Haklısınız da işte çok şeker :\ Aşırı bir beklentimde yok, hani şöyle biraz daha tanısak birbirimizi ne güzel olur..
Ama sekerim, tanimak, anlamak uzaktan uzaga skype tan faceden vs olmaz ki.
Benim de yabanci onyargim yok, ille de Turk olsun derdim yok ama ben yurtdisinda yasiyorum. Yani etrafimda konustugum, bildigim, zaman gecirdigim, elini tutabildigim, hayati paylasabilecegim birinden hoslanmam pekala olabilir, eyvallah. Ama sen bu cocukla ayni havayi solumicaksin bile. Benim de flort ettigim yabancilar oldu, ama aramizda bir cekim vardi, anlatabildim mi?
Yanlis anlama, skypetan konusarak ayildigin bayildigin baska sehirdeki bir Turk erkegi olsaydi da bana pek mantikli gelmiyor, cunku goremiceksin. Bu cocugun da, senin de birbirinizden hoslanmak icin bir sebebiniz yok aslinda, senin de , onun da etrafinizda isterseniz elini tutabileceginiz insanlar varken , neden goremeyecginiz biriyle olasiniz ki? 5000 km otedeki birini tanimanin bence bir mantigi yok. Ha, tanisirsiniz, ayilip bayilirsiniz, sonra araniza mesafe girer, buna bir sey diyemem.
Bir de nesinden hoslandigini anlayamadim, birlikte vakit gecirmisliginiz ya da enerji alisverisiniz yok ki. Yani fotosuna bakip aman da ne sirinmis diye dusunmussun , eyvallah ama boyle dusunebilecegin baska ingilizler, hanslar da var , yani demek istedigim tipine bakip hoslanicaksan , fotosundan hoslanacagin baska insanlar da var, o yuzden bu hoslantinin bir temeli, sebebi yok ki. Bu cocugu senin icin ozel yapan bir sey yok.Sen de sana daha hevesli ve yakisikli birini faceden ekle, ille de bu cocuk diye diretmene gerek yok o zaman.