İngiliz erkeklerini tanısan böyle yazmazdin benceBeni bir ingiliz istese adama altın muamelesi yapardım ashshdghfgs
Sanki bizim Türkolar çok farklı.İngiliz erkeklerini tanısan böyle yazmazdin bence
Çok teşekkür ederim, içime bir nebze su serpildi.Eşim İngiliz. İkimizin de ikinci evliliği, ve kendisi bana adetleriniz neyse öyle olsun dedi. Söz/nisan ve düğünümüz oldu, ikisinde de hediye taktı. Anne babası hayatta olmadığı için, kendi ısrarı üzerine babam gibi sevdiğim enistem istedi beni babamdan. Çok güldük, çok eglendik.
Ayrica İngilizlerin de kendi adetleri var, insanlar bir suru masrafa giriyor. Bir düğüne 25 - 30k sterlin ödeyenler var. Aileler de destek olmaya veya düğünde zarfta para vermeye ya da çiftlerin listesinden hediye almaya (ve hatta bazıları mortgage depozitosunu öder) aliskinlar yani.
Usulünce anlatirsiniz, Ingilizler de catir catir düğün yapıyorlar zaten, abes geleceğini sanmıyorum.
O zaman hiç bu kadar takmanıza gerek yok. İsterseniz esprili bir dille anlatın, aranızdaki iletişim nasılsa siz en iyi şeklini bilirsiniz artık.Çok teşekkür ederim, içime bir nebze su serpildi.
Bunu ben de fark ettim genel olarak para harcamaktan çekinmeyen bir yapısı var ama insan nasıl izah edeceğini şaşırıyor.
Eşinizle mutluluklar
Bende onu diyorum işte, erkek her yerde erkek. Altın olsa hiç biri bize kalmazdı zatenSanki bizim Türkolar çok farklı.
Erkek işte hshsh
Şimdiden mutluluklarKızlar merhaba,
Bir süredir ingiliz bir çocukla görüşüyorum. Enerjimiz mükemmel tuttu, kendisi en başından beri benimle evlenme niyetiyle görüştüğünü ve artık ilişkimizin olması gerektiğini söylüyor. Öyle ki tamam dediğim takdirde bu yıl evlenebiliriz.
Ancak bazı soru işaretlerim var. Dini konuları aşsak bile ben kültürümüzdeki düğün, kız isteme adetlerini anlatmaya utanıyorum. Kendim çok geleneksel biri değilim. Ailem de makuldur ancak düğün, altın konuları muhakkak gündeme gelecektir. Yani ailemin beni düğünsüz altınsız gelinliksiz evlendireceğini sanmıyorum. Herkeste nasıl oluyorsa öyle olmasını isterler.
Bu süreci nasıl yönetirim? Benim burada da bir düğün istemem, karşılıklı hediyelerden bahsetmem -altın, saat vs.- pek hoş olmayabilir. Normalde bu süreçleri aile büyükleri kendi aralarında konuşur ama dil farkından dolayı burada benim rolüm büyük olacak. Çevrenizde örnekler varsa bu süreci nasıl yönettiklerine dair gözlemlerinizi paylaşabilir misiniz?
Nasıl tanıştınız acabaEşim İngiliz. İkimizin de ikinci evliliği, ve kendisi bana adetleriniz neyse öyle olsun dedi. Söz/nisan ve düğünümüz oldu, ikisinde de hediye taktı. Anne babası hayatta olmadığı için, kendi ısrarı üzerine babam gibi sevdiğim enistem istedi beni babamdan. Çok güldük, çok eglendik.
Ayrica İngilizlerin de kendi adetleri var, insanlar bir suru masrafa giriyor. Bir düğüne 25 - 30k sterlin ödeyenler var. Aileler de destek olmaya veya düğünde zarfta para vermeye ya da çiftlerin listesinden hediye almaya (ve hatta bazıları mortgage depozitosunu öder) aliskinlar yani.
Usulünce anlatirsiniz, Ingilizler de catir catir düğün yapıyorlar zaten, abes geleceğini sanmıyorum.
vatandaşlık kısmı okey de ya Avrupalı erkekler hiç anlatıldığı gibi değilNikahla ingiliz vatandaşlığı da alınıyorsa,üzerine altın istemeye gerek var mı?
Katılıyorum. Ingiliz erkekleri, ingiltere'de ki yaşam... Hiç ozenilcek şeyler değil.İngiliz erkeklerini tanısan böyle yazmazdin bence
Müstakbel eşinin yakın bir İngiliz arkadaşı var mı? Kendim için soruyorumKızlar merhaba,
Bir süredir ingiliz bir çocukla görüşüyorum. Enerjimiz mükemmel tuttu, kendisi en başından beri benimle evlenme niyetiyle görüştüğünü ve artık ilişkimizin olması gerektiğini söylüyor. Öyle ki tamam dediğim takdirde bu yıl evlenebiliriz.
Ancak bazı soru işaretlerim var. Dini konuları aşsak bile ben kültürümüzdeki düğün, kız isteme adetlerini anlatmaya utanıyorum. Kendim çok geleneksel biri değilim. Ailem de makuldur ancak düğün, altın konuları muhakkak gündeme gelecektir. Yani ailemin beni düğünsüz altınsız gelinliksiz evlendireceğini sanmıyorum. Herkeste nasıl oluyorsa öyle olmasını isterler.
Bu süreci nasıl yönetirim? Benim burada da bir düğün istemem, karşılıklı hediyelerden bahsetmem -altın, saat vs.- pek hoş olmayabilir. Normalde bu süreçleri aile büyükleri kendi aralarında konuşur ama dil farkından dolayı burada benim rolüm büyük olacak. Çevrenizde örnekler varsa bu süreci nasıl yönettiklerine dair gözlemlerinizi paylaşabilir misiniz?
İş yerinde tanıştık, uzun süre aynı yerde çalıştık.Nasıl tanıştınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?