Hachette yayınlarının Alter Ego diye bir serisi var, onun A1 seviyesi ile başlayabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam kitabın rengi turuncuydu. Kitap tamamen Fransızca ama bu gözünüzü yıldırmasın. :)
Merhaba benim bir odevim var ama bir turlu yapamadim yardimci olsaniz o kadar sevinirimki anlatamam.
İstanbula gelicek bir turiste ne tavsiye ederiz yani surayi gez burayı gor seklinde should la paragraf yazmam isteniyo
Memrise uygulamasını indirin :)Bende fransizca ogrenmek istiyorum . Bana yardimci olabilecek birileri var mi?
Size faydasi oldumu bu uygulamanin :)Memrise uygulamasını indirin :)
Hem de çok :)Size faydasi oldumu bu uygulamanin :)
Teşekkür ederim indirdim guzel bir uygulamaya benziyor :)Hem de çok :)
Merhaba benim a1 düzeyinde fransizcam var fransada yaşıyorum dahada geliştirmem için yardım edermisinizHerkese selamlar :)
İyi derecede Fransızca ve İngilizce biliyorum. Bu dilleri öğrenenler, yeni öğrenmeye başlayanlar, sorusu olanlar ya da dil öğrenirken yapılması-yapılmaması gerekenler adına merak ettiğiniz ne varsa bana sorabilirsiniz. Seve seve yardımcı olurum ! Çünkü günümüzde sadece bir dil bilmek yetmiyor ve ne kadar dil bilirse bir insan, bakış açısı, entellektüel seviyesi, düşünce yapısı değişiyor ve gelişiyor. Bu yüzden dil öğrenmeye ağırlık vermeliyiz !
Ayrıca bu dilleri ya da başka dilleri neden öğrenmek istediğimizi de paylaşarak motivasyonumuzu arttırabiliriz.
Merhaba beni bulabilir misiniz beraber fransizcamizi gelistirlelimAksanim güzel ama ben yine de konuşmaya çekiniyorum :) İlk geldiğimde aksani güzel yapabildigim için şaşırmışlardi hatta ama eksiklerim baya çok :)
Ben de Paris teyim :)
Herkese selamlar :)
İyi derecede Fransızca ve İngilizce biliyorum. Bu dilleri öğrenenler, yeni öğrenmeye başlayanlar, sorusu olanlar ya da dil öğrenirken yapılması-yapılmaması gerekenler adına merak ettiğiniz ne varsa bana sorabilirsiniz. Seve seve yardımcı olurum ! Çünkü günümüzde sadece bir dil bilmek yetmiyor ve ne kadar dil bilirse bir insan, bakış açısı, entellektüel seviyesi, düşünce yapısı değişiyor ve gelişiyor. Bu yüzden dil öğrenmeye ağırlık vermeliyiz !
Ayrıca bu dilleri ya da başka dilleri neden öğrenmek istediğimizi de paylaşarak motivasyonumuzu arttırabiliriz.
Merhaba, ingilizce öğrenmeye çalışıyorum kendi çabamla a2seviyesindeyim önerileriniz ne olur nasıl çalışmalıyım sizce?Herkese selamlar :)
Eşim ana dili gibi biliyor :)
Günlük Fransız kanalı açık bizim evde zaten.
Ya aslında konuşuruz ama ben çekiniyorum niyeyse. Aksanı olmayan insanlar hiç çekinmeden anlatıyor ama ben yanlış anlatırım diye çekiniyorum halbuki doğru konuşuyorum aslındaÇok zorda kalmayınca konuşmuyorum ama anlarım herşeyi..
Dergileri ben de okuyorum bazen. Karşımdaki insana birşeyler anlatıyormus gibi
Neresindesiniz Fransa'nin?