Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela hangi firmalar hiç duymamistimEn iyi pratiği ingilizce hizmet veren bir çağrı merkezinde işe başlayarak yapacağınızı düşünüyorum. Part veya full pozisyonlar mevcut. En az b2 düzeyindeyseniz başvurun derim.
Evet olabilir.cok isterim
Merhaba bende İngilizce calismaya basliyacagim. Birbirimize yardimci olabiliriz belki , hala devam ediyor musun?İngilizce öğrenmeye calisiyorum.Benimle konuşarak yardımcı olacak biri var mi.?Bunu yabancı konuşmaya çalışarak desteklemek istiyorum
O zaman bizi yönlendirben konusabilirim seninle, biliyorum yani ingilizce :)
Bildiğiniz var mı acaba özeliniz kapalı mesaj atamıyorumNaçizane tavsiyem ingilizceyi Türklerle konuşarak ya da yazışarak öğrenmeyin.. iki sayfada bile hemen slang yazılar başlamış çünkü, sağlıklı öğrenemezsiniz.. Skype üzerinden ya da konuşarak ders veren siteler üzerinden öğrenmenizi tavsiye ederim tabi kesinlikle yabancı biriyle..
Bildiğiniz var mı acaba özeliniz kapalı mesaj atamıyorum
Ooo süper oldu bu sağolun hemen kaydettimşuraya çok çeşitli kaynaklar bulabileceğiniz bir link bırakayım, sonra da kendimi kibleyeyim.. link yasak ise özelden gönderirim..
bunun yanında AJ Hoge'u öneririm, çok kaliteli ve okuya-dinlete öğretir..
başka; Duolingo, Busuu, Livemocha, Verbling, Babbel ve Bitgab var.. Bazılarında google+ ya da skype üzerinden yabancı öğrenci ya da hocalarla konuşabiliyorsunuz..
İngilizce diğer diller gibi süreklilik isteyen bir dildir.. şahsi tavsiyem, her gün sadece 2 kelime öğrenip bu kelimeleri günlük hayatınıza uyarlayın.. cümle içinde kullanın.. ezberlemeyin, yaşam şekliniz olsun.. kolay gelsin :)