- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.310
- 598
Bana gönderin,yapabilir miyim bi bakayım.
Hadi inşallah :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana gönderin,yapabilir miyim bi bakayım.
Teşekkür ederim :) ohh ne güzel valla:) kolay gelsin diyeyim o zaman.
Benim bölüm İngilizce kafam rahat. Yok çeviri falan :) rahatlık için darısı başınıza, inşallah ilgilenen birileri olur.
gerçekten çok son dakika olmuş.
Niye öyle dediniz ki?Hadi inşallah :))
Niye öyle dediniz ki?
Bana imalı gibi geldi de ondan sormuştum.Yazık kadın epey sıkışmış, işi görülsün diye istediğim için :)
İnşallah yapabilecek birini bulur ve sonucundan memnun kalır. Kötü niyet veya ima yok :)
translatePazartesi gününe yetiştirmem gereken sunumum var. İngilizce makale çevirisi. Niye son güne bıraktın demeyin şimdi uzun uzun anlatamam da. 3 tane çevirmem gereken makale var ve zamanım az olduğu için yetiştiremeyeceğim. Çeviri bürolarına göndersem çok pahalı tutuyor. Öneriniz var mı? ya da olur ya aranızda ingilizce öğretmenliği okuyan falan vardır uygun bi şekilde yardımcı olur :) Sağlık alanında makaleler ben başladım ama yok ya yetişmicek ağlayacam valla
Bana imalı gibi geldi de ondan sormuştum.
Maalesef yardımcı olamadım bu arada,dili çok ağır geldi. Hem sosyal bilimciyim hem de çeviri düzeyinde ortalarda bir yerlerdeyim.
İnşallah birilerini bulmuştur arkadaş.
Selamlar:)
Pazartesi gününe yetiştirmem gereken sunumum var. İngilizce makale çevirisi. Niye son güne bıraktın demeyin şimdi uzun uzun anlatamam da. 3 tane çevirmem gereken makale var ve zamanım az olduğu için yetiştiremeyeceğim. Çeviri bürolarına göndersem çok pahalı tutuyor. Öneriniz var mı? ya da olur ya aranızda ingilizce öğretmenliği okuyan falan vardır uygun bi şekilde yardımcı olur :) Sağlık alanında makaleler ben başladım ama yok ya yetişmicek ağlayacam valla
Ahh ahh son dakika olmasa böyle arayışlara girer miyim hiç :):) teşekkür ediyorumÇok son dakika. Gerçekten birilerini bulmasını istedim. Hem konu güncel kalsın hem iyi dileğimi iletmiş olayım diye yazdım :)
Size de başarılar dilerim :)
Akademide 1000 sayfanın özetine max 4 gün ayrılır. Zaman yönetiminize dikkat edin.Ben şu an doktora yapıyorum 2 haftada 1000 sayfalık kitabı özetledim ama tükendim tabi 3 makaleye gücüm kalmadı sıkıldım iyice. O yüzden arayışım. Ne ala demi
Kim demiş bunu cidden çok merak ettim. 1000 sayfaya 4 gün ha Türkçe olsa okunmaz ki 1000 sayfa 4 günde. Enteresan. Neyse zaman kaybetmemek adına forumdan çıkıyorum. SaygılarAkademide 1000 sayfanın özetine max 4 gün ayrılır. Zaman yönetiminize dikkat edin.
Evli, çocuklu, çalışırken eğitim gören kadınlardan mı bahsediyoruz?Akademide 1000 sayfanın özetine max 4 gün ayrılır. Zaman yönetiminize dikkat edin.
Üye çocuklu mu bilmiyorum. Ben evli çocuksuz çalışırken eğitim gördüm. Bilmiyorum beni mi çok sıktılar bunalttılar belki rahat yolu da vardı ama şimdi birileri ödevi son güne bırakınca garip geliyorEvli, çocuklu, çalışırken eğitim gören kadınlardan mı bahsediyoruz?
Üye çocuklu mu bilmiyorum. Ben evli çocuksuz çalışırken eğitim gördüm. Bilmiyorum beni mi çok sıktılar bunalttılar belki rahat yolu da vardı ama şimdi birileri ödevi son güne bırakınca garip geliyor