- 10 Eylül 2015
- 196
- 67
- Konu Sahibi b1e2y3a4z5
Kızlar ilk soruyla ben başlayayım BEND İT LİKE BECKHAM (HAYATIMIN ÇALIMI BECKHAM) Keira Knightley in filmi ben bend it like beckham tam olarak ne demek çözemiyorum açıklayabilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aybeb oyle.. bende bununla ilgili bir yazi okumustum . Gramer sinavlarda isimize yaramaz mi? Erasmus sinaviba girdim o sinavda bile puanlarim yerlerdeydiGramer çalışmak boşuna kürek çekmektir inanın bana. Ben ingilizce ogretmeniyim. Yapılması gereken şey gramerle çok uğraşmadan pratik yaparak öğrenmek. Tıpkı bir bebeğin ana dilini öğrenmesi gibi. Bol bol dili duyarak ve konuşarak yani. Hiç birimiz konuşmayı öğrenirken dilbilgisi kurallarıyla ogrenmedik öyle değil mi?
Kızlar ilk soruyla ben başlayayım BEND İT LİKE BECKHAM (HAYATIMIN ÇALIMI BECKHAM) Keira Knightley in filmi ben bend it like beckham tam olarak ne demek çözemiyorum açıklayabilir misiniz
Gramer elbette sınavlar için gerekli ama belli taktikler var her sinav için. Onları bildikten sonra sorun yasamazsiniz.Aybeb oyle.. bende bununla ilgili bir yazi okumustum . Gramer sinavlarda isimize yaramaz mi? Erasmus sinaviba girdim o sinavda bile puanlarim yerlerdeydi
Durum belirteci (zarf) yani adverbThe theater with 70 seats in furnished with all the necessary technical amenities. Burada ki in ne görevde
Yanit verdim ama ben karistirmis olabilirim diye baskasina soruyorum. Adjective de olabilirThe theater with 70 seats in furnished with all the necessary technical amenities. Burada ki in ne görevde
Canim anadili ingilizce olan birine sordum. Cevabi "adverb or preposition"Yanit verdim ama ben karistirmis olabilirim diye baskasina soruyorum. Adjective de olabilir