Vaktim olursa optum
Cok kolay vaktim ceviri yaparim canim optum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vaktim olursa optum
Cok kolay vaktim ceviri yaparim canim optum
ben böylelikle, niyet mektubumuzda önceden bahsedildiği gibi, Türkiye Marine Kazıklı limanını satın almaya hazır olduğumuzu tekrar onaylamak istiyorum.
bir şey değil.
Zor durumda kalıp yardım istememe neden herkes bu kadar tepki verdi anlayamadım. Alt tarafı çeviremediğim bir metin için yardım istedim kendim uğraşıp size bakın doğrumu deseydimde aranızda ''İyide biz senin öğretmeninmiyiz kontrol edelim git hocana sor bir derdim varda açtığın konuya bak'' diyenler çıkardı yine.Herşey adaletli bir benim yaptığım adaletsizlik.Türkiyedeki eğitim sistemi daha doğru daha düzgün işleseydi ben şimdiye kadar bu metni kendim çevirebilecek düzeyde olmuş olurdum.10 yaşından beri haftada 3-4 saat ingilizce dersi veriyorlar ne öğreniyoruz hiç ! Devlet okulunda liseyi bitiripte okulda ingilizce öğrenen kaç kişi gördünüz ? Yoktur bile. Okulda şimdiye kadar anlatılanların hepsini anladık bi bu kaldı bundada ben adaletsizlik yaptım.
Çooook teşekkür ederim çok iyisiniz çok yardımcı oldunuz1. he was going to the gym. 2. bob was dreaming a job like a short story writer. (bob kısa hikaye yazarlığı gibi bir iş hayal ediyordu.)3. yes, the manager liked the stories very much. he told him that he could start working there on monday. sadece soruları cevapladım çünkü çok işim var. biliyorum zamanın yok sınavların olduğu için. ama sana tavsiyem sınavlar bitince metinleri sözlük yardımı ile çöz bir müddet sonra çok iyi yaptığını sen de fark edeceksin. ingilizce çok zevkli ve iş hayatında çok gereklidir.. ayrıca ingilizce metinler çok çeşitli alanlarda oldukları için insana acayip genel kültür kazandırıyor.tavsiye ederim wish you good luck for your exams
(özelde cevap yazma hakkım yokmuş ondan buraya yazdım)
Kitaptaki çevirileri yapmak için bilgisayar başında durmam gerek dururkende sıkıldıkça kendimi kk da buluyorummmkk da dolaşıp herkesin derdini okuyacağına oturup ciddi ciddi ders çalışsan ?? herkese yorum yaparken nasıl ders çalışabiliyorsun? bir de sınavların var güya
Allah aşkına amma uzatmışsınız altı üstü bir yardım istemiş sanki kendiniz ingilizce öğretmeni gibi konuşmuşsunuz kolaysa siz yapın yardım istemek hakkı kusura bakmayın ama abartmayın