İngiliz Çocuğun Derdi Ne? :(

Çocuk kaç yaşında? belki sevgilisi falan vardır, belki de görüşmek istemiyordur bir Türkle olabilir.

21 yaşında. Sanırım annesi Yunan asıllıymış. Türk olduğumu söylemeden önce ülkem hakkında büyük ihtimal yanlış şeyler biliyorsun demiştim. Sanırım yabancı olduğumu söylemeden anlamadı. Çünkü söylediğimde şaşırdı ve komşularından daha iyi İngilizcen dedi. Yüzünün yakışıklı olduğunu söylediğimde ilk defa bir kızdan bunu duydum dedi.

E peki çocuk sana konuşalım görüşelim derse uzaktan bir ilişkiyi yürütebilecek misin? Bende hep zamanında zenci bir sevgilim olsun isterdim:KK66:

O mesele hic sandiginiz gibi degil. Ben yurtdisinda yasiyorum, pesimde gezen Rus da var, Hans da. Hoslanip hoslanmamak, cekilme/cekilmemek milliyete degil, kimyaya , elektrige bakiyor.

Canımın içi ben biliyorum zaten, bende snein gibi düşünüyorum. Ben onu söylediği o garip lafa karşılık dedim. Bir nevi ironi yani benim ki... Türk erkekleri neden rus seçer demiş ya. Sanki seçimlerin milliyetle alakası varmış gibi. Benim patronumun kız kardeşinin eşi de rus.

E peki çocuk sana konuşalım görüşelim derse uzaktan bir ilişkiyi yürütebilecek misin? Bende hep zamanında zenci bir sevgilim olsun isterdim:KK66:

Yani biraz zor olur. 3 ayda bir falan görüşürüz sanıyorum. Yani şu anlık biraz daha tanısam onu yeter :KK45::KK45:
Belki olur seninde zenci sevgilin :KK66:

Canımın içi ben biliyorum zaten, bende snein gibi düşünüyorum. Ben onu söylediği o garip lafa karşılık dedim. Bir nevi ironi yani benim ki... Türk erkekleri neden rus seçer demiş ya. Sanki seçimlerin milliyetle alakası varmış gibi. Benim patronumun kız kardeşinin eşi de rus.

Bir dakika ya, ben mesajlarin basini okumadan ortadan girdim o zaman, bu cevabi yazdim :oops::oops: Yazdiklarimin arkasindayim ama size nazire olarak degil tabi :)

21 yaşında. Sanırım annesi Yunan asıllıymış. Türk olduğumu söylemeden önce ülkem hakkında büyük ihtimal yanlış şeyler biliyorsun demiştim. Sanırım yabancı olduğumu söylemeden anlamadı. Çünkü söylediğimde şaşırdı ve komşularından daha iyi İngilizcen dedi. Yüzünün yakışıklı olduğunu söylediğimde ilk defa bir kızdan bunu duydum dedi.

Neden direk yüzün yakışıklı dedin ? Belki cevap budur ? Dostane arkadaşca yanaşmak yerine hey yavrum çıtıra bak modunda konuşmuşsun çocukta uzaklaşmış senden.

Neden direk yüzün yakışıklı dedin ? Belki cevap budur ? Dostane arkadaşca yanaşmak yerine hey yavrum çıtıra bak modunda konuşmuşsun çocukta uzaklaşmış senden.
Şimdi o Yunan asıllı olduğunu söyleyince bende neden İngilizlere benzemediğini anlamış oldum dedim. O da teşekkür ediyorum, bunu iltifat olarak kabul ediyorum dedi. Tabii ki, yakışıklı bir suratın var dedim. Olay öyle gelişti.

Şimdi o Yunan asıllı olduğunu söyleyince bende neden İngilizlere benzemediğini anlamış oldum dedim. O da teşekkür ediyorum, bunu iltifat olarak kabul ediyorum dedi. Tabii ki, yakışıklı bir suratın var dedim. Olay öyle gelişti.

