İngilizce-Fransızca öğrenenlere yardımcı oluyorum :)

Merhaba benim bir odevim var ama bir turlu yapamadim yardimci olsaniz o kadar sevinirimki anlatamam.

İstanbula gelicek bir turiste ne tavsiye ederiz yani surayi gez burayı gor seklinde should la paragraf yazmam isteniyo :KK17:

İlk önce Eminönü'ne gidip Kapalıçarşı, Topkapı Sarayı, Sultan Ahmet'i gezebilir. Sonra Beşiktaş'a geçip Dolmabahçe'yi ziyaret edebilir ve Ortaköy'e geçip kumpir yiyebilir. Tabi bir başka gün de mesela Taksim'i gezip kebap yiyebilir... Aklıma bunlar geldi... :)

Herkese selamlar :)

İyi derecede Fransızca ve İngilizce biliyorum. Bu dilleri öğrenenler, yeni öğrenmeye başlayanlar, sorusu olanlar ya da dil öğrenirken yapılması-yapılmaması gerekenler adına merak ettiğiniz ne varsa bana sorabilirsiniz. Seve seve yardımcı olurum ! Çünkü günümüzde sadece bir dil bilmek yetmiyor ve ne kadar dil bilirse bir insan, bakış açısı, entellektüel seviyesi, düşünce yapısı değişiyor ve gelişiyor. Bu yüzden dil öğrenmeye ağırlık vermeliyiz !
Ayrıca bu dilleri ya da başka dilleri neden öğrenmek istediğimizi de paylaşarak motivasyonumuzu arttırabiliriz. :kahve::kahve::kahve:
Merhaba benim a1 düzeyinde fransizcam var fransada yaşıyorum dahada geliştirmem için yardım edermisiniz

İyi derecede Fransızca ve İngilizce biliyorum. Bu dilleri öğrenenler, yeni öğrenmeye başlayanlar, sorusu olanlar ya da dil öğrenirken yapılması-yapılmaması gerekenler adına merak ettiğiniz ne varsa bana sorabilirsiniz. Seve seve yardımcı olurum ! Çünkü günümüzde sadece bir dil bilmek yetmiyor ve ne kadar dil bilirse bir insan, bakış açısı, entellektüel seviyesi, düşünce yapısı değişiyor ve gelişiyor. Bu yüzden dil öğrenmeye ağırlık vermeliyiz !
Ayrıca bu dilleri ya da başka dilleri neden öğrenmek istediğimizi de paylaşarak motivasyonumuzu arttırabiliriz. :kahve::kahve::kahve:

Merhaba, ingilizce öğrenmeye çalışıyorum kendi çabamla a2seviyesindeyim önerileriniz ne olur nasıl çalışmalıyım sizce?

Eşim ana dili gibi biliyor :)
Günlük Fransız kanalı açık bizim evde zaten.
Ya aslında konuşuruz ama ben çekiniyorum niyeyse. Aksanı olmayan insanlar hiç çekinmeden anlatıyor ama ben yanlış anlatırım diye çekiniyorum halbuki doğru konuşuyorum aslında :KK70: Çok zorda kalmayınca konuşmuyorum ama anlarım herşeyi..
Dergileri ben de okuyorum bazen. Karşımdaki insana birşeyler anlatıyormus gibi :KK70:
Neresindesiniz Fransa'nin?

İşte bizim ırkça problemimiz. Aslında dilbilgisinde de iyiyiz o dilde konuşmada da... Ama yanlış bir kelime çıkacak ağzımızdan diye çekinip konuşamıyoruz. Benimde fransızcaya ilgim çok fazla. 9 ay kursa gittim, şimdi kendi kendime geliştirmeye çalışıyorum bu pandemide. Siz ne yaptınız ilerletebildiniz mi ? Ya da hala buralarda forumda mısınız :KK51:

X