• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İngilizce bilen birinin yardımına ihtiyacım var lütfen çok ama çok acil :(

....................................................................

Son düzenleme:
Zor durumda kalıp yardım istememe neden herkes bu kadar tepki verdi anlayamadım. Alt tarafı çeviremediğim bir metin için yardım istedim kendim uğraşıp size bakın doğrumu deseydimde aranızda ''İyide biz senin öğretmeninmiyiz kontrol edelim git hocana sor bir derdim varda açtığın konuya bak'' diyenler çıkardı yine.Herşey adaletli bir benim yaptığım adaletsizlik.Türkiyedeki eğitim sistemi daha doğru daha düzgün işleseydi ben şimdiye kadar bu metni kendim çevirebilecek düzeyde olmuş olurdum.10 yaşından beri haftada 3-4 saat ingilizce dersi veriyorlar ne öğreniyoruz hiç ! Devlet okulunda liseyi bitiripte okulda ingilizce öğrenen kaç kişi gördünüz ? Yoktur bile. Okulda şimdiye kadar anlatılanların hepsini anladık bi bu kaldı bundada ben adaletsizlik yaptım.

Türkiyedeki eğitim sistemi adaletsizlikse, o adaletsizlik herkese.. bu adil olmayan sistemde de 5 alan arkadaşların var sonuçta di mi? sorun sistemde mi o zaman??

ayrıca ablalıkta gayet iyi yapıyorum çok şükür.. Allah nasip kısmet ettiğinde zamanı geldiğinde anneliğimi de yaparım.. bunu yargılamakta size düşmez, tek bir cümlemden çıkarım yapamazsınız.. biz burada ne söylüyorsak yine basit kardeşimizin iyiliği için söylüyoruz...

1. he was going to the gym. 2. bob was dreaming a job like a short story writer. (bob kısa hikaye yazarlığı gibi bir iş hayal ediyordu.)3. yes, the manager liked the stories very much. he told him that he could start working there on monday. sadece soruları cevapladım çünkü çok işim var. biliyorum zamanın yok sınavların olduğu için. ama sana tavsiyem sınavlar bitince metinleri sözlük yardımı ile çöz bir müddet sonra çok iyi yaptığını sen de fark edeceksin. ingilizce çok zevkli ve iş hayatında çok gereklidir.. ayrıca ingilizce metinler çok çeşitli alanlarda oldukları için insana acayip genel kültür kazandırıyor.tavsiye ederim wish you good luck for your exams
(özelde cevap yazma hakkım yokmuş ondan buraya yazdım)

1. he was going to the gym. 2. bob was dreaming a job like a short story writer. (bob kısa hikaye yazarlığı gibi bir iş hayal ediyordu.)3. yes, the manager liked the stories very much. he told him that he could start working there on monday. sadece soruları cevapladım çünkü çok işim var. biliyorum zamanın yok sınavların olduğu için. ama sana tavsiyem sınavlar bitince metinleri sözlük yardımı ile çöz bir müddet sonra çok iyi yaptığını sen de fark edeceksin. ingilizce çok zevkli ve iş hayatında çok gereklidir.. ayrıca ingilizce metinler çok çeşitli alanlarda oldukları için insana acayip genel kültür kazandırıyor.tavsiye ederim wish you good luck for your exams
(özelde cevap yazma hakkım yokmuş ondan buraya yazdım)
Çooook teşekkür ederim çok iyisiniz çok yardımcı oldunuz:16::16::16:

kk da dolaşıp herkesin derdini okuyacağına oturup ciddi ciddi ders çalışsan ?? herkese yorum yaparken nasıl ders çalışabiliyorsun? bir de sınavların var güya :20::20::20::20:

kk da dolaşıp herkesin derdini okuyacağına oturup ciddi ciddi ders çalışsan ?? herkese yorum yaparken nasıl ders çalışabiliyorsun? bir de sınavların var güya :20::20::20::20:
Kitaptaki çevirileri yapmak için bilgisayar başında durmam gerek dururkende sıkıldıkça kendimi kk da buluyorummm :50::50::50::50::50::50:

Allah aşkına amma uzatmışsınız altı üstü bir yardım istemiş sanki kendiniz ingilizce öğretmeni gibi konuşmuşsunuz kolaysa siz yapın yardım istemek hakkı kusura bakmayın ama abartmayın

ben ing öğretmeniyim zaten. sizin öğretmen olmadığınız aşikar.

biri bana relative clause u anlatabilir mi ya benim ya yarın ingilizce sınavım var :P

arkadaşım sen burada yardım isteyeceğine sözlükten baksaydın gerçekten çevirmen 15 dakikanı alırdı. fazla zamanın yoksa 15 dakikan da mı yok. türkiyedeki eğitim sistemi adaletsiz ve ingilizce eğitimi yetersiz olabilir ama çok şükür öğretmenlerimiz bize bu parçaları çevirebileceğimiz kadar iyi bir eğitim veriyor. ne kadar güzel hocalarınız resmen soruları veriyor size... off off çok dertlendim

Son düzenleme:
mesajlarin tamamini okudum hatta okurken yaaa yapmayin boyle gitmeyin cocugun uzerine bu kadar dedimmm

dedimm ama sen niye oturup ders calisacagina kk desin bakayim hadi hafta sonu olmasinin verdigi bi avantaj var anladik ok ......

canim benim sen buyuyunce ne olmak istiyorsun sorusunu bize senin yasinda iken soruyorlardi

tembel oldugunu kopyaci oldugunu filan dusunmuyorum ama bence yumurta kapiya gelmeden cozumleri bulmalisin ( bu arada sitedeki ing. ogretmenlerini de ogrenmis oldun bi daha ki sefere ozelden yaz :))kii annelik ablalik konumlarimizi bu kadar cok ortaya dokmeyelim)

senden ricam lutfen zamanininn kiymetini bil

haaa burasi kadinlar klubu ok genc kizlar , genc kizliga adim atanlar , gencler , orta yaslilar , kendini orta yasli hissedenler giriyor ortak paylasim alani ama bence lise ogrencileri icin cok genis bir cercevesi var konulari takip etmeye cevap vermeye harcayacagin zamani bence geleceginin temellerini atmak icin harcasan daha uygun olur

Back