They are so sad, so are we."
when we mention about starting a new activity or job, whatever... We, generally, use take up as verb: "take up fitness"
And, as far as I see, the word "grammar" was used as "grammer", so I wanted to remind it as wellyerimseniben
slm kızlar sizden bir şey rica edicem alttaki cümleyi bana çevirebilirmisiniz teşekkür ederim
Don't walk in front of me, I may not follow.
Don't walk behind me, I may not lead.
Just walk beside me and be my friend.
kızlar sadece demek istediğim her ne sekılde olursa olsun asırı derecede didikleyici olmak zaten konusmakta sorun yasan bizler için sorun olacaktır.
neden amaca uygun davranmıyoruz kı. sırf birileri elestirecek diye yazmak ıstenmıyor buraya bılmem farkında msnz.
benım oyle takıntılarım yok. yabancı dilde konustugum cok ınsan var ve kursada gıdıyorum. ama bu şekilde eleştiriler yüzünden türk milleti yabancı dil konuşamıyor. üzerimizde böyle bi korku olusuyor.
bu kadar eleştirmeyin herseyi
Thank you for helpopuyorumnanaktan
Kızlar ben şahsen her yanlışımın düzeltilmesini isterim(yazım yanlışı dışında mesela from yerine fram yazmışlığım var yanlışlıkla)
Çünkü hatalarım düzeltilmezse ben yazdığımın doğru olduğunu düşünüp o şekilde kullanmaya devam ederim. Bu yüzden yanlış yazdığımda hatalarımı gösterirseniz sevinirim.opuyorumnanaktan
See you later..
I think you wrote so fast..:bbo:
engisch avance schould... Because of that you wrote these words wrong.
What is your department?