- 25 Şubat 2008
- 49
- 1
- Konu Sahibi EU1
ablası ya burası Is there anybody in there? olmayacak mı sorularda bildiğim kadarıyla anybody kullanılıyor.In there ise orada demek istemişsiniz ya o yüzdenIs there somebody?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ablası ya burası Is there anybody in there? olmayacak mı sorularda bildiğim kadarıyla anybody kullanılıyor.In there ise orada demek istemişsiniz ya o yüzdenIs there somebody?
hi everybody. what's new since last we were talked?
selam millet. son konuştuğumuzdan beri ne haber?
please corract my mistakes
tatoş canım günaydın ve arkadaşlar günaydın o zaman ben kelime ezberi yapmak için senden destek bekliyorum buraya yazıcam ezberliyeceğim kelimeleri istersen sende yaz soralım birbirimize ok?
knock: --kapı çalınması
agree:------ --aynı fikirde
royal----------:kraliyet
witness---------:şahit
belong:----------mensup,ait
diffuculty:------sıkıntı,güçlük
trouble:---------canını sıkmak
singer:-----------şarkıcı
good looking:--çekici,yakışıklı
loudly------------:haykırmak
sılacım sen işi bayağa ilerletmişin afferim sana.
bende 2 haftadır belediyenin açtığı İngilizce kursuna gidiyorum gayet güzel çok keyifli ve eğlenceli..bilara buradan öğrendiklerimi paylaşırım sizlerle..şimdilik good byy diyorum.Şeniz
aa çok sevindim neler gördünüz şu ana kadar burda da vardır aslında halkeğitim de filan ama hiç araştırmadım ufaklık varya şu an. tamam canım anlat bize neler yaptın? bayadır görüşmedik. see you later.
çiçeğim maşallah süpersin. hikayeler nasıl kurstan mı tavsiye ediyorlar hangi kitapları alacağınızı? hangi seviye hikaye okuyorsun?
sılacım kitaplar evde olan kitaplardan yararlanıyorum .daha önce eşimden kalan ..
fono açık öğretim kurumu kitapları..seviyesi 1 derece demiş inceledimde iyi bilenler ve orta bilenlere göre..
tatoş are you reading story book? heartbroken had given a link. are you remember? there was short stories.
banuska biraz anladım sözlüğe bakmabilir miyiz peki? şimdi olmazda çocuk erken uyursa gece uyumazsa sabah anladıklarımı yazarım ok?