İngilizce konusunda yardım

Online çeviri bürosu var bir tane bildiğim. Ben geçtiğimiz yıllarda çok cüzi bir miktara çeviri yaptırmıştım. Sayfa başına 9-10 TL idi yanılmıyorsam, ama yanlış da olmasın. İsterseniz size linki atayım özelden?

yani makale olmasa yardımcı olayım dicektim ama çok riskli.
bizim ki meslek ingilizcesi seni kurtarmaz :halay:

Yazık kadın epey sıkışmış, işi görülsün diye istediğim için :)
İnşallah yapabilecek birini bulur ve sonucundan memnun kalır. Kötü niyet veya ima yok :)
Bana imalı gibi geldi de ondan sormuştum.
Maalesef yardımcı olamadım bu arada,dili çok ağır geldi. Hem sosyal bilimciyim hem de çeviri düzeyinde ortalarda bir yerlerdeyim.
İnşallah birilerini bulmuştur arkadaş.
Selamlar:)

Pazartesi gününe yetiştirmem gereken sunumum var. İngilizce makale çevirisi. Niye son güne bıraktın demeyin şimdi uzun uzun anlatamam da. 3 tane çevirmem gereken makale var ve zamanım az olduğu için yetiştiremeyeceğim. Çeviri bürolarına göndersem çok pahalı tutuyor. Öneriniz var mı? ya da olur ya aranızda ingilizce öğretmenliği okuyan falan vardır uygun bi şekilde yardımcı olur :) Sağlık alanında makaleler ben başladım ama yok ya yetişmicek ağlayacam valla
translate

Bana imalı gibi geldi de ondan sormuştum.
Maalesef yardımcı olamadım bu arada,dili çok ağır geldi. Hem sosyal bilimciyim hem de çeviri düzeyinde ortalarda bir yerlerdeyim.
İnşallah birilerini bulmuştur arkadaş.
Selamlar:)

Çok son dakika. Gerçekten birilerini bulmasını istedim. Hem konu güncel kalsın hem iyi dileğimi iletmiş olayım diye yazdım :)
Size de başarılar dilerim :)

Pazartesi gününe yetiştirmem gereken sunumum var. İngilizce makale çevirisi. Niye son güne bıraktın demeyin şimdi uzun uzun anlatamam da. 3 tane çevirmem gereken makale var ve zamanım az olduğu için yetiştiremeyeceğim. Çeviri bürolarına göndersem çok pahalı tutuyor. Öneriniz var mı? ya da olur ya aranızda ingilizce öğretmenliği okuyan falan vardır uygun bi şekilde yardımcı olur :) Sağlık alanında makaleler ben başladım ama yok ya yetişmicek ağlayacam valla

Makalelerden birine bakayım yardımcı olabilirsem birini çeviririm ücrete gerek yok. Psikoloji mezunuyum ama tıbbi terim çok fazlaysa yardımım dokunamayabilir.

Ben şu an doktora yapıyorum 2 haftada 1000 sayfalık kitabı özetledim ama tükendim tabi 3 makaleye gücüm kalmadı sıkıldım iyice. O yüzden arayışım. Ne ala demi
Akademide 1000 sayfanın özetine max 4 gün ayrılır. Zaman yönetiminize dikkat edin.

Herkese çok teşekkür ediyorum, bi şekilde halledeceğim artık.
Akademide 1000 sayfanın özetine max 4 gün ayrılır. Zaman yönetiminize dikkat edin.
Kim demiş bunu cidden çok merak ettim. 1000 sayfaya 4 gün ha Türkçe olsa okunmaz ki 1000 sayfa 4 günde. Enteresan. Neyse zaman kaybetmemek adına forumdan çıkıyorum. Saygılar

Evli, çocuklu, çalışırken eğitim gören kadınlardan mı bahsediyoruz?
Üye çocuklu mu bilmiyorum. Ben evli çocuksuz çalışırken eğitim gördüm. Bilmiyorum beni mi çok sıktılar bunalttılar belki rahat yolu da vardı ama şimdi birileri ödevi son güne bırakınca garip geliyor

Üye çocuklu mu bilmiyorum. Ben evli çocuksuz çalışırken eğitim gördüm. Bilmiyorum beni mi çok sıktılar bunalttılar belki rahat yolu da vardı ama şimdi birileri ödevi son güne bırakınca garip geliyor

4 gün biraz ütopik. Roman değil bunlar sonuçta.

Back
X