How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

İnfolic combi ile hamile kalanlar varmi ? Acil cevap

Canm bildiğim kadarıyla inofolic vitamin ama bence yinede bir doktora yada eczacıya danış bence sıkıntı olmaz ama. Ben pcolu değilim ama çikolata kistim var soğan suyu ve inofolic kullandım cuma belli olacak bakalım
Kendiligimden hamile kalabilir miyim illa bi tedavi gerek mi?
Bi bilginiz var mi?

Merhaba hanımlar bi konuda danışabilir miyim bilenlere.

Dün pcolu olduğumu öğrendim. Doktorum sadece antibiyotik verdi ve yolladı. Bi de bol bol soğan suyu iç dedi. Canim istersen baska bisi ol imfolic combi yi kullana bilirsin zaten infolic hic bir yan etskisi yok bn kndimde kullaniyorumm ve hem folik asit hemde sana bi zarari yok adetini duzene koyucak yumurtaliklarini canlandiricak ve kilo vermene yardimci olucak bir ilac bu kullanabilirsin bi sorun olmaz bn doktora sormadan baslamistim dun gittim kullaniyorum bi sakincasi varmi dedim hayr kullanmaya devam et dedi

Bende pconun me olduğunu gebe kalmaya engel olabildiğini duydum. 2 ayı geçti adet olmuyorum. Soğan suyuna başlayacağım bitince incir kürüne.

Sorum şu ki doktor vermedi ama infolic alsam bende bi sorun olur mu ? Kullananlarda adet düzensizliği olmasına rağmen gebe kalıyor musunuz?
Çok korkuyorum ve çok mutsuzum durmafan ağlıyorum. O kadar çok istiyorum ki bebeğimin olmasını.
Nolur pcolu olanlar bunun imkamsız olmadığını söylesin... :KK43:

Canim istersen baska bisi ol imfolic combi yi kullana bilirsin zaten infolic hic bir yan etskisi yok bn kndimde kullaniyorumm ve hem folik asit hemde sana bi zarari yok adetini duzene koyucak yumurtaliklarini canlandiricak ve kilo vermene yardimci olucak bir ilac bu kullanabilirsin bi sorun olmaz bn doktora sormadan baslamistim dun gittim kullaniyorum bi sakincasi varmi dedim hayr kullanmaya devam et dedi

Canim istersen baska bisi ol imfolic combi yi kullana bilirsin zaten infolic hic bir yan etskisi yok bn kndimde kullaniyorumm ve hem folik asit hemde sana bi zarari yok adetini duzene koyucak yumurtaliklarini canlandiricak ve kilo vermene yardimci olucak bir ilac bu kullanabilirsin bi sorun olmaz bn doktora sormadan baslamistim dun gittim kullaniyorum bi sakincasi varmi dedim hayr kullanmaya devam et dedi
Cok sagolun bunuda deneyecegim. Suan herseyi deneyebilirim o kadar caresiz hissediyorum ki... :/

O kadarda kafana cok takma canim allahin izniyle bisi olmaz insallah
Inşallah rabbim beni bu duygudan mahrum etmez.

Ben annesiz buyudum en cok istedigim sey anne olup evladima sarilmakti insallah rabbim dualarimi benim gibi evlat bekleyen herkeskn dualarini kabul eder bos birakmaz kucaklarimizi.

Merhaba hanımlar bi konuda danışabilir miyim bilenlere.

Dün pcolu olduğumu öğrendim. Doktorum sadece antibiyotik verdi ve yolladı. Bi de bol bol soğan suyu iç dedi.

Bende pconun me olduğunu gebe kalmaya engel olabildiğini duydum. 2 ayı geçti adet olmuyorum. Soğan suyuna başlayacağım bitince incir kürüne.

Sorum şu ki doktor vermedi ama infolic alsam bende bi sorun olur mu ? Kullananlarda adet düzensizliği olmasına rağmen gebe kalıyor musunuz?
Çok korkuyorum ve çok mutsuzum durmafan ağlıyorum. O kadar çok istiyorum ki bebeğimin olmasını.
Nolur pcolu olanlar bunun imkamsız olmadığını söylesin... :KK43:

Canım merhaba bende pkoluyum ve 4aydır deniyoruz hala sonuç alamadım doktorum gynositol verdi ama faydası olduğunu düşünmüyorum . Bana yardımcı olabilir misin nasıl hamile kaldın

Back