İngilizce-Fransızca öğrenenlere yardımcı oluyorum :)

Merhaba benim bir odevim var ama bir turlu yapamadim yardimci olsaniz o kadar sevinirimki anlatamam.

İstanbula gelicek bir turiste ne tavsiye ederiz yani surayi gez burayı gor seklinde should la paragraf yazmam isteniyo

İlk önce Eminönü'ne gidip Kapalıçarşı, Topkapı Sarayı, Sultan Ahmet'i gezebilir. Sonra Beşiktaş'a geçip Dolmabahçe'yi ziyaret edebilir ve Ortaköy'e geçip kumpir yiyebilir. Tabi bir başka gün de mesela Taksim'i gezip kebap yiyebilir... Aklıma bunlar geldi... :)

Duymak istemeyenden daha sağır yoktur; Il n’y a pas plus sourd que celui qui ne veut pas entendre.

Merhaba benim a1 düzeyinde fransizcam var fransada yaşıyorum dahada geliştirmem için yardım edermisiniz

Merhaba, ingilizce öğrenmeye çalışıyorum kendi çabamla a2seviyesindeyim önerileriniz ne olur nasıl çalışmalıyım sizce?

İşte bizim ırkça problemimiz. Aslında dilbilgisinde de iyiyiz o dilde konuşmada da... Ama yanlış bir kelime çıkacak ağzımızdan diye çekinip konuşamıyoruz. Benimde fransızcaya ilgim çok fazla. 9 ay kursa gittim, şimdi kendi kendime geliştirmeye çalışıyorum bu pandemide. Siz ne yaptınız ilerletebildiniz mi ? Ya da hala buralarda forumda mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…