İngiliz Çocuğun Derdi Ne? :(

Bence çocuğun arkadaşlık isteğini reddetmesi çok normal bir şey. Seni de tanımadığın biri eklese sen de kabul etmezsin. Skypedan konuşmayı telif etmiş olması daha iyi aslında. Çocuğa da ingilizcemi geliştirmek istiyorum falan dersen penfriend vari bir arkadaşlığınız olur. Fakat daha fazlasını bekleme derim. Uzak mesafe ikişkisinden herkes bahsetmiş zaten o yüzden o konuya girmiyorum.

Ama facebook dil geliştirmek için sakat biraz, sonuçta kişisel bilgilerin hiç tanımadığın insanların şak diye önüne geliyor. Facebook tarzı ama yabancı dil üzerine kurulmuş, dünyanın her yerinden insanlarla konuşabileceğin başka siteler mevcut. İstersen yazayım sana :)

Ya bayanlar uzattikca uzatiyosunuz ya insani konu actigina pisman ettirmeyin, guzel bi dille yorum yapin allah askina ya sinir oldum gercekten

Canim inan internetten gorup hoslanmak, asik olmak gibi bisey olamaz bence, sanal alem baska gercek alem bambaska kendini sakin kaptirma suan seviyosundur ama yarin obur gun yan yana geldiginde sevecek misin? Ya da o seni sevecek mi? Resimlerde herkes gercekteki haliyle bire bir ayni olmuyo, bazen kotu bi ses tonu bile seni sogutabilir ne bileyim.. yanindaki hareketleri bambaska olur, sanalda sadece yazdigi seyleri okur gorursun ama gercek hayatta bin türlü kriter var ve bu kadar cesur olman-heleki sanaldan tanidigin biri icin- pek hos ve inandirici olmaz bence, cocuk zaten fazla gorusmek icin ustelememis sende usteleme, ingiltereye gitme ihtimalim var demissin eger varsa devam edersin konusmaya gittigin gun bulusursun(yeterince tanidiktan sonra) ama onun disinda bence sadece zaman öldürmüs olursun... bu benim düşüncem tabi

Ya bayanlar uzattikca uzatiyosunuz ya insani konu actigina pisman ettirmeyin, guzel bi dille yorum yapin allah askina ya sinir oldum gercekten

Canim inan internetten gorup hoslanmak, asik olmak gibi bisey olamaz bence, sanal alem baska gercek alem bambaska kendini sakin kaptirma suan seviyosundur ama yarin obur gun yan yana geldiginde sevecek misin? Ya da o seni sevecek mi? Resimlerde herkes gercekteki haliyle bire bir ayni olmuyo, bazen kotu bi ses tonu bile seni sogutabilir ne bileyim.. yanindaki hareketleri bambaska olur, sanalda sadece yazdigi seyleri okur gorursun ama gercek hayatta bin türlü kriter var ve bu kadar cesur olman-heleki sanaldan tanidigin biri icin- pek hos ve inandirici olmaz bence, cocuk zaten fazla gorusmek icin ustelememis sende usteleme, ingiltereye gitme ihtimalim var demissin eger varsa devam edersin konusmaya gittigin gun bulusursun(yeterince tanidiktan sonra) ama onun disinda bence sadece zaman öldürmüs olursun... bu benim düşüncem tabi

Aynen yaa resmen pusuda bekleyen kurt gibi atlıyorlar bir açık gördüklerinde..buraya konu açmakta cesaret işi artık taşlanmaya hazır olmak lazım..

Bu arada konuya gelirsek bence de face de özel hayatındaki paylaşımlarından dolayı seni eklemek istememiş..Belki sevgilisi var belki başka bir şey ama bence skypta bir konuş ne kaybedersin ki? Sevgili olmasanız bile güzel bir arkadaşlığın başlangıcı olabilir..Hem yabancı bir arkadaş zarardan çok yarar getirir :KK66:

Ben 18 olsam yabanci bulmak icin calisirdim valla
Ah ah gitti gencligim
o zamanlar benim aklim calismiyordu ..
sen kac kurtar kendini canim

Bence çocuğun arkadaşlık isteğini reddetmesi çok normal bir şey. Seni de tanımadığın biri eklese sen de kabul etmezsin. Skypedan konuşmayı telif etmiş olması daha iyi aslında. Çocuğa da ingilizcemi geliştirmek istiyorum falan dersen penfriend vari bir arkadaşlığınız olur. Fakat daha fazlasını bekleme derim. Uzak mesafe ikişkisinden herkes bahsetmiş zaten o yüzden o konuya girmiyorum.

Ama facebook dil geliştirmek için sakat biraz, sonuçta kişisel bilgilerin hiç tanımadığın insanların şak diye önüne geliyor. Facebook tarzı ama yabancı dil üzerine kurulmuş, dünyanın her yerinden insanlarla konuşabileceğin başka siteler mevcut. İstersen yazayım sana :)

Kızlar haklısınızda ne bileyim. Dış görünüşü çok hoş, iyi bir insana benziyor. Paylaştığı fotoğraflar falan. Bildiğin köy çocuğu gibi :) Hatta isterseniz mesaj yoluyla profilini gösterebilirim gerçi pek uygun olur mu bilemedim.