Evet olay öyle gelişim sonuca ulaşmış zaten

bence senin
Facebook'ta İngiltere'nin bir kasabasında yaşayan bir çocukla tanıştım. Bayağı sevimli bir insana benziyor. İlk arkadaşlık teklifi gönderdiğimde tanımadığı insanları eklemediğini söyledi.
Sohbet ilerledikçe yakışıklı bir suratı olduğunu söyledim, o da daha önce hiç bir kızdan böyle bir şey duymadığı ifade etti.
Dün ona, onunla konuştuğum zaman rahatladığımı söyledim. Skype hesabım olup olmadığını, orada konuşursak daha iyi olacağını söyledi. Bende bu aldığım cevapla tekrar arkadaşlık isteği yolladım ve yine reddetmiş.
Ondan hoşlanıyorum.
Sizce skype hesabımı sorduğu halde, arkadaşlık isteğimi neden reddetmiş olabilir?
bence senin ifade etmek istediğin bu durumda hoşlanmak değil ancak beğenmek olur çünkü bana göre hoşlanmak biraz elektriğe bakar ki online bi ortamda hoşlanma boyutuna getirecek bir elektrik olacağını sanmıyorum. uzun mesafe ilişkisi konusunda deneyimliyim eşimle tanıştıktan sonra evlenene kadar her aşamamızda şehirlerarası mesafemiz vardı bu çok sıkıntılarada sebep olmuştu zorlandığımız çok zaman olmuştu. şimdi bahsettiğin mesafe ülkelerarası çok ufak bi örnek sorcam senin düşündüğün gibi face den kabul etti skype dan görüntülü konuştunuz tut ki başladı bi ilişki ve kavga ettiniz o sinirle onun hemen buraya atlayıp gelebilme imkanı ya da senin oraya gidebilme imkanın var mı? bana kalırsa bu istanbuldan ankaraya gelmek kadar kolay bir durum olamaz gbi geliyor. bence hoşlanmak değil de beğenmekte olduğunuz bu çocuktan umudunuzu kesin zaten niyeti olsa ikinci kez yolladığınızda arkadaşlık teklifini saklayacak ya da çekinecek birşeyi olmasaydı çoktan kabul ederdi. uğraşmaya deymez.

Facebook'ta İngiltere'nin bir kasabasında yaşayan bir çocukla tanıştım. Bayağı sevimli bir insana benziyor. İlk arkadaşlık teklifi gönderdiğimde tanımadığı insanları eklemediğini söyledi.
Sohbet ilerledikçe yakışıklı bir suratı olduğunu söyledim, o da daha önce hiç bir kızdan böyle bir şey duymadığı ifade etti.
Dün ona, onunla konuştuğum zaman rahatladığımı söyledim. Skype hesabım olup olmadığını, orada konuşursak daha iyi olacağını söyledi. Bende bu aldığım cevapla tekrar arkadaşlık isteği yolladım ve yine reddetmiş.
Ondan hoşlanıyorum.
Sizce skype hesabımı sorduğu halde, arkadaşlık isteğimi neden reddetmiş olabilir?

Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz acaba ?

Seni reddettiyse baskasin bul
neden yabanci birini istedigini sorgulamak
bize dusmez
Nasil elin ukraynalisi rusu turk erkeginle evlenip zengin bir turk erkegi kafalamak icin ugrasiyorsa bizde avrupali birini bulmaya calisabiliriz
aslinda xok mantikli ne güzel cocuklarinda yabanci olur avrupa vatandasi olur
bazen keşke biri gelse alsa beni bu kargasadan diyorum.turk erkeginin neyini gördük sanki.

Birisinden hoşlanırken uyruğuna bakmıyorum maalesef.
Ama buradaki bana verilen yanıtlar bile yabancılardan yana tercih yapmamı sağlar.
En azından saygılılar ve kendilerini iyi hissetmek adına insanlarla dalga geçtiklerini zannetmiyorum.
Bu arada facebook tan eklemedi ise kesin sevgilisi falan var bence uzak dur

Ondan hoşlanıyorum.
Arkadaşım bak, nasıl aynısını bize bir erkek yapsa, profil resminden yazsa, sığ bu adam, arayış içinde diyoruz ya...ne arayaşı olduğunu herkes bilir. Bu da sizi muhtemelen öyle algıladı. Skype ekleyeyim, bir chat yapayım, olmadı video falan işi ilerletiriz diye düşünüyor.
Ama şimdi seni face'e eklese anası babası, kız arkadaşı falan görecek, bu kim diyecek, ne gerek var di mi? Çok kafana takıldıysa dene skype olayını. Rahatsız olduğun noktada şutlarsın.

Su Türk Erkeği Türk kadını muhabbetleri ne irrite ya. Tercih etmiyomusta bilmemne. Evet rahatlar ama onyargisizlar diye bişey yok belki urktu sizden yabancı diye rahat olmak zorunda sanki. Tanımadığı insansiniz sonuçta. Bende 17 18 yasindayken dil pratiği yapiyim diye facebooktan önüme geleni ekliyodum eklerken mesaj atiyodum dil pratiği yapmak istiyorum diye kabul ediyolardi konuşuyorduk ama hiç kaçan görmedim belki sizle alakalıdır.

X