İngilizce konusarak

ecedsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
91
976
35
İngilizce öğrenmeye calisiyorum.Benimle konuşarak yardımcı olacak biri var mi.?Bunu yabancı konuşmaya çalışarak desteklemek istiyorum

Ben de bu aralar ingilizce konuşmamı geliştirmek için uğraşıyorum. Birlikte konuşabiliriz belki :dondurma:

En iyi pratiği ingilizce hizmet veren bir çağrı merkezinde işe başlayarak yapacağınızı düşünüyorum. Part veya full pozisyonlar mevcut. En az b2 düzeyindeyseniz başvurun derim.

İngilizce öğrenmeye calisiyorum.Benimle konuşarak yardımcı olacak biri var mi.?Bunu yabancı konuşmaya çalışarak desteklemek istiyorum
Merhaba bende İngilizce calismaya basliyacagim. Birbirimize yardimci olabiliriz belki , hala devam ediyor musun?

Naçizane tavsiyem ingilizceyi Türklerle konuşarak ya da yazışarak öğrenmeyin.. iki sayfada bile hemen slang yazılar başlamış çünkü, sağlıklı öğrenemezsiniz.. Skype üzerinden ya da konuşarak ders veren siteler üzerinden öğrenmenizi tavsiye ederim tabi kesinlikle yabancı biriyle..

Naçizane tavsiyem ingilizceyi Türklerle konuşarak ya da yazışarak öğrenmeyin.. iki sayfada bile hemen slang yazılar başlamış çünkü, sağlıklı öğrenemezsiniz.. Skype üzerinden ya da konuşarak ders veren siteler üzerinden öğrenmenizi tavsiye ederim tabi kesinlikle yabancı biriyle..
Bildiğiniz var mı acaba özeliniz kapalı mesaj atamıyorum

Bildiğiniz var mı acaba özeliniz kapalı mesaj atamıyorum

şuraya çok çeşitli kaynaklar bulabileceğiniz bir link bırakayım, sonra da kendimi kibleyeyim.. link yasak ise özelden gönderirim..

bunun yanında AJ Hoge'u öneririm, çok kaliteli ve okuya-dinlete öğretir..
başka; Duolingo, Busuu, Livemocha, Verbling, Babbel ve Bitgab var.. Bazılarında google+ ya da skype üzerinden yabancı öğrenci ya da hocalarla konuşabiliyorsunuz..

İngilizce diğer diller gibi süreklilik isteyen bir dildir.. şahsi tavsiyem, her gün sadece 2 kelime öğrenip bu kelimeleri günlük hayatınıza uyarlayın.. cümle içinde kullanın.. ezberlemeyin, yaşam şekliniz olsun.. kolay gelsin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
şuraya çok çeşitli kaynaklar bulabileceğiniz bir link bırakayım, sonra da kendimi kibleyeyim.. link yasak ise özelden gönderirim..

bunun yanında AJ Hoge'u öneririm, çok kaliteli ve okuya-dinlete öğretir..
başka; Duolingo, Busuu, Livemocha, Verbling, Babbel ve Bitgab var.. Bazılarında google+ ya da skype üzerinden yabancı öğrenci ya da hocalarla konuşabiliyorsunuz..

İngilizce diğer diller gibi süreklilik isteyen bir dildir.. şahsi tavsiyem, her gün sadece 2 kelime öğrenip bu kelimeleri günlük hayatınıza uyarlayın.. cümle içinde kullanın.. ezberlemeyin, yaşam şekliniz olsun.. kolay gelsin :)
Ooo süper oldu bu sağolun hemen kaydettim

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuşmak isteyenlerle ben de konuşabiliriim. Aksanlı olmasa da iyi bir ingilizcem var yurtdışında yaşıyorum.

X