İngilizce pratik yapalım diyenler burası sizin mekanınız artık

i have warned you :jeyyar:sengözlerimebaksanab

:sm_cool::roflol:

i was calling my friend pussycats:roflol:sırnaşık şey they shouldn't learn thisssssdelikafadulden and i remembered a girl band 'the pussycat dolls' :1shok:kaydirigubbakcemile3

i was calling my friend pussycats:roflol:sırnaşık şey they shouldn't learn thisssssdelikafadulden and i remembered a girl band 'the pussycat dolls' :1shok:kaydirigubbakcemile3

i know the band lülülülülülü and i hope noone will tell your friends about that :jeyyar::tomato:

kızlar slm...sizlerden bişey rica edcem dogum çizelgemin altındaki ingilizce cümleyi bana tercüme ecebilcek olan varmı?şimdiden ilgilenenlere çok tşkkürler...

kızlar slm...sizlerden bişey rica edcem dogum çizelgemin altındaki ingilizce cümleyi bana tercüme ecebilcek olan varmı?şimdiden ilgilenenlere çok tşkkürler...

7 hafta ve 1 günlük hamileyim!
bebeğiniz bu 8 haftalık gebelik döneminde bir hayli gelişti. Şimdiye kadar bebeğinizin ufak bir kuyruğu(tam olarak bilemiyorum ne anlamda) oldu. bu hafta bu kuyruk yok olmaya başlıyor.ve çok yakında küçük bebeğinizin gözlerini koruması için göz kapakları oluşacak.

çevirmenin notu sengözlerimebaksanab: allah bağışlasın minikinizi. sorunsuz bir dönem geçirmenizi diliyorum :1hug:

it must be a secret forever otherwise they will kick meeesırnaşık şey

hey lazy girls where are youuuklava: there is no new message since yesterdayyyyyklava:and we don't talk about new topicskaydirigubbakcemile

and especially astraea you will....kötükedihüso you're online but you cheat us with the make-up topicklava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…