• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İngiliz Biriyle Evlenmek

Yani şöyle düğün meselesi kolay diye düşünüyorum, İngilterede de büyük düğünler oluyor ben gitmiştim bir tanesine. Tamı tamına bizimkiler gibi değil tabi ama çok para koyulan düğün konsepti var . Bir de gelinlik seçme programı izliyorum :halay: orda da çeşit çeşit gelinlik var seç beğen al. :halay:Ben büyük düğün istiyorum bizim ülkede yaparız ailem de ister bizde gelenek dersen adam anlar diye düşünüyorum.

Altındı takıydı saçmalık bence de evlenen kadın satılık mal değil. Ama içten içe ben isterim diyorsan da muhtemelen daha geleneksel birisindir konu sahibesi. O durumda da uzun vadede daha geleneksel biriyle mutlu olursun, evlilik işini oturup toptan gözden geçirmelisin. Hayırlısı olsun diyorum.

Yani insan sevdiği kişinin gelenek göreneklerine mantık çerçevesinde uyum sağlıyor. 2 bilezik takamayan, 1 gelinlik alamayan evlenmesin bir zahmet.
evet ama 2 bilezik bir gelinlik diye küçümsedigin sey en az 3000 euro ediyor. düğün mekani - hele ki şik bir yer, hele ki yemekli alkollü falan bir servet. evliligi sadece hayati paylasmak olarak gören insanlar için cok gereksiz rakamlar boşa harcamak icin.
zaten bu yuzden oralarda insanlar önce beraber yasayip coluk cocuga karışıyor, birlikte iyice birikim yaptiktan sonra evleniyorlar 😅

Son düzenleme:
evet ama 2 bilezik bir gelinlik diye küçümsedigin sey en az 3000 euro ediyor. düğün mekani - hele ki şik bir yer, hele ki yemekli alkollü falan bir servet. evliligi sadece hayati paylasmak olarak gören insanlar için cok gereksiz rakamlar boşa harcamak icin.
zaten bu yuzden oralarda insanlar önce beraber yasayip coluk cocuga karışıyor, birlikte iyice birikim yaptiktan sonra evleniyorlar 😅
Ya işte ben de onu diyorum aslında. 3 bin euro biriktirip sevdiği için harcayamayacak biri evlenmese de olur. Benim de oplum var. Harcasın valla çalışsın kazansın yapsın. Ben de destek olurum. Ama işin ucunu kaçırıp kilo kilo altın istese, yemekli lüks düğün istese ben yapamam kendi yaparsa oğlum da saygı duyarım. Valla bir dondurma yemeye gidiyoruz 1000 lira gidiyor. 3 bin euro birşey değil bana göre

Back