İngilizce öğretmeni olan var mı? Yada etkili tavsiyeleri olan yetişkinlere ihtiyacım var.

xuesheng

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
253
78
34
Merhabalar :) Ben özel bir dershanede öğretmenlik yapıyorum branşım ingilizce. Sınava çok az kaldı,konu anlatımları tamam yalnız son iki ay kaldı malum tekrar yapmaya başladım. Ama en verimli nasıl geçiririm bilmiyorum. Tecrübeli öğretmenlerimizden yada çocuğunda etkili olmuş yöntemlere sahip annelerden, hem çocukların ilgisini çekecek hemde öğretecek bir yöntem bekliyorum. Özellikle kelime üzerinde durmayı planlıyorum ama tabi her konuda olabilir. Lütfen yardım eder misiniz?

Yani şu şekilde yapıyorum dershanenin yazılı sınavları var konu konu almışlar. Önce açıklıyorum daha sonra beraber yapıyoruz. Çünkü çocuklar konuları unutmuş ama dikkatlerini çekmiyor yada yine unutuyorlar. Ben akıllarından çıkmasın istiyorum :)

Her üniteyle ilgili farklı kaynaklardan soru çözmeleri lazım. Ogrenciler cozdukleri sorulari bana getiriyorlar ben de olusturfugum cizelgeye kaydediyorum.
Değer diye bir yayınevi var, onun İngilizce seti çok iyi, tavsiye ederim.
Bir de kelimelerle ilgili Powerpoint sunusu hazırlayabilirsin. Ben kelime kartı yaptırıyorum. Teker teker öğrencilere bu kartlardan sözlü benzeri bir şey yapıyorum.

Powerpoint sunusu evet ilgi çekici olabilir. Çok teşekkürler

Powerpoint sunusu evet ilgi çekici olabilir. kartlar da olur. Çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…