Kızlar haklısınızda ne bileyim. Dış görünüşü çok hoş, iyi bir insana benziyor. Paylaştığı fotoğraflar falan. Bildiğin köy çocuğu gibi :) Hatta isterseniz mesaj yoluyla profilini gösterebilirim gerçi pek uygun olur mu bilemedim.

Gönderme canim, ilerde bisey olursa desifre etmis olursun kendini bosver :)
Hosuna gidiyosa onla konusmak filan devam et ozaman ingilizceni gelistirmis olursun hem:KK70:
ama israrci olma istemezse zorlama ve duygularini surekli dile getirme biyerden sonra bayar, zaten bi kere soylemissin 2.ye gerek yok :)

Sanırım facebook'u doğru kullanıyor adam. Arkadaşlık sitesi değil de arkadaşlarının olduğu bir platform olarak yani. Skype iyidir candır. Ayrıca ingilizcen de süper seviyelere çıkar biraz düzenli konuşsanız.

Suratının yakışıklı olması üzerinden potansiyel ilişkinize yorum yapmıcam.

Seni reddettiyse baskasin bul
neden yabanci birini istedigini sorgulamak
bize dusmez
Nasil elin ukraynalisi rusu turk erkeginle evlenip zengin bir turk erkegi kafalamak icin ugrasiyorsa bizde avrupali birini bulmaya calisabiliriz
aslinda xok mantikli ne güzel cocuklarinda yabanci olur avrupa vatandasi olur
bazen keşke biri gelse alsa beni bu kargasadan diyorum.turk erkeginin neyini gördük sanki.
yine sen yine avrupa muhabbeti..

çocuğun derdi senden hoşlanmaması

skypen var mı diye de ısrar ettiğin için kırmamak adına sormuş.

Allah allaha ya insan bu kaar kolay nasil hoslanir ben anlamiyorum bunu. Bu kadar basit mi? Ekrana mu asik oluyorsunuz anlamıyorum ki...

çocuğun derdi senden hoşlanmaması

skypen var mı diye de ısrar ettiğin için kırmamak adına sormuş.

Ben pek öyle olduğun zannetmiyorum.
Stresli bir dönemden geçtiğimi yazdım. Sonrada eninle konuşmak rahat hissettiyor yazdım.
O da böyle yanıt verdi 'u have skype? it'd be better if we could talk on there than on here'

Stresli bir dönemden geçtiğimi yazdım. Sonrada eninle konuşmak rahat hissettiyor yazdım.
O da böyle yanıt verdi 'u have skype? it'd be better if we could talk on there than on here'
Yazdığın cümleye göre skype tan konuşması daha uygun olurmuş. Demek ki adam facebook ta konuşmak istemiyor. Tamamen tercih meselesine bağlı. Burada konu açıp sizce neden böyle yapmış diye sormak yerine ona sormanız daha mantıklı olur.

Gönderme canim, ilerde bisey olursa desifre etmis olursun kendini bosver :)
Hosuna gidiyosa onla konusmak filan devam et ozaman ingilizceni gelistirmis olursun hem:KK70:
ama israrci olma istemezse zorlama ve duygularini surekli dile getirme biyerden sonra bayar, zaten bi kere soylemissin 2.ye gerek yok :)

Ya hayvan gibi gülme ifadesi kullanmisim ama yanlislikla koymusum onu icime dert oldu o ne ya orda, duzelteyim dedim :eek:

Yaşının henüz erişkinliğe erişmediğini düşünüyorum. Bu yaşadığın olaydan, hiç kimseye kendinden fazla değer vermeyeceğin olgusunu çıkarttığını umuyorum. Bu yaşlarda böyle aşık olma zannetme hezeyanları yaşanabilir. Önemli olan bunu ileri boyuta taşımayıp, iradeyi güçlü kılabilmek. Besbelli ki, çocuğun üzerine düştüğün için senden kaçma ve ulaşılmaz ihtimalini seçmiş. Sen de oyunu kuralına göre oyna ve bundan sonra tüm ilişiğini kes derim.

Bu cümleden çıkardığınız anlam ne bilemem ama basit haliyle "burası kasıyor, skype var mı?" karşılıklı hoşlantı falan çıkmaz bu cümleden hiç bir şekilde.

bir ara (6-7 yil kadar önce) bir amerikali dadanmisti bana :KK70: bende yarim yamalak bi ingilizce onu anliyordum ama o beni zor anliyordu :KK70: :KK70:
bende göya ingilizcemi gelistirecektim onunla arkadaslik ederek :KK70:
meger adamin Türklere zaafi varmis :KK70: en sevdigi takimda BJK'mis ama eski esi gs'liymis :KK70:
muhabette gellllllll :KK70:
eski esi adanaliymis, türk kizlari çok güzel oluyor diyordu bana... baktim sonradan adam bana da yavsamaya basladi...
yüz yüze tanisabilir miyiz falan demeye basladi... dedim özlem ayagini denk al, bu adamin niyeti niyet degil :KK70:
sonrada sildim gitti :KK70: hiç ugrasamam valla :))

X