ingilizce öğretmenliği

dreamer22

Ol de Olsun ALLAH'IM...
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
582
4
96
İstanbul
arkadaşlar aramızda ing öğretmenliği okuyan var mıı? ing öğretmenliği bölümü kolay mı zormu? hazırlık okumak zorundamıyız? cevap vrirseniz çok sevinicmm

canim benim ben ing ogretmeniyim. suan sistem degisti mi degismedi mi bilemiorum ama bizim zamanimizda hazirlik olan universitelerde bile hazirligi atlayabiliosun. proficiency die bi sinav yapilio ondan yeterli puani alirsan direk 1. siniftan basliosun.

kolay mi zor mu sorusuna gelince...
ben pek zorlanmadim ama zorlananlar uzatanlar falan cok vardi. senin seviyene gore degisecek bi konu bu.

çok teşekkürler bende bu sene tercih yapıcamda puanım yetiyor ing öğretmenliğine siz hangi üniversiteden mezunsunuz? birde proficiency sınavı kolay bir sınav mııı neler soruyorlar

ben marmara universitesinden mezunum canim. bu proficiency kpds test kitaplari var ya o tarz sorular oluo die hatirliorum ama tabi uzerinden hayli zaman gecti o yzden tam net bisey soyleyemem. ama zaten dil bolumu mezunuysan universite sinavindan ii bi puan alabilecek kapasitedeysen zorlanicaani sanmiorum. merak ettigin bisey olursa cekinme

arkadaşlar aramızda ing öğretmenliği okuyan var mıı? ing öğretmenliği bölümü kolay mı zormu? hazırlık okumak zorundamıyız? cevap vrirseniz çok sevinicmm

ben suan ıngılızce ogretmenlıgını okuyorum canım suankı sısteme gre her unıverstenın hazrlık atlama sınavı degsyor kımısı test yapıyo halıyle gecmek cok kolay oluyo kımıyse zora gıdıyo konusma pratık sınv yapıyolar okulunu sylersen daha ck yardmcı olurum sana ben :)

kocaeli üni ing öğretmenliği kazandım bu sene hazırlık sınavı var essay yazdırıyolarmış tabi birde listening speaking varmış hazırlık atlamak için off ben napıcam speakingim hiç iyi değil ama hazırlık sınavını atlamayı çok istiyorum off sizce napmalıyım???((((((((((((((( siz hangi üni de okuyosunuz ? hazırlık sınavını nasıl geçtiniz ?

evet canım benımde hazrlık atlama sınavım boyleydı e halıyle gecemedım hazırlık okudum
bn ondokuz mayıs unıvrstesınde okuyorum canım hazırlık sınavında konusma essay yazma dınleme vardı ve yapamadım hıc bırını
cunku lısedekı bılgılerle yapılmıyo gecemezsen eger canını sıkma tatlım o senenın keyfını cıkart gz toz bolca sana bı dınlenme frsatı gbı dusun hazrlıgı daha snrakı senelerde ustten ders alıp erken btırırsın :)

İngiliz dili ve edebiyatı okuyorum ama ingilizce öğretmenliği okuyan bir çok arkadaşım var ve hepsi çok rahat ve kolay olduğunu söylüyo özellikle bizim bölümle kıyaslanınca...Hazırlık her üni de var mı bilmiyorum ama çok rahat geçiliyomuş zorlıcağını sanmam yani çok rahat bi bölüm ve süper bir meslek

ya demek üstten ders alıp 4 senede bitirebilir miyim? üninin biran önce bitmesini istiyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…