- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.823
- 448
11 metni zaten kendim çevirdim resminide çekip gösterebilirim. Dün sabaha kadar çalıştım nerdeyse 1 saat uykuyla okula gittim bide okuldada çalıştım.Bu en önemli metindi. Bu ödev değil siz anladınızki bu ödev ve ben sizden direk alıp hocaya götürüp verip puan alacağım gibi birşey anladınız. Siz bana çevirdikten sonra ben ordaki ingilizce kelimelerin hepsini alıcam cümlelerin her birinin hangi ingilizce cümleye denk geldiğini karşısına yazıcam. Cümleleri avucumun içi gibi bilmem lazımki yapabıliyim.Bide benim vaktim çok az pazartesi ingilizceyle birlikte geometri yazılısıda var. Ama yardımcı olan arkadaşlar çok sağolsunlarr şu an misafir var onlar gitsin çalışma kağıdıma geçiricem.
Ay kendimi senin velin gibi hissetmeye başladım sürekli bir öğüt öğüt moduna giriyorum ama, niye annenin misafirlerini bekliyorsun ki ders çalışmak için. Seni görmeye gelmemişlerdir onlar. Hem zaten şimdide oturup onlarla ilgileniyor sayılmazsın bilgisayar başındasın. Bence kendini kandırma biran önce derslerinin başına otur.