İngilizce Kelime Günlüğüm

Senin listendeki 5 konuyu bitirdim ama sorarsan hala doğru çözemiyorum soruları Hep yanlış hep yanlış Bide soruları okurken sıkılıyorum devamını getiremiyorum, off ne olacak benim halim.

Senin listendeki 5 konuyu bitirdim ama sorarsan hala doğru çözemiyorum soruları Hep yanlış hep yanlış Bide soruları okurken sıkılıyorum devamını getiremiyorum, off ne olacak benim halim.

bende bugün 3. konudayım kpss de olunca yavaş gidiyorum ama çok soru çözüyorum bazen dikkatsizlikten kaçabiliyorbir de çözdüğüm konular pek ağır değil sanırım gramer kısmına geçtiğimde benim için hayat baya bir zor olacak yüksek sesle oku şimdilik öyle olunca insan sıkılmıyor, renkli kalemle altlarını çize çize de okuyabilirsin mesela:26:

Bide öyle deneyim bakalım:26:

gramer en kolayı benim sorunum kelimeyle inşallah bir halletsem sonrada ales çalışıcam tabi birde 3,5 yaşında bir kızım var ayrıca 5 aylık hamileyim offf offf bakalım ne olucak sınavda doğurmam inşallah stresten:)

kelime çok fena hani illaki o soruların içinden bilmediğimiz kelimeler çıkacak ama umarım soruyu çözmemizi engelleyecek şekilde olmaz:18:
bende kpss a grubundan sınava gireceğim ona çalışmaktan ingilizceye çok az zaman kalıyor.. bakalım hayırlısı olsun hakkımızda :)
Allah bağışlasın canım

merhaba,
konu tarihinize bakınca nisandaki sınava girmiş olmalısınız diye düşündüm. umarım dilediğiniz gibi olmuştur.
ben de girecektim fakat sınav gecesi dedemi kaybedince giremedim sınava aslında çok da hazırlıklı değildim pek üzülmedim o yüzden

ben de kurgusal sözlük kullanıyorum. altyapım olmasına rağmen cidden zorluyor. kelimeler çok soyut, hatırlayamadıkça deli oluyorum bir yandan da öykü kitapları okuyorum, bilinmedik çok kelime çıkıyor onlardan.

yeniden girecek varsa birbirimize destek olalım isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…