İNGİLİZCE ÖPĞRENMEK İSTEYENLERİN YARDIMLAŞMA NOKTASI

b1e2y3a4z5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
196
67
Kızlar ilk soruyla ben başlayayım BEND İT LİKE BECKHAM (HAYATIMIN ÇALIMI BECKHAM) Keira Knightley in filmi ben bend it like beckham tam olarak ne demek çözemiyorum açıklayabilir misiniz

Ben varim, kesinlikle karar verdim. Ama nasil ogrenicegimi bilmiyorum. Kirsa gitmiyorum ve gramer calismistim biraz ise yaramiyor gibi geldi biraktim. Şimdi bu konulari gordum burda katildim size

Gramer çalışmak boşuna kürek çekmektir inanın bana. Ben ingilizce ogretmeniyim. Yapılması gereken şey gramerle çok uğraşmadan pratik yaparak öğrenmek. Tıpkı bir bebeğin ana dilini öğrenmesi gibi. Bol bol dili duyarak ve konuşarak yani. Hiç birimiz konuşmayı öğrenirken dilbilgisi kurallarıyla ogrenmedik öyle değil mi?

Aybeb oyle.. bende bununla ilgili bir yazi okumustum . Gramer sinavlarda isimize yaramaz mi? Erasmus sinaviba girdim o sinavda bile puanlarim yerlerdeydi

Aybeb oyle.. bende bununla ilgili bir yazi okumustum . Gramer sinavlarda isimize yaramaz mi? Erasmus sinaviba girdim o sinavda bile puanlarim yerlerdeydi
Gramer elbette sınavlar için gerekli ama belli taktikler var her sinav için. Onları bildikten sonra sorun yasamazsiniz.

Futbol terimi olarak kullanilan kelime ayni zamanda cevirmek bukmek kivirmak anlaminda da kullanildigi icin, mecaz yapilmis. Cevirince bizde karsiligi farkli kelimeler tabi.
Film ismindeki "Calim" bence dogru olmali. Futbol terimlerine fazla asina degilim.
Ama bir diger anlami (ki bence kasdedilen bu) Beckham gibi cevir (kivir, uyarla) olabilir. (Kurallari kendine gore cevirmek cumlesindeki gibi yani)

Kizlar bugun ingilizce seviyemi öğrenip , ders calismaya başladım.
Gramer çalışıyorum ve kelimeleri not alıyorum

Merhaba,
Antalya Konyaaltı'nda yaşıyorum. İlkokul ve Ortaokul öğrenci gruplarım var halen özel ders verdiğim. Bireysel özel ders isteyenler bana ulaşabilir. Daha büyükler ile özel ders yapmıyorum bu sene. Özel bir okulda ingilizce öğretmeniyim,8 yıllık özel ders tecrübesine sahibim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…