Ispanyol dili edebiyati mezunuyum. Ingilizce formasyonu alip yapabilir miyim?
Formasyon konusunu yakından takip ettiğim için yazmak istedim. Üniversitede hangi bölümden mezunsanız formasyonuda o bölümden alabiliyosunuz. Yani siz ispanyolcadan formasyon alıp o bölümden atanabilirsiniz.Ispanyol dili edebiyati mezunuyum. Ingilizce formasyonu alip yapabilir miyim?
Anladim tesekkur ederim. Peki ingilice ogretmenligi icin ne yapmam gerektigi e dair bilginiz var mi?Formasyon konusunu yakından takip ettiğim için yazmak istedim. Üniversitede hangi bölümden mezunsanız formasyonuda o bölümden alabiliyosunuz. Yani siz ispanyolcadan formasyon alıp o bölümden atanabilirsiniz.
Devlette atanabilmeniz için inglzce öğretmenliği bölümü okumanız gerekiyo ki bu sizin için çok kolay olur. İnglzce sınavından yüksek bi puan alırsınız çünkü soruları yds ve toefl dan daha kolay. Özelde çalışmak istersenizde ispanyocadan formasyon alırsınız ama kolejlerde inglzce öğretmenliğine başvurablrsnz. Toefl yds sonuç belgelerinizi göstermenizin bile çok büyük yararı olur başvurularda.Anladim tesekkur ederim. Peki ingilice ogretmenligi icin ne yapmam gerektigi e dair bilginiz var mi?
Yok devlete atanmak derdim yok ozel kurumlar yeterli benim icin. Yds sonuc belgesi yeterliyse ne mutlu sma formasyon sart diyosunuzDevlette atanabilmeniz için inglzce öğretmenliği bölümü okumanız gerekiyo ki bu sizin için çok kolay olur. İnglzce sınavından yüksek bi puan alırsınız çünkü soruları yds ve toefl dan daha kolay. Özelde çalışmak istersenizde ispanyocadan formasyon alırsınız ama kolejlerde inglzce öğretmenliğine başvurablrsnz. Toefl yds sonuç belgelerinizi göstermenizin bile çok büyük yararı olur başvurularda.
Yok devlete atanmak derdim yok ozel kurumlar yeterli benim icin. Yds sonuc belgesi yeterliyse ne mutlu sma formasyon sart diyosunuz
Formasyon artk önemli çünkü almayan kalmadı gibi bişey. Bitek ben kalmışımdır heralde :) öncedende öğretmenlik deneyiminiz yonsa eğer formasyon sizin için önemli. Zaten çok uzun sürmüyor alması. Cv nizi yds ve toefl puanlarını ekleyip yeniden güncelleyin ve özel kurumlara başvurun. Belki istemeyen yerler çıkablr.Yok devlete atanmak derdim yok ozel kurumlar yeterli benim icin. Yds sonuc belgesi yeterliyse ne mutlu sma formasyon sart diyosunuz
Ya da formasyon alayım napayın artık :) teşekkür ederimFormasyon artk önemli çünkü almayan kalmadı gibi bişey. Bitek ben kalmışımdır heralde :) öncedende öğretmenlik deneyiminiz yonsa eğer formasyon sizin için önemli. Zaten çok uzun sürmüyor alması. Cv nizi yds ve toefl puanlarını ekleyip yeniden güncelleyin ve özel kurumlara başvurun. Belki istemeyen yerler çıkablr.
Teşekkür ederimözel kurumlar sıkıntı çıkarmıyor elinizde dil sınavlarının puanları da varmış.Amcamın eşi Fransızca öğretmeni olmasına rağmen özelde İngilizce Öğretmeni olarak çalıştı hiç bir problem olmadı