i feel sad 2day...
i know that there z no good or bad...
its just how you look at it...
but i think im going to loose my 4titude...
i miss...
i miss very very much...
i'm sorry for you honey :1no2: i wish you'll come together again with the people you're missing now.. (if it is a person):çok üzgünüm:
welcome honey hihoyyyt I missed you too Şeniz please don't let you miss (özletme demek istedim delikafadulden)
thank you honey:1hug:
and the alternative one will be: don't let us to miss you (OR missing you i dont know:uhm:)
Bir kaç cümlem vardi ..
Davranış bilimleriyle ilgilenir misin?Davranış bilimleriyle ilgili yazıları takip eder misin?
İnsan kaynaklarıyla ilgilenir misin?
Daha önce uçağa bindin mi? -Hayır binmedim.
Neden bizi seçtin?
Haklı olduğunda haksız duruma düşsen bunu savunur musun?-
Çalışma saaatleri hakkında bilgin var mı?
En sevmediğin özelliğin nedir?Neden o özelliğini sevmiyorsun?
Türkiye gündeminden bir şeyler anlat? -Ekonomik kriz tüm dünyayı etkiledi.İşsizlik arttı.
Anne-babanın meslekleri nedir? Bunlar sana ne kattı?-Beni disiplinli yaptı.
Vardiyaları yapabilecek misin
BUNLARI ÇEVİREBİLİRMİSİNİZ?
Are you interested in behavioral science? Do you follow the articles abour behavioral science?
Are you interested in human resources (management)?
Have you ever flied(with airplane)? -No I haven't
Why did you choose us?
Will you defend yourself when you are in an unfair situation although you are right?
Do you have any idea about working hours?
What is your characteristic that you dislike most? Why?
Tell me something about Turkish agenda? -The economical crisis affected whole world. Unemployment has increased.
What are the professions of your parents? In what way were you affected from their jobs?-It helped me being well disciplined.
Will you handle with shifts?
elimden geldiğince çevirmeye çalıştım. umarım işini görür a.s. anladığım kadarıyla insan kaynakları departmanında çalışıyorsun. sadece söylemek istedim "en çok hangi özelliğini sevmezsin" sorusundan nefret ederim lülülülülülü:roflol::tomato: