• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ingilizce öğretmenleri bakar misiniz hocalarim

numunemyok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
117
5
98
Merhaba cuma günü ortaokul 5 ve 7 lere ucretli ingilizce ogretmeni oldum tecrubesizim okulda birsey vermedi cuma derslere girdim ama tanışmayla bingo oyunuyla oylandim
Meb ogretmen kitabı veriyor mu veriyorsa içeriği nedir
Vermiyorsa hangi kitabı almalıyım
Ve fikirlerinize çok ihtiyacim var gördüğüm kadarıyla istekli ama dikkati dağınık 1 sınıfım var çok zorlanacagim ama dönem sonu kendilerini tanitabilsinler istiyorum nasıl 1 yol izlemeliyim

Merhaba cuma günü ortaokul 5 ve 7 lere ucretli ingilizce ogretmeni oldum tecrubesizim okulda birsey vermedi cuma derslere girdim ama tanışmayla bingo oyunuyla oylandim
Meb ogretmen kitabı veriyor mu veriyorsa içeriği nedir
Vermiyorsa hangi kitabı almalıyım
Ve fikirlerinize çok ihtiyacim var gördüğüm kadarıyla istekli ama dikkati dağınık 1 sınıfım var çok zorlanacagim ama dönem sonu kendilerini tanitabilsinler istiyorum nasıl 1 yol izlemeliyim

Meb öğretmen kitabı veriyor. İçeriğini mebin dökümanlar kısmından kitabı indirerek öğrenebilirsin.
Sık sık tekrar yap çünkü o an anlatınca tüm öğrenciler anladığını söyler, 1 hafta sonra unuturlar. Eski konularla yeni konuları bağdaştırarak, geçişlerle derse devam et. Çok idealist veya çok umutlu olma derim, sonradan üzülebilirsin.

arkadaşın da dediği gibi , meb kitap veriyor zaten. eğitimh.ne sitesinden yıllık planları da incelemen yararına olur.

numunemyok arkadaş
canım hocam yeni üye oldum...ayağımın tozuyla da gözüme çarptı size yazmak istedim... belki de geç kaldım artık işleri yoluna koymuşsunuzdur inşallah.... yine de naçizane (anadolu lisesinde ing. öğretmeniyim bu arada :) ) ingilizce öğretmenlerinin kullandığı sitelerden bolca doküman bulabilirsin... myingilizce, wsheets.com, vs... google dan taratarak bir sürü bulabilirsiniz... bu yaş grubu için de bolca oyun içeren eğlenceli sınıf içi aktiviteler öneririm... yine google da ıcebreakers, clasrroom activities,vs... aratırsanız bulabilirsiniz... kolay gelsin...

Back