• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İngilizce Öğretmenlerine Ya Da Okuyanlara Sorum var.

0123654789

olmuyorsa zorlamayacaksın
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
55
0
36
Afyon
Merhaba herkese. Ben lise son okuyorum bilgisayar bölümü web tasarım ve programlama.

18 yaşındayım.

İngiliz dil ve edebiyatı bölümü istiyorum tüm çalışmalarım o yönde. Dershanede sayısal bölümdüm sırf bu amaçla sözele geçtim (dil sözelden alıyor.) sözelim çok iyi. dilim de gayet iyi seviyede.

bu bölümü okuyanlar ya da düşünenler varsa fikirlerine ihtiyacım var..

benim bildiklerim formasyon alındıktan sonra öğretmenlik var, tercümanlık ve turizm rehberliği gibi bölümler var gelecekte. :31:

Merhaba herkese. Ben lise son okuyorum bilgisayar bölümü web tasarım ve programlama.

18 yaşındayım.

İngiliz dil ve edebiyatı bölümü istiyorum tüm çalışmalarım o yönde. Dershanede sayısal bölümdüm sırf bu amaçla sözele geçtim (dil sözelden alıyor.) sözelim çok iyi. dilim de gayet iyi seviyede.

bu bölümü okuyanlar ya da düşünenler varsa fikirlerine ihtiyacım var..

benim bildiklerim formasyon alındıktan sonra öğretmenlik var, tercümanlık ve turizm rehberliği gibi bölümler var gelecekte. :31:

Bolumu okumadim ama fikirlerimi paylasmak istedim seninle

Oncelikle edebiyata ilgin olmali. Cunku adi uzerinde İngiliz edebiyati okuyacaksin. Yani İngilizce ogrenmiyeceksin. O dili biliyormus kabul edeilip edebiyat egitimi alacaksin.

devlet artik formasyon alsanda ogretmen atamiyor edebiyat mezunlarini cunku yeterince ing. Ogrt var mezun olan hatta atanamayan. Edebiyat ing. Ogrt den cok farkli icerik olarak 2. Sebep bu.

İlgi alanin neyse ve birde hangi alandan para kazanabileceksen onu okumalisin

Basarilar dilerim

öğretmen olucaksan direk git öğretmenlik oku bence... acıkogretimden gir ama ogretmenlik oku...

ogretmenlik icin dil edebiyat okuma, dil edebiyat cok daha agır bir bolum ve edebiyatı okumayı dili cok sevmeden altından kalkamayacagın bir bolum

formasyon almak ekstra kulfet vs...

özel sektorde iş bulamam benim için oncelikli olan iş diosan hiç bu bolumu secme...

ben ing dili edebiyatı mezunuyum suan editör olarak calısıyorum, butun hayatım aynen okulda oldugu gibi hala kitaplar.. kitaplar.. kitaplar

her turlusunden zevk almalısın... okumaktan sıkılmamalısın, okula adım attıgın ilk andan itibaren butun hayatın kitaplar olacak

mezun olduktan sonra hangi işi yapmak istiyorsun?
ben ingiliz dili ve edebiyatından mezun oluyorum bu sene, çok zor bir bölümdür çok ilgi ister.. okumayı edebiyatı çok sevmen lazım, satır aralarını okuyabilme ve yorumlama gücünün çok iyi olması lazım. mezun olduktan sonra yapabileceğin birçok iş var tabii farklı sektörlerde. ben 3 senedir formasyonu ücretsiz olarak alıyorum, ve öğretmen olmaya karar verdim. ama o kadar kalın kitaplar okudum ettim, keşke direk ingilizce öğretmenliği okusaydım. ama baştaki hedefim öğretmenlik değildi.. özel sektörde çalışmayı kesinlikle istemiyorum biraz da bunun etkisi var.

yani özelde çalışırım, kariyer ve yükselme hedefim var diyorsan okumaya değer bir bölümdür, ama öğretmenlik için okuması ağır bir bölüm.
merak ettiklerin varsa sorabilirsin yine bana.

Back