- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.125
- 128
- 32
İyi akşamlar hanımlar , bu da dert mi demeyin, benim için çok büyük bir sorun ,okulumun bitmesi buna bağlı . Birçok sıkıntım arasında bir de İngilizce çeviri çıktı başıma. Tez danismanim İngilizce kaynak istedi, konumla alakalı olduğunu düşündüğüm makaleler buldum. Hocama cevirinin tamamını göndermeye gerek yok, sadece hocam bu çalışmada su yapılmış ve sonuç bu demem gerekiyor. Tanıdığım bir İngilizce öğretmeninden rica ettim başta bakayım dedi ama birkaç gündür mesajlarıma bile cevap vermiyor. Etrafımda İngilizcesi olan kimse de yok ne yazıkki. En kötüsü çeviri yaptırabilecek durumum da yok. Zaten şuan tam bir çeviri gerekmediği için bir sürü para da vermek istemiyorum.
Benim derdimi çözecek bir program veya çeviri sitesi var mı bildiğiniz ? Google in çevirisi tarzanca gibi. Ortaokuldan beri nefret ediyorum İngilizceden yine nefret ediyorum, sanırım hep edicem.
Benim derdimi çözecek bir program veya çeviri sitesi var mı bildiğiniz ? Google in çevirisi tarzanca gibi. Ortaokuldan beri nefret ediyorum İngilizceden yine nefret ediyorum, sanırım hep edicem.