• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İngilizce mülakat

Bademli_Magnum

Güzel haberler geliyor🥳
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
3.594
3.268
333
Merhaba kızlar, yarın bir iş görüşmem var. Yabancı bir firma ve ingilizce mülakat yapılacak. Normalde iş görüşmelerinde baya stres yapan biriyim, ee bide üstüne ingilizce mülakat olunca iyice panik oldum. Bildiklerimi de unutucam yani bu gidişle:işsiz: Size sorum şu: ne gibi sorular sorulur? önden bir hazırlık yapmaya gerek var mı? yoksa doğaçlama takılıp Allah ne verdiyse konuşmak mı gerekir? Tesekkurler:KK54:

İngilizce mülakat yaptığımda
Burcunu batıl inancı olup olmadığını da sorardim aile üyeleri hakkinda bilgi de isterdim bazen tamamen is gereği bilinecek kelimeleri kullandigim sorular da sorardim.. hangi pozisyon ve beklentimiz ne ona göre bi sohbet olusurdu.. hazırlık pek mümkün değil ama yüksek sesle ingilizce en azından kendi hayatınızı anlatmayi evde deneyin.. ya da bir metin alın elinize çok sesli okuyun.. sesinizi net olarak duyun.. en büyük tekleme kendi ingilizcenizi duydugunuzdaki heyecandan olur.. başarılar

Normal türkçe mülakatta ne soruluyorsa ingilizce olanda da o sorulur. Firma ve pozisyon hakkında bilgi sahibi olarak gidin yeter.

İlk ingilizce mülakatım geldi aklıma. Kendimi ifade edecek derecede konusabilmeme rağmen "I'm a book" kıvamında kilitlenmiştim.
işte benim korkumda o :) panikleyip kilitlenmek:)

Sektör ile ilgili yabancı terimler ezberleyin. Konu açabilirler, soru sorabilirler. Yabancı uyruklu biri mi mülakatı yapacak? Aksan falan olmaz inşallah.

hiç bilmiyorum, umarım diildir:110:

İnşallah değildir. Yabancı firma değilse değildir. Kendi başıma geldi, oradan biliyorum. Hintlinin karşısında dut yemiş bülbüle dönmüştüm. Ne dediğini anlamaya çalışmaktan ağzımı açamamıştım :KK48:

Başarılar dilerim size yarın için. Sakin olun yeter :super:

İnşallah değildir. Yabancı firma değilse değildir. Kendi başıma geldi, oradan biliyorum. Hintlinin karşısında dut yemiş bülbüle dönmüştüm. Ne dediğini anlamaya çalışmaktan ağzımı açamamıştım :KK48:

Başarılar dilerim size yarın için. Sakin olun yeter :super:
yabancı bir firma ama türk bir firma ile işbirliği yapmışlar. mülakata davet eden ik uzmanı bir bayandı. bakalım yarın görücez artık:) çok teşekkür ederim ;)

istersen evde biraz pratik yap rahatlarsın. kendini aileni bu işi neden istediğini falan anlat kendi kendine.

Back
